Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suuperwooman

Faceci mają coś nie tak z głową ich ewolucja idzie w złym kierunku, geje!!

Polecane posty

Gość Suuperwooman
Pantegram dziś "macie jakieś ciekawe artykuły na ten temat?" Fajny jest blog "Trzecie dno" (3dno) - o psychoanalizie właśnie usmiech.gif facet jest z wykształcenia antropologiem i kimś jeszcze, poddaje analizie bardzo ciekawe przypadki, np. kanibala czy zoofila, po czym wyjaśnia, co siedziało im w głowach, kiedy robili to, co robili smiech.gif xxxx dzięki luknę sobie ;)

Gość Suuperwooman
patrykzradomia zależy co byś chciał :D

Gość gość
inaccessible89 co myślisz o męskich fioletowych i różowych koszulkach? Ostatnio widziałam męskie filetowe rurki w sklepie.

Gość patrykzradomia
superwoman Możemy robic to co Ty chcesz. Jestem ugodowy :P

Gość gość
podaj gg

Gość Suuperwooman
patrykzradomia ugodowy czy uległy? :P :P

Gość gość
To nie są stereotypy. Jeśli chodzi o większość gejów to już z daleka idzie poznać, że to geje. Może należysz do wyjątków, a może tylko tak Ci się zdaje. Znam jednego, który nosił rureczki, emo blond fryzurkę, malował oczy i uznawał się za "męskiego" :D No bez jaj :D

Gość patrykzradomia
No a tak w ogóle to podoba mi się to, że masz swoje zdanie i bronisz go. Poza tym wypracowania takie piszesz :D Lubię takie wygadane kobiety. Ciekawe czy masz chłopaka ;)

Gość patrykzradomia
Ugodowy jestem, nie robię problemów ;) Uległy nie mogę byc bo wykorzystała byś mnie :(

Gość Suuperwooman
patrykzradomia dziś No a tak w ogóle to podoba mi się to, że masz swoje zdanie i bronisz go. Poza tym wypracowania takie piszesz smiech.gif Lubię takie wygadane kobiety. Ciekawe czy masz chłopaka oczko.gif Gdybym miała to zajmowałabym się nim a nie tu siedziała :P

Gość Suuperwooman
patrykzradomia dziś Ugodowy jestem, nie robię problemów oczko.gif Uległy nie mogę byc bo wykorzystała byś mnie smutas.gif xxx masz na myśli w łóżku wykorzystała? Czy ograbiła i uciekła? :D

"Sam bym chciał mieć kobietę jedną w swoim życiu, żeby ona była moją pierwszą, i ja jej pierwszym. Dzisiaj ma się po kilku partnerów, każdy się k****, nie ma szacunku, szmacenie jest dzisiaj uważane za coś najbardziej normalnego, dziewictwo, lub prawictwo za coś chorego, więc nie ma się co dziwić, że coraz więcej rozbitych rodzin i patologii." Między k****eniem się (w stylu bzykania z byle kim, byle gdzie, np. w kiblu na dyskotece z obcymi gościami) a jednym partnerem na całe życie (często z powodu - "nie zostawię go, bo kogo innego sobie znajdę? :/) jest jeszcze masa pośrednich, dobrych opcji… x To nie jest przecież wina kobiety czy też mężczyzny, że pierwszy, kilkuletni związek ostatecznie się rozpadł (bo np. druga połówka się zmieniła, popadła w uzależnienie czy też okazała się być niezaradna życiowo, czego nie można było stwierdzić, poznając ją w wieku nastoletnim) i przez to "wraca na rynek" nie będąc ją dziewicą… x Na moim przykładzie: mam 22 lata i od 4 lat jestem w związku z mężczyzną, który był moim pierwszym i ja byłam jego pierwszą. Jeślibyśmy się jednak nie daj Bóg z jakiegoś powodu rozstali, to mając za sobą JEDEN związek, w dodatku KILKULETNI, byłabym dla Ciebie szmatą tylko dlatego, że nie jestem dziewicą?! Nonsens! Podsumowując, nie stawiałabym znaku równości między kobietami, które są po kilku, czy nawet kilkunastu nieudanych związkach, a tymi, które uprawiają faktycznie ryzykowny i przygodny seks, z partnerami, których imion nie pamiętają, pod wpływem środków odurzających.

