Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kolejny powód by zgnoić moją siostrę. Zrobić to czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Okazało się, że nie dostała się z odwołania na uniwersytet który był jej pierwszym wyborem (wyniki tak szybko bo to uczelnia zagraniczna) a wszystko przez to, że jedną maturę zdała na za niski wynik. Ja za to osiągam same sukcesy, również studiuję za granicą na prestiżowej uczelni, mam wielu przyjaciół, świetne oceny, jestem zaradna i umiem o siebie zadbać. Moi rodzice bardzo nas kochają ale wiem, że są rozczarowani, że się nie dostała do tej szkoły. Mam taki super kontakt z rodzicami, że wiem, że jeśli tylko odpowiednio ich nastawię to wtedy naprawdę dadzą jej odczuć, że się rozczarowali. A do tego mam ochotę jej dowalić jakimś tekstem, że nie zdała wystarczająco dobrze matury. Z drugiej strony, może nie warto. Chociaż nienawidzę jej i kusi mnie zrobienie jej przykrości.

Gość gość
czubów na tym forum nie brakuje :O🖐️

Gość gość
ja pisze serio. nie lubie mojej siostry.

Gość gość
ale takimi tekstami to udowadniasz ze to z tb, a nie z ta siostra jest cos nie tak...

Gość gość
zrob to

Gość gość
Nie dostała się na jedna uczelnię, dostanie się na druga. Przynajmiej nie będzie musiała ogladać głupiej siostry. Nic ci nie zrobiła, więc morda w kubeł.

Gość gość
a co ci takiego zrobila?

Gość gość
ja tez mojej nienawidze

Gość gość
Ciesz się że wszystko Ci się udaje, że jesteś taka zaradna i sobie świetnie radzisz. Ale pamiętaj, że życie bywa przewrotne i skoro teraz masz tak super to nie znaczy, że zawsze tak będzie. Sa rzeczy na tym świecie zupełnie niezależne od nas, widać, że nigdy nie zaznałaś niczego złego, straty bliskich, tragedii, choroby i innych złych doświadczeń. Nie zawsze tak musi być, nienawidzisz swojej siostry ale dlaczego? Chyba jej nie zazdrościsz, bo skoro to ty jestes taka super że Ci się wszystko udaje a ona jest ta gorsza, jest rozczarowaniem to dklaczego tak jej nie lubisz? A gdy sie jej cos stanie? Kiedy jej zabraknie? Nadal będziesz ją nienawidzić? Będzie Ci jej brakować? A jesli Tiobie kiedys coś się stanie, zachorujesz a twoja nielubiana siostra okaze sie najwiekszym wsparciem jakie miałaś, nie będziesz żałowac i wstydzić swoich prymitywnych uczuć jakie do niej w tym momencie żywisz?

Gość gość
Pewnie jest ladniejsza od Ciebie i ma powodzenie u chlopakow a Ciebie nikt nie chce.

Gość gość
a co mówi twój psychiatra?

Gość gość
Też się pytam -jakieś extra doznania z tego masz