Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suuperwooman

Faceci mają coś nie tak z głową ich ewolucja idzie w złym kierunku, geje!!

Polecane posty

Gość Suuperwooman
gość dziś superwoman A może faceci dostrzegają, że kobiety to g****o i to ldlatego. Kiedyś kobieta czekała na męża z utęsknieniem i wyła płaczem 3 dni jak wracałz wojska. Teraz ... wyjedzie na tydzień z********ac a wy kochanków szukacie. Półnagie po ulicach chodzicie. Cyce na wierzchu, d**y nawet. Jak was na żony brac ? Ruchac owszem bo to jest podniecające ale poważnie traktowac tego się nie da. Mam 33 lata , mam normalną żonę i wiem jaki fart mnie spotkał. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tak jak napisałam ten wszechobecny seks mnie drażni. Celebrytki które pokazują się nagie na jakiś galach? Co to ma być? Też nie jestem za tym. Świat idzie na przodu, jednak takie sprawy jak seks i ciało powinno być czymś intymny a nie propagowanym w gazecie, tv, sieci czy też na ulicy. To też żenujące.

Gość patrykzradomia
Do autorki Fajna babka z Ciebie ;) Przywracasz wiarę w kobiety ;) Prawdziwe kobiety ;)

Gość Suuperwooman
I am different cały czas czekam na ten Twoj model rodziny :) Nie jestem super laską, trochę dystansu to tylko nick. Chciałam zauważyć, że Ty też jesteś polaczkiem cebulaczkiem. Udzielasz się na Polskim forum. Czemu nie wybierzesz zagranicznych skoro tamci ludzie Ci bardziej odpowiadają? Nie wiem po co się frustrować, skoro wiesz, że w PL są takie a nie inne poglądy. Nie naprawisz nic, a nerwowości i obelgami zniechęcasz ludzi jeszcze bardziej do inności.

Gość Suuperwooman
patrykzradomia dzieki :) Może pojechałam za bardzo. Skrzywdzić nie chcę nikogo. A zrozumieć czemu to tak się wszystko dzieje. I może za bardzo bronie tez baby. Zapomniałam o tej goliźnie. Za co się przyznaje bez bicia!!

Gość gość
I am different wspolczuje bo na bank jestes noiedpj****a hehe . A jak jestes facetem to pewnie gej ktory broni swoich praw muahah. Cebulaki? Co to za wiesniackie okreslenie ? Muaha wlasnie jaram sobie blancika i licze kase cebulaki i znow sie pomylilem . Count it again.

Superwoman. Według mnie rodzina powinna wyglądać tak iż dana para, nie bierze ślubu kościelnego 5 dni od poznania się. Tworzą wspólny związek, ale właśnie bez ślubu. Pracują oboje bądź sam facet, ale wracając do domu nie włazi przed TV tylko uwielbia swoją partnerkę, a zaraz wychodzą razem na obiad bądź gdzieś poza domem spędzają wspólnie czas. Nie wiem jak mam Ci to wytłumaczyć wszystko. Musielibyśmy pogadać gdzie indziej, bo tutaj średnio. Po prostu nie chcę, żeby rodzina wyglądała jak wcześniej wspomniałem

Superwoman. Mówię Ci kolejny raz, że w Polsce żyją jeszcze ludzie, którzy nie są POLACZKAMI. Wiesz, byłem raz. Jeszcze w gimnazjum, w Ameryce z okazji stypendium. I tam, wygląda to cudownie. Każdy jest inaczej ubrany. Każdy ma swój styl, swoje życie, pasje i zainteresowania. Nikt nikogo nie neguje. Coś cudownego.

Zresztą 'młodzież' do 30 roku życia jest tylko w Polsce taka niedopier*olona. Słuchacie pajace CIEMNEJ STREFY i potem krytykujecie to co wam przekażą.

Gość gość
Raz w dooopę to nie pedał.

