Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszedzie gejostwo

Polecane posty

Gość gość

Rozpanoszyli sie i obrzydzaja zdrowym ludziom zycie.

Gość gość
żygam na pedałów a na lesbijki juz nie

Gość gość
Wolny kraj nikt im nie zabroni żyć z partnerem tej samej płci a wy ich obrażacie heteroseksualizmem ich życie ich sprawa i g****o wam do tego

Gość gość
tylko prawiczkom i brzydkim starym pannom przeszkadzaja

Gość gość
Wcale nie gowno mi do tego. Powinni to tepic, robic czystki

Gość gość
Jestem wyksztalcony za pol roku bede pracowal w kancelarii i powiem Ci tyle ze kobiete mam jak z obrazka z dobrej rodziny, a na gejow sram z wysoka

Gość gość
Wolny kraj homoseksualizm jest legalny od 1932 ich życie i nikt nie będzie im dyktował jak mają żyć może niech ktoś tobie podyktuje jak masz żyć i homoseksualizm to nie choroba

Gość gość
tutaj na kafeterii kazdy ma kancelarie i zone seksbombe

Gość gość
Ja jestem gejem co mi frajerze zrobisz?

Gość gość
obciągnę Ci a jak zapłacisz to i wypnę tyłek 🖐️

Gość gość
To że jesteśmy gejami to nasza sprawa ja na was sram z wysoka i g****o mi zrobicie frajerzy nie podoba sie to wypad

Gość gość
Ja sie was nie boje mnie obrzydza jak facet z babą chodzą za rękę i sie całują

Gość kiono
Co wam do tego kim jestem i z kim żyje i sypiam co? Wolny kraj i wy możecie mi naskoczyć

Gość gość
A ja lubię Biedronia jestem hetero ale jego lubię.

Gość gość
Ja jestem gejem i dobrze się z tym czuje i nikt mi tego nie zabroni

Gość gość
Jestes gejem? I sie k***a nie boisz? Srasz na nas normalnych ludzi? To napisz sobie na koszulce " jestem gejem" i wyjdz na ulice i cie normalni zarąbia tępą siekierą obsrancu

Gość gość
Homoseksualizm jest normalny normalną orientacjią seksualną i nie boje sie nikt mi nic nie może zrobić jest to legalne moje życie moje ciało moja sprawa moje sumienie i was to nie powinno obchodzić

TO DO WSZYSTKICH PEDAŁÓW: "Nóż się w kieszeni otwiera to jest kurwa jakiś dramat dwóch facetów gdzieś pod bramie pały sobie opierdala zaś za rogiem cioty łażą z damskimi torebeczkami śpieszno pedałom do domu by się bawić klejnotami nie wiesz co się robi z fiutem to trzeba Ci go ujebać to jest Polska nie Bruksela tutaj miejsca dla was nie ma jak jebana szarańcza rozjebali się już wszędzie już pod blokiem pewnie leją fundament pod tęcze to nie uprzedzenie tylko czysta nienawiść nie używam słowa leczyć preferuje kurwy zabić za późno by ich wytępić spróbujemy to zatrzymać chyba że chcecie oglądać jak się chłopy będą dymać państwo nam nie pomoże pojebało im się we łbach nawet chuja z cycami mają w swoich szeregach czasami tracę nadzieje czy w temacie lepiej będzie wtedy włączam telewizor i pierdolą mi o gender."

Gość gość
Małpiszon skończ ten żałosny tekst nie jestem obsrańcem masz coś do tego z kim sobie żyje i robię co chce i s********j co my wampezeszkadzamy homofobia to choroba dlatego że to rodzaj fobii i to choroba psychiczna i strach i lęk przed takimi ludźmi i co cię obchodzi co robię w moim własnym domu?

CH*J CI W SRAKE PEDALE :D "Chcecie dzieciom kurwy namieszać w głowach i dziwicie się wielce że to nam się nie podoba gender gender jebać wasze pojebane prawa nie pozwolę by mój synek w kiecce zapierdalał dziecko co mu powiesz to to łyka jak pelikan kurwy tak bajerują kilka lekcji i już lipa Gdybym tylko się dowiedział rozpierdalam moment ziomek burza kurwicy grom za gromem ale to nie wszystko jest w chuj więcej różnych opcji dwóch tatusiów ,jebać cweli i te kurwy chcą adopcje krew mi się gotuje rozpierdala mnie od środka Chcesz się jebać to się jebaj ale dzieci kurwo zostaw Co ma wyrosnąć z dziecka w towarzystwie pedałów swoich chorych pomysłach nie macie już umiaru, więc i ja umiaru nie mam swojej nienawiści, zwycięży normalność to niech trwa wyścig."

Gość megalleć
Małpiszon ten tekst znam na pamięć i mnie on bulwersuje jako geja i obywatela

Gość gość
A lubię patrzeć jak się faceci dymają. Jestem kobietą. Nikomu nic do tego co z kim kiedy dlaczego.

"Jesteś pedałem to w*********j J****a druciaro nie masz do życia prawa Wrogowość i nienawiść normalna postawa Prędzej czy później spotka was kara "

Gość gość
Małpiszon kto pisał jak nie ty też na kafeterii że jesteś lesbijką sama to napisałaś że jesteś lesbijką

Gość gość
"Dlaczego musimy tolerować to pedalskie gówno? Nawet w świecie zwierząt samiec nie ssie samcowi Wczołgajcie się spowrotem pod kamień z którego wyszliście, pedały To jest prawdziwy pieprzony świat, pierdolić wasze gorsze zasady Zero tolerancji, żadnych pieprzonych praw Małpa pieprzy małpę, AIDS jest karą To jest obrzydliwe! Słuchajcie pierdoleni homosie, wasz czas nadszedł A jeśli jesteś lesbijką, mam ochotę zgwałcić twoją cipkę To jest nienaturalne!"

Gość mocczia
Jak jesteś lesbą to dobrze? Jak ktoś jest gejem to źle i trzeba krzywdzić co sama pisałaś że jesteś lesbijką

Gość gość
Jasne sama pisałaś że jesteś lesbijką debilko przypomnij sobie i nie udawaj hetero jesteś cwelko żałośna