Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milczy nie odzywa się, nie przeprasza

Polecane posty

Gość gość

Mój facet często kłamie, tak często, że dosłownie zachowuję się jak spod rynsztoka i na niego klnę w nerwach, nie przebieram w słowach. Gdy emocje opadają, zawsze przepraszam. A on kopiuje mi moje wiadomości i wysyła mi je ponownie, pisząc że jestem nienormalna ?? A gdy już z łaski mi wybaczy, że klęłam jak szewc ,nie rozmawiamy o problemie o jego kłamstwach, tylko o tym jak ja mogłam go zwyzywać. Więc istota problemu zostaje zamieciona pod dywan. A cała wina zostaje zrzucona na mnie. Najdziwniejsze jest to, że przekleństwa u niego w domu są czym normalnym bo matka klnie do córki, córka do matki itp. On w taki sposób nigdy się nie odzywał. Wyszłam z koleżankami wieczorem do baru na drinka, zapraszałam go nie chciał przyjść. Zapytałam czy po powrocie zajechać do niego, odpowiedział, że jak chce i się rozłączył. Wypiłam 2 drinki i pojechałam do niego, nawet nie wiem o co zaczęliśmy się sprzeczać, odepchnął mnie od siebie i krzyknął do mnie : wypie*dalaj z mojego domu. Stanęłam jak wyryta, on wyrzucił moje rzeczy na podłogę i powiedział wypie*dalaj, i zaczął się drzeć, po chwili mówiąc moja matka cie wyprowadzi jak nie wyjdziesz. Zaczął krzyczeć że mnie nie kocha i że mam wