Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaaa

Co na prezent dla bratanków ?

Polecane posty

Gość autorkaaa

Proszę o podpowiedzi. Jedziemy niedługo do rodziny męża, której nie widzieliśmy 4 lata, jego brat ma dwóch synów 18 i 20 lat, wiadomo że nie wypada pojechać z pustymi rękoma, wcześniej kupowaliśmy jakieś prezenty chłopakom, a teraz to już praktycznie mężczyźni, czy wypada dać im po 50 zł, czy powinnam więcej, a może jednak jakiś upominek , tylko co?

Gość gośćula
bilety na jakis mecz ,wydarzenie sportowe,karnet na gokarty

Gość autorkaaa
Ula, na pewno niezły pomysł, dodam tylko że mieszkają w małej miejscowości, na wschodzie, i prezenty typu karta upominkowa do Empiku odpadają, bo musieliby jechać 100 km do miasta wojewódzkiego

Gość gość
Jakieś perfumy czy coś takiego.

Gość gośćula
to może mają jakies pasje ? gry komputerowe ,ksiażki historyczne ? motor może ? auto ? jakieś gadżety do motoru/auta? perfumów i ubrań bym sie wystrzegała. poszukaj w necie ,wiem że da się kupić takie karty upominkowe z kodem ,wpisujesz ten kod i robisz zakupy za kwotę z kuponu ,bez wychodzenia z domu.

Gość gość
Ja bym dala po 5 dych ew jak cie stac to po stowie

Gość gość
Ja bym odpuściła prezenty. To już dorośli ludzie, a prezenty daje się raczej dzieciakom, z sympatii i dlatego, że fajnie się patrzy jak dzieciaki się cieszą. Dodatkowo młodszych ucieszyłoby wszystko, a w przypadku ludzi w ich wieku trudno trafić w ich gust. Ja bym kupiła raczej jakiś prezent "dla domu", czy dla całej rodziny (wyjątkowe słodycze, alkohol?).

Gość gość
ja tez myślę, że wystarczy taki prezent na wejście, po prostu, żeby nie być z pustymi rękami

Gość Mimozka 5
Zobacz tu http://www.murrano.pl/prezenty-cat-137.aspx . Jest mnóstwo świetnych pomysłów na prezenty- nie tylko z okazji chrztu czy komunii św. Myslę, że czasami warto dać jakis nietypowy, niepodziewany prezent który będzie fajną pamiątką z urodzin :)

Gość sisinka
a w jakim wieku są chłopcy? zobacz sobie elektroniczną kostkę do gry, bardzo fajny gadżet zwłaszcza dla chłopaków.

Gość mellody
a to są bliżniaki czy nie? :) jesli tak to fajnie by było jakby dostali podobny prezent tak żeby żadne się nie pogniewało :) może popatrz sobie np tutaj https://jakiprezent.pl/ ja zazwyczaj tu szukam prezentów jak nie mam pomysłu :)

Gość mellody
Ja ostatnio dla dzieciaków kupiłam takiego bajera z ninjago http://www.panzabawka.pl/klocki-lego/lego-ninjago-2/lego-ninjago-70743-latajaca-kapsula-morro-nowosc-2015 tylko w stacjonarnym sklepie, ale widzę że tutaj mają prawie 10 zł taniej no cóż. Zabawka super łatwa do złożenia, ma dwa miecze dodatkowe i lata świetnie :) Tylko trzeba uważać żeby nie puszczać na polu bo nam z tarasu zwirowało to ninjago na parking :) Ale jak to lego nic się nie stało bo klocki mega wytrzymałe :)

Gość gość
A wy nie umiecie czytać? Nie widac co napisała autorka?

Gość grymałka
a moze elektroniczna kostka dice+ moim zdaniem może to być fajny pomysł dla nastolatków.

Gość grymałka
o tejporze roku to chyba niezbyt trafiony pomysł, poza tym zawsze to prekość więc trzeba uważać na dziecko, ja jednak uważam, ze zabaki powinny być bezpieczne, tak jak i gry które kupuję, nawet dice+ dokładnie obejrzałam zanim kupiłam dzieciom.

Gość gość

Jeśli chcesz kupić jakieś ciekawe gadżety to zobacz na .allebajery.pl/ . Tam bez problemu wybierzesz różne fajne gadżety. Sprzedają dużo różnych gadżetów w dobrych cenach więc na pewno warto do ich ofert sobie zajrzeć.