Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

martwie sie rozwojem mojej 1,5 rocznej corki

Polecane posty

Gość gość
W Katowicach przyjmuje dr. Surmacz. Ona pierwsza uwierzyła, że coś się dzieje. To jest neurolog. Tylko, że musisz szybko się zapisać, bo są kolejki. Też jestem z rudy :) także mogę ci powiedzieć gdzie chodzimy z synkiem.

Gość gość
To jest tak, że dla rodziców najbardziej widoczny jest brak mowy, dlatego w sumie zawsze warto przyjrzeć się innym rzeczom

Gość gość
O surmacz juz slyszalam, takze nie bede dluzej odwlekac. Ona w katowicach zdaje sie przyjmuje. Daj znac gdzie chodzicie na rehabilitacje. Moze mieszkasz w rudzie 1?

Gość gość
Nie, w rudzie 7. Jeśli chcesz mojej pomocy, mozemy się jakoś ugadac, tylko wiadomo, nie na forum. Masz jeszcze gg?

Gość gość
Od kilku lat nie korzystam z gg, a maila nie moge podac bo mam wpisane imie u nazwisko:/zreszta cholera wie ilu zartownisiow podpisywaloby sie za Ciebie. Masz jakis pomysl? Moznaby sie spotkac ,wiem ze czasu malutko ale choc w przelocie zeby wymienic sie nr telef. Sama nie wiem, zajrze tu jak die umowie na wizyte do surmacz, tak dla spokoju. Moze zle nie bedzie..a jak Twoje dziecko sie teraz miewa, ile ma lat?

Gość gość
Ma 2.5 roku. Podejrzenia miałam odkąd skończył 6 miesięcy. No właśnie ja też mam nazwisko w mailu. Teraz jest coraz lepiej, naprawdę.

Gość gość
Kobity, co wy z tym nazwiskiem w mailu??? Nie możecie sobie założyć innego maila na portalu typu onet czy gazeta czy o2? To 5 minut, wpiszecie jakiś nick i gotowe!

Gość gość
Szczerze? Nie chce mi się laptopa odpalac, a na komórce tego nie zrobię. Autorko, jeśli chcesz, odezwij się na nr.gg 2600114.

Gość gość
Zapisze Twoj numer, odezwe sie, ale na pewno nie od razu bo zanim zalozes woje gg, musze komputer odpalic, itd, brak czasu. Mam ogromna prosbe, podaj jesli mozesz numer prywatny do dr surmacz bo mam problem zeby sie z nias kontaktowac.dzwonilam do katowic a tam mi pani mowi ze dr surmacz przyjmuje tylko dziecmi z migrenami. Nie chciala podac jej numeru.

Gość gość
Nie mam jej numeru. Zawsze umawiamy się przez poradnie. Jesteśmy pod jej opieką 1.5 roku, to jest babka po 60, być może nie bierze nowych pacjentów. Już od jakiegoś czasu prywatnie nowych nie bierze. My mamy kontrolę we wrześniu.

Gość gość
A wktorejj poradni jestescie, na necie kilka placowek z nia widzialam?

Gość gość
Na tysiąc leciu. Załóż to gg

Gość gość
Ulica powstancow

Gość gość
Dzieki wielkie, zapisalam nr, postaram sie jak najszybciej zalozyc gg, do uslyszenia!

Gość gość
Autorko znalazłaś kontakt do dr.surmacz?

Gość gość
Podnosze

Gość gość
I jak autorko twoja córka?

Gość gość
Autorki, jeśli twoje obawy wciąż są, zapraszam na warszaty dla rodziców i terapeutów dzieci z zaburzeniami rozwoju. Odbędą się 05.12 w Zabrzu. Koszt 100 zł za osobę plus każda następna 30 zł. Zapewniamy opiekę wolontariacka dla dzieci. Poszukaj na fb wydarzenia europejski tydzień wiedzy o autyzmie - fundacji vademecum

Gość gość
I jak z córką ?