Gość Suuperwooman
I am different dziś xxxx Bardzo dobrze myślisz, jednak trzeba zaakceptować fakt iż cześć ludzi jest religijna i chcę ślubu. Nich sobie biorą jak chcą przecież. Nawet w Las Vegas jak ktoś lubi :) Albo bez ślubu też można, jak oboje ludzi się na to zgadza. Nie dziw się, że w PL jest taki jad. Ludzi nie stać, żeby wychodzić gdzieś. A tak powinno być jak piszesz. Po ciężkiej pracy ludzie powinni mieć za co spędzać wolny czas, niestety często myślą jak tu zrobić żeby starczyło do kolejnej wypłaty. To też smutne :( Ja bym chciała, żeby nie było zdrad. Żeby dzieci się wychowywały w pełnej rodzinie i nawet jeśli są tej samej płci. Homoseksualizm był zawsze, nie mam nic do tego. Jednak ja jestem oburzona propagowaniem tego wszystkiego, przekrzykiwaniem się kto jest lepszy, tą golizną. Uważam, że przez to, że wszystko jest na wyciągnięcie ręki to odbija ludziom.

A zaraz będziesz dodawać tematy, że facet z małym penisem to nie facet. I, że tylko umięśnieni mogą na coś liczyć. Żenada. Wychodzę stąd już.

Gość gość
Nawet tej samej plci akceptujesz dwoch facetow wychowujace dzieci? Nie wiesz co piszesz... boze to jest najgorsza kara dla dziecka, psycha rozbimbana... ech widac wlasnie teraz ze kazdy jest INNY . Nied***busy ;/

Gość Suuperwooman
I am different dziś Superwoman. Mówię Ci kolejny raz, że w Polsce żyją jeszcze ludzie, którzy nie są POLACZKAMI. Wiesz, byłem raz. Jeszcze w gimnazjum, w Ameryce z okazji stypendium. I tam, wygląda to cudownie. Każdy jest inaczej ubrany. Każdy ma swój styl, swoje życie, pasje i zainteresowania. Nikt nikogo nie neguje. Coś cudownego. xxxxxxxxxxxxxx rozumiem co masz na myśli, ale musisz też zaakceptować. Ze tu jest taki a nie inny pogląd na życie. Każdy ma prawo myśleć inaczej. A czy to jest złe czy też nie to nic na to nie poradzimy. Mamy to wpojone i nawet jak mieszkamy w innym kraju to jakieś spaczenie umysłu zostaje. Zresztą nie oszukuje się, Polacy na emigracji robią wstyd, bo mają cały czas ten model myślenia naszych babć. Krytykują inaczej ubranych, lubiących co innego. Ale powiedź czy te rozebrane kobiety to coś dobrego? Te parady równości gdzie facet ma poprzyklejane dilda do stroju z piórami? Panowie którzy przebierają się za kobiety i odstawiają show? Albo Prostytucja transs w Tajlandii? Nie wspominając już o normalnej prostytucji bo to też dno :/ Jakie masz zdanie na ten temat?

Gość gość
Suuperwooman dziś ".... Może pojechałam za bardzo. Skrzywdzić nie chcę nikogo. A zrozumieć czemu to tak się wszystko dzieje. I może za bardzo bronie tez baby. Zapomniałam o tej goliźnie. Za co się przyznaje bez bicia!!" X Ja Cię trochę rozumiem. Ale zobacz; żyjemy w czasach gdzie wiedza jest dostępna i nie zabroniona. Mamy internet, media itd..itd.. Masz dostęp do spraw i rzeczy do których kiedyś nie było, co nie znaczy że nie istniały. Dla Ciebie nagość w publicznym miejscu jest tak obca jak dla Jakiegoś Afrykańskiego szczepu żyjącego w zupełnym odciętej od świata dżungli potrzeba zakładania ubrań, używanie sztućców itp. Twoja mentalność jest tak samo inna jak ich od Twojej. Trudno jest pozostać w Ciemnogrodzie żyjąc wśród reszty cywilizowanych krajów. Media TV są ogłupiające ale jak widzisz, TV ma się dobrze bo większość płaci i ogląda. Ty masz wybór i swoje racje tak jak inni. X I am different, trudno się z Tobą nie zgodzić pod paroma względami ale Ty też mówisz o innej mentalności. USA i Kanada np są krajami gdzie od początku zakolonizowały je różne grupy społeczne. Mieszanina nacji, wyznań, tradycji , spowodowała że ludzie nie patrzą na styl ubioru. Tak krótko mówiąc.