Gość gość
inaccessible89 dziś Teraz dużo osób jest metroseksualnych, a gejów poznaję raczej po tym, jak patrzą na innych facetów jezyk.gif znasz jakiegoś geja osobiście? przeszkadza Ci to, że jakiś pan patrzy się na Ciebie pociągająco?

Gość patrykzradomia
superwoman Nie wiem jak wykorzystujesz :D Szkoda, że nie masz chłopaka. Takie dziewczyny to jednak rzadkośc. Zrobiłaś na mnie mega pozytywne wrażenie ;) Cieszyłem się gdy czytałem Twoje wypowiedzi. Choc ... nie wszystkie :( A tak orientacyjnie to zdradzisz mi w jakim jesteś wieku ? Proszę proszę :D

Gość Suuperwooman
inaccessible89 mam znajomego geja, zresztą bardzo przystojny, zadbany itp. On często lata na wyspy kanaryjskie bo mówi, że tam dużo gejów jest i można kogoś fajnego wyrwać. Ostatnio był też na Eurowizji bo ponoć to też impreza gejowska i afterpaty było gorące ;) i mówił też, że niestety tafia na panów co tam nie dbają o higienę ;( ale to jak z kobietami, też czasem kuter rybacki wali na kilometr ;)

Gość Suuperwooman
patrykzradomia staram się być tolerancyjna na zmiany zachodzące w świecie. A Ty napisz coś o sobie ile masz lat? Jesteś z Radomia? Co lubisz? I czemu tu siedzisz na kafe? Masz kogoś?

Gość patrykzradomia
Tak, z Radomia jestem. Nie mam nikogo ale narazie chyba nie chcę miec. Ogólnie to dośc młody jestem :D Pewnie sporo młodszy od Ciebie. A co lubię ? Pogadac z ludźmi na poziomie :P

Gość Suuperwooman
inaccessible89 chyba tak on ma 31 lat i nie miał nigdy stałego związku. Raczej przelotne znajomości. Jego rodzice nie wiedza o tym, że ma inna orientacje. Obawiam się trochę o niego. Wiesz te choroby przenoszone drogą płciową. A on właśnie lubi poznawać mężczyzn z innych krajów. A Ty masz stałego partnera?

Gość Suuperwooman
patrykzradomia dziś Tak, z Radomia jestem. Nie mam nikogo ale narazie chyba nie chcę miec. Ogólnie to dośc młody jestem smiech.gif Pewnie sporo młodszy od Ciebie. A co lubię ? Pogadac z ludźmi na poziomie jezyk.gif Czemu nie chcesz mieć? Mam przyjaciółkę w Radomiu ale nie byłam nigdy :P To ile masz przyznaj się? :P Skoro już mi napisałeś, że mnie kochasz musimy zorganizować ślub :D

Gość patrykzradomia
Superwoman Ale ja pierwszy o wiek zapytałem skarbie ;) Czemu nie chcę miec ? Chyba nie czuję się na siłach aby dac komuś oparcie sobą. MOże poprostu nie dojrzałem do tego.

Gość Suuperwooman
inaccessible89 to pewnie teraz czujesz się samotny :(

Gość Suuperwooman
patrykzradomia ja to stara rura jestem już ;) może lekko zdewociałam. Mam 26 :(

Gość Suuperwooman
Eh te FB mąci w głowach :( A co z potrzebami seksualnymi? Teraz? Bo ja to w celibacie żyje, ale co zrobić :(

Gość gość
To ja mam znajomego geja, który też jest samotny, prawiczek, chcesz?

Gość Suuperwooman
inaccessible89 może spotkamy kogoś interesującego niedługo :) Trzeba pozytywnie myśleć ;)

Gość gość
korzystajcie z zycia poki czas.

Gość Suuperwooman
inaccessible89 rozumiem Cie :(

Gość patrykzradomia
superwoman 26 to ok ;) No ale ja 17 :( Chciałbym Cię poznac w realu ;)