Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suuperwooman

Faceci mają coś nie tak z głową ich ewolucja idzie w złym kierunku, geje!!

Polecane posty

Gość Suuperwooman
może i jest spoko, jednak tez trochę myśli źle. Chociażby o tym związku bez ślubu. Jedni chcę inni nie. Zależy od tego czy ktoś jest religijny. I trzeba też tolerować mentalność polskich ludzi. Znikąd się to nie wzięło taka prawda. Od dziada pradziada tak nas wychowywano. Dobrze, że moja rodzina jest tolerancyjna. A ja jako osoba wchodząca w życie i myśląca o rodzinie boje się, że nigdy jej nie zbuduje na fundamentach naszego świat. Jakieś liche te fundamenty przez te zdrady się zrobiły.

Gość gość
niedlugo dzieci beda tylko z probowki.

Gość Suuperwooman
jak w Sexmisji, oby nie https://www.google.co.uk/search?q=geje+i+pedaly&biw=1366&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vo-iVZ_jE_GU7Qbdg5DoDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=dXZDcyIu0uLHyM%3A

Gość gość
ciekawe ile jest gejow.

Gość Suuperwooman
Tyle co spermy w twoim baku

Gość gość
Sam bym chciał mieć kobietę jedną w swoim życiu, żeby ona była moją pierwszą, i ja jej pierwszym. Dzisiaj ma się po kilku partnerów, każdy się k****, nie ma szacunku, szmacenie jest dzisiaj uważane za coś najbardziej normalnego, dziewictwo, lub prawictwo za coś chorego, więc nie ma się co dziwić, że coraz więcej rozbitych rodzin i patologii.

Gość Suuperwooman
ubolewam nad tym :(

Gość gość
Tto przez zanieczyszczenie środowiska estrogenem. Wszędzie teraz w żarciu są kobiece hormony i nie tylko w żarciu (jak ktoś o tym nie słyszał to poradzę poczytać) więc możliwe, że to jakoś wpływa na facetów.

Gość gość
kazdy lubi dziewice a poza tym to ze ktos ma kilka partnerow nie znaczy ze sie nie ma szacunku do drugiej osoby, trzeba zasmakowac wode z kilku zrodel aby wybrac to najlepsze przy ktorym chce sie zostac aaa widzisz !

Gość Suuperwooman
możliwe, że coś w tym jest. Dziewczynki też teraz szybciej dojrzewają. Rządzącym tym światem nie chcą, abyśmy my długo żyli. Wszędzie pakują nam chemie.

Gość Suuperwooman
To prawda. Też chciałabym się przestać szma/cić ale takie są czasy.. Nic nie zrobisz panie.

Gość gość
to o rzadzacych to prawda ale oni nic nie moga i trzeba to sobie uswiadomic i przestac na nich zwracac uwage a zaczac sie cieszyc zyciem i zyc bez zmartwien (kazde to tylko mysl) i oczywiscie jest pestki z owocow

Gość gość
To dlatego, że część facetów nie lubi swojej męskości i próbuje ją stłumić, za to zazdroszczą kobietom kobiecości. Chcą być bardziej kobiecy niż męscy. Psychoanaliza już dawno znalazła różnorakie przyczyny takiego zachowania ;)

Gość Suuperwooman
macie jakieś ciekawe artykuły na ten temat?

Gość gość
Nie musisz czuć się kobietą aby być kobiecym. Każdy gej jest bardziej kobiecy od heteryka. W swoim życiu widziałem może z dwóch nie zniewieściałych gejów ;)

Gość gość
polowa to homo

Gość gość
mi wystarczy 1

"Bo kobiety są do d**y. Z facetami jest lepsza atmosfera niż z kobietami. Ja gejem nie jestem, ale wolę męskie towarzystwo od kobiecego. Źle się czuje w kobiecym towarzystwie, kobiet nie lubię, bo są głupie, wredne i maja nie wiadomo jakie wymagania, nie oferując nic od siebie." Pamiętaj, że jak już tak uogólniamy, to facetom też można wiele zarzucić - ilu na ulicach jest tępych dresów, którzy nie potrafią poprawnie sklecić zdania podrzędnie złożonego, w głowie im tylko "koks, d***** i lasery", ilu tchórzy, zakompleksieńców, tych zniewieściałych czy zboczeńców, którzy na przeciętnie wyglądające kobiety patrzą z pogardą, a na widok tych atrakcyjnych tak się ślinią, że nie są w stanie wydukać z siebie nic poza chamskim i prostackim tekstem na podryw… x Wśród kobiet jest po prostu podobnie. Nie lepiej, nie gorzej, a podobnie. W zależności od środowiska, w jakim się obracasz, możesz trafiać na większą lub mniejszą ilość pustaków czy chamów albo odwrotnie - ludzi wartościowych. Jeśli jednak przyciągasz pustaki, to lepiej zastanów się, co sobą reprezentujesz, bo podobne przyciąga podobne - serio. Ja również mam ten problem, że nie potrafię sobie znaleźć na przyjaciółkę jakieś fajnej, równej babki, bo przy dłuższej znajomości wyłazi zawsze coś paskudnego (np. jest inteligentna i dowcipna, ale światopogląd tak inny, że nie do zaakceptowania), no ale nie twierdzę, że to dlatego, że "to ten świat jest taki podły i zepsuty, a ludzie niedorobieni", tylko po prostu rozumiem, że to kwestia otaczania się specyficznym, głównie męskim towarzystwem - gdybym utrzymywała kontakt z większą ilością kobiet (co mam zamiar zrobić), na pewno łatwiej byłoby mi znaleźć wśród nich "bratnią duszę".

Gość gość
kazdy szuka najlepszego.

Gość gość
nie ma regul, sa kobiety z ktorymi lubie spedzac czas i faceci tez i w obu gatunkach znajda sie suckersi

Gość patrykzradomia
superwoman kocham Cię ;)

Gość gość
stereotypowy typ charatkeru kobiety to to ze musi sobie wsadzic z rana tampon by nie zabrudzic dywanu, to sa prawdziwe stereotypy

"nie ma regul, sa kobiety z ktorymi lubie spedzac czas i faceci tez i w obu gatunkach znajda sie suckersi" No dokładnie :)

Gość gość
Ale rureczki albo obcisłe bluzeczki z dekoltem pewnie nosisz? ;)

Gość Suuperwooman
patrykzradomia i co z tym zrobimy teraz? :P

Gość gość
a na randkę jak?

Gość patrykzradomia
superwoman A możemy coś zrobic ? ;)

Gość gość
a co, masz cos do jeandow i wojskowych desantowek, kazdy chodzi w tym w czym sie dobrze czuje i kropka

"macie jakieś ciekawe artykuły na ten temat?" Fajny jest blog "Trzecie dno" (3dno) - o psychoanalizie właśnie :) facet jest z wykształcenia antropologiem i kimś jeszcze, poddaje analizie bardzo ciekawe przypadki, np. kanibala czy zoofila, po czym wyjaśnia, co siedziało im w głowach, kiedy robili to, co robili :D