Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrocilismy do pl i znow wyjezdzamy!

Polecane posty

Gość gość

Takie zachwalanie bylo jak to w pl tak samo jak np.uk...sprobowalismy ..oszcednosaci wydanae za tydzien znow uk.sory ale za 1300 na zlecienie ja pracowac nie bede.Maz tez powiedzial ,ze sory ale zebrac o umowe...o nie..

zycie na uk sie nie konczy macie tez inne kraje. Moim osobistym zdaniem uk jest przeladowane i za drogie. caly swiat jest przed wami

Gość gość
ciekawe jak jechać w ten"cały świat" jak się nie ma grosza w kieszeni

Gość gość
stopem;)

Gość gość
Juz się nie podszywaj emigracyjna szmato. Zazdrościsz, ze ludziom w PL się dobrze żyje, a ty gnijesz w Uka. Emigracyjny szczur.

Gość gość
o!!! znowu ta paroowa co niby wróciła do kraju ludzi wyzywa spieprzaj szmato!

Gość gość
Ty emigracyjna sciero, jak tam twoje wspaniałe i ciekawe zycie w jukeju? Dzisiaj niedziela, a ty zasrańcu znowu na kafeterii.

Gość gość
ja tam nie wiem czy sie podszywa, sama bym wyjechala bo dkladnie za grosze sie pracuje, a nie mozna sie zwolnic bo juz zupelna lipa

Gość gość
gość dziś Ty emigracyjna sciero, jak tam twoje wspaniałe i ciekawe zycie w jukeju? Dzisiaj niedziela, a ty zasrańcu znowu na kafeterii. xxx ja na kafeterii, a ty nie, prawda?

Gość gość
ale do kogo masz pretensje, ze jestescie niezaradni i bez wyksztalcenia? Ja zarabiam 5.5 netto 4 lata po studiach i nie narzekam.

Gość gość
Heheheh to gowno znowu pisze :D i pie*doli o zazdrosci :D MASAKRA JAKI TEPAK OBESRANY

Gość gość
Szmato, bo tak wlasnie wyglada wasze zycie na emigracji. Pyerdolona kafeteria badz zakupy. To jest to wasze, wspaniałe zycie towarzyskie, ewentualnie tania wycieczka do Egiptu. Rzygać sie chce na takie sciery. Jeszcze skurfiele sie podszywaja i tworza takie tematy jak ten. Pyerdolone niemoty z emigracji. Zgnijecie w Uka, a my bedziemy sobie zyli w pięknej Polsce, pachnącej wiosna, latem, zimą czy jesienią. Yebac was smiecie.

Gość gość
to co ty tu robisz? po co tu wchodzisz szmato? nie masz rodziny i cudownego życia w Polsce że ciągle się tu wpieprzasz?

Gość gość
rzekł człowiek sukcesu, który sam w środku niedzieli pisze na kafe...ciągle te wlasne komplksy, a na psychiatre kasy szkoda:(

Gość gość
ale to tymi zarzucasz, że tu siedzę i uważasz to za uwłaczające więc pytam - co ty tu w takim razie robisz paroowo?

Gość gość
Nie lubie upalnego lata i zimnej zimy, za to uwielbiam deszczowa, ponura angielska pogode :) yebac ciebie i te twoje "madrosci", hipokryzjo y*****, gowno o mnie wiesz sciero nedzna!!!

Gość gość
gość dziś to do tego cwela oczywiscie

Gość gość
znam sporo osób, które wróciły do Polski z wielkimi nadziejami i sporymi pieniędzmi, ale po roku już byli w UK z powrotem - bez grosza, zaczynali wszystko od początku!

Gość gość
Jak wam leszczyki mialo w Polsce sie udac, jak wy nawet poprawnie nie potraficie pisac po polsku. Beka z frendzli.

Gość gość
Oczywiście polaczki pokazały poziom kultury bo ktoś napisał ze wraca do UK... wstyd mi za Polki :-(

Gość gość
W UK pewnie tez za najniższa pracowali (albo niewiele więcej), no ale przecież to "kokosy" sa i na wszystko stać

Gość gość
Ano do debila je*banego inaczej nie dotrze, wiec trzeba sie czasami znizyc do jego poziomu z rynsztoka... w innych tematach dokladnie to samo, zero argumentow, zero wiedzy i tylko rzucanie miechem

Gość gość
Ja znam za to miliony emigracyjnych poyebow co pracują za najnizsza krajowa w uka, ledwo wiążą koniec z końcem i ciulaja aby do Polski raz w roku pojechać. Jak juz jada do PL, to kupują nowe ciuchy by się rodzinie pochwalić jakie to dostatnie życie wiodą. Emigracyjne, zawistne szczury. To ze wam się w PL nie udało, nie znaczy ze wszystkim się nie udalo. Większość Polaków żyje w kraju śmiecie i to lepiej niż wy w swoim śmierdzącym uka.

Gość gość
tak większość Polaków cudownie żyła w polskim bogatym kraju, że ponad dwa miliony wolało wyjechać do biednej, śmierdzącej Anglii - ciekawe dlaczego?

Gość gość
"ledwo wiążą koniec z końcem" :D zart tysiaclecia :D ale niech ci bedzie

Gość gość
Nie pisze tępa dżudo, ze UK jest biedniejsza od Polski. Ty poyebie z zastanym mózgiem. Polacy wyjechali z PL ponieważ pierwszy raz w historii mieli taka możliwość. Porównując procentowo to mamy tyle samo emigrantów co Brytyjczycy. Poza tym Polacy wyjeżdżali do uka przeliczając funty na złotówki. Niestety po przyjeździe okazało się, ze tutaj na miejscu nie wydaje się funtów tylko złotówki. Tutaj tak samo jak w PL młodym ludziom ciężko jest wziąć kredyt na mieszkanie, oplacic porządne studia, a nawet zrobić sobie aparat na zeby. Ty pokurfiony emigracyjny szczurze, UKa jest krajem kapitalistycznym, a kraje kapitalistyczne charakteryzują się tym, ze społeczeństwa nie mogą mieć za dużo kasy. Tylko wybrani ja maja. Jednak ty kurfo i tak tego nie zrozumiesz, bo ty smierdzisz kapusta i jeździsz na tanie wycieczki do Egiptu.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Spie*dalaj juz z tymi swoimi litaniami i wywodami. Je*be to co myslisz :)

Gość gość
Chciałeś raczej napisać, ze w uk nie wydaje sie złotówek tylko funty