Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna z siebie blondynka

Moje odchudzanie . Jak schudłam 21 kilo i dalej chudnę :) w 3 MIESIĄCE

Polecane posty

Witajcie , chcę się z Wami podzielić moimi doświadczeniami z dietą , odchudzaniem i efektami . Początek 93 kg, w krytycznym momencie nawet 95 kg. Teraz 72 kg i dalej chudnę . Z rozmiaru XXL zeszłam do L (na chwilę obecną ) . jest ktoś kto schudł nie ćwicząc tyle ?

Gość moja_historia1221
Ja schudłam z 76 na 60 w 8 miesięcy. Ćwiczenia i zbilansowana dieta, ale nie głodówka. Najwazniejsze jest zdrowe jedzenie, ćwiczenia tylko dodają ciału jędrności. Zrezygnowałam ze słodyczy, białego pieczywa i białych makaronów i ryżu. Nie jadłam tłustego mięsa tylko drób i ryby. Nie jadłam słodyczy, tylko raz na tydzień czy dwa tygodnie pozwoliłam sobie na pasek czekolady czy kostkę domowego ciasta albo loda, różnie, ważne, żeby się tym nie obżerać tylko zjeść trochę i ok. Piłam mnóstwo wody, 2 litry dziennie. Nic nie słodziłam no i najważniejsze- 5 posiłków dziennie, ostatni na 2-3 godziny przed snem. Jestem z siebie dumna :)

Gość gość
Blondynka a jaka diete mialas? swietny wynik, gratulacje

Gość gość
Moja dieta to brak diety . ;-) przechodzilam 1000 diet zawsze z jojo. Dopiero kiedy tak naprawdę przestałam siebie oszukiwać,udało mi się coś osiagnąć. Uwierzcie ,jem wszystko. Jedyne co robie to nie wiecej niz 1200 kcal dziennie wcześniej 1500 . Chleb tylko rano,na kolacje białko. Kiedy mam ochote na słodkie to poprostu to jem , miewałam dni że "u cioci na imieninach" najadłam się ciasta jak głupia wracałam do domu i nie wiedziałam co dalej ale stajac na wagę kolejnego dnia nic sie nie zmienilo,a wrecz odwrotnie schudłam jeszcze. W czasie mojej diety miałam takich wyskokow chyba z 6 i żaden nie wpłyną na mnie źle. Nie mozna sobie odmawiać jedzenia,słodyczy-to przyjemość. ;-) moja dzisiejsza waga to 70,7 czyli znowu mniej. ;-)

Gość gość
GRatulacje:) mozesz napisac dla przykladu menu z 1 lub 2 dni? dziekuje

Gość veronia3
i co, dziala wam ta dieta? Nie wiem jak to sie dzieje, ale na mnie zadna nie dzialala dluzej niz 2-3 tygodnie, a potem waga znowu staje :// wkurzam sie tylko, a jeszcze jest lato, jak widze te cizie w miniowach to mnie sz..g trafia :( nie wiem jak ludzie to robia...czytam na blogach o laskach co chudna po 12 kg jak ta https://jemercedes.wordpress.com bez zadnej diety, a ja jedzac 1000 kalorii dziennie dalej nic. Znajoma "dietetyczka" (w cudzyslowie bo jest szczupla od zawsze wiec tez mi sztuka) mowi, ze kazdy musi znalezc swoja droge i jak jedna dieta nie dziala to isc w nastepna, ale jak juz probwalam wszystkiego??

Dziwne, że nie chudniesz na diecie 1000 kcal. Powinnaś, bo to na prawdę mało, wręcz za mało. Może powinnaś zrobić badania hormonalne, może tarczyce. według mnie coś jest nie w porządku, jeśli ściśle przestrzegasz 1000 kcal i nie chudniesz. A ćwiczysz?

Gość gość
ja schudłam dzięki temu www.limvena.pl 12 kg w 2.5 miesiąca;)

Gość gość Aga
Witam. Ja schudlam z 75kg na 55kg w 4 miesiace a nastepne 4 miesiace bylam na stabilizacji. To jest wazne aby nie bylo efektu jojo. Zaczynalam od 1200 kalorii a teraz jem 1500 -1600 i nie tyje a nawet waga idzie minimalnie w dół. Moim zdaniem 1200 kalorii caly czas to jest za malo chyba ze jeszcze chcesz schudnac do prawidlowej wagi, ale jak juz ja osiagniesz to pomalu zwiekszaj kalorie. Pozdrawiam

Gość gość
aga gratulacje a co jadlas na tych 1200 kcal?

Gość gość Aga
4 posilki glowne i dwie przekaski. Chlebek graham a do niego wybieralam produkty o obnizonej zawartosci tluszczu,do obiadu filet z kurczaka albo ryba, ziemniaki, makaron, ryż roznego rodzaju kasze, ale wszystko w okreslonych ilosciach. Do sniadania i kolacji jem sałatki a do obiadu duszone warzywa. Oczywiście picie wody to podstawa i roznego gatunku herbaty bez cukru.A jako przekaska to jogurt naturalny, owoc

Super....gratulacje wyniku... Ja tez sie chetnie pochwale...z 102 na 81 w 6 miesiecy. A juz teraz jest 79 I walcze dalej....i dalej

Witam , długo mnie nie było ale jestem zabiegana bo już w tą sobotę wychodzę za mąż . :) Pochwalę się postępem - 68,5 kg . i suknię ślubną z rozmiaru 44 musiałam zmienić na 42 :) była by jeszcze mniejsza , ale mam duży biust :) nawet nie wiecie jak super się czuje gdy koleżanki mnie nie poznają na ulicy :D A JAK U WAS ?

Gość gość
warto wspomoc przemiane materii naturalnym suplementem np be slim 3, ktory ma w swoim skladzie wyciag z morwy bialej przez co mniej podjadam slodyczy wieczorami

Gość jusia207
To wyobraźcie sobie jaka u mnie była zmiana jeżeli ważyłam 120kg i schudłam do 70kg;) z rozmiaru 48-50 wskoczyłam w 38-40:) a to tylko dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl bez niego nie udało by mi się tego osiągnąć,wcześniej poddawałam się po pierwszym tygodniu bo nie było widać efektów a tu trzymałam do samego końca;) A teraz miny koleżanek jak mnie widzą;) eehh widok bezcenny;)

Gość pieknie282
Dzięki wpisie koleżanki wyżej zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl z tej stronki mają SUPER CENY! Schudłam już 6kg ;) i jestem Mega zadowolona;) i ten uśmiech gdy wchodzisz na wagę a tam -2kg!