Gość Suuperwooman
I am different dziś A zaraz będziesz dodawać tematy, że facet z małym penisem to nie facet. I, że tylko umięśnieni mogą na coś liczyć. Żenada. Wychodzę stąd już. xxxx o co Ci chodzi? Nawet nic o wyglądzie nie pisałam.

Gość Suuperwooman
Nienawidzę homosiów bo jestem już zdesperowana. To oni kradną nam hetero mężczyzn. To plagiat! Nie mam szans już na bycie z facetem bo każdy pedał mi go przed oczami zabiera. Przecz z pedałowaniem, zakaz pedałowania!

Gość gość
Tzn jak ci zebirają facetów hetero ? Sami faceci się odsuwają powoli. Nie wychodzą, nie umawiają się, bo lepiej im samym.

Gość gość
Autorko, ty tylko narzekać potrafisz. Bronisz lesbijki tylko dlatego bo są kobietami. Następna feministka się znalazła a nawet nie raczy zajrzeć głębiej skąd bierze się homoseksualizm..

Gość Suuperwooman
Te homosie mi kradną, bo każdy facet po kilku spotkaniach mówi mi 'wybacz ale nic z tego nie będzie, bo mam już kogoś, i mówi, że chyba on woli spróbować z facetem' Nosz kuźwa!

Gość Suuperwooman
gość dziś Nawet tej samej plci akceptujesz dwoch facetow wychowujace dzieci? Nie wiesz co piszesz... boze to jest najgorsza kara dla dziecka, psycha rozbimbana... ech widac wlasnie teraz ze kazdy jest INNY . Nied***busy ;/ xxxxx A dwie kobiety wychowujące dziecko to jest ok? Uważam, jak mają dobry status społeczny i nie mają złych pedofilskich myśli to czemu nie. Uważam np. Eltona Johna za spoko kolesia. Lubi w tyłek jego sprawa. Ale się z tym nie afiszuje. Ma kasę więc jego dzieci będą miały dobry start w życiu. Aby tylko żadnego pedofilstwa nie było. I powinni wychowywać swoje dzieci tak aby wiedziały co to związek kobiety z mężczyzną. Że to podstawowy model rodziny i tak się płodzi dzieci. Oni też jakieś surogatki wynajmowali także bez kobiety nie da rady. Musimy to zaakceptować, że świat się zmienia. Ale drażnią mnie kolorowi paradujący homoseksualiści, którzy często nie są tolerancyjni. Jakoś Elton nie musi się przebierać za pajaca, jest eleganckim facetem.

Gość Suuperwooman
Jakiś kretyn się podszywa pode mnie i już roz******la mi topik :/ Sorry ludzie

Gość Suuperwooman
Wolałabym, żeby wychowywało mnie dwóch przystojnych, zadbanych mężczyzn niż matka z ojcem pijaczki.

Gość Suuperwooman
Nikt mi nikogo nie kradnie bez przesady. Nie lesbijki to to samo. Jednak one jakoś się nie afiszują. Głownie chodzi i o te afiszowanie się swoją inności i pokazywanie, musicie to oglądać i tyle, bo ja chcę. To tez dużo mówi o takich osobach. Pewnie tak naprawdę są zagubione. Ale na kwejku kiedyś był taki ciekawy obrazek pokazane normalnych nieafiszujących się gejów. I takich szogunów z piórami w tyłku po ulicy. Podpis był bodajże Geje i pedały albo homoseksualiści i pedały. Coś w tym jest.

Gość gość
Suuperwooman w końcu ktoś normalny ! 100% prawda !

Gość gość
Cieszę się, że to zrozumiałaś, dziecinko.

Gość gość
I am diferent-jak tu jeszcze zajrzysz to chciala bym Ci przekazac, ze powinienes dostac Nobla! Jakby kazdy mial takue podejscie jak Ty to swiat bylby piekny:-) Uwielbiam Cie za ta lwia obrone innosci, jestes wielki! Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze najlepszego! :-)

Gość gość
dzis prawdziwych facetow juz nie ma.

Gość gość
macie nasrane w glowie od tych telewizji i bezrobocia

Gość gość
kobiet niestety też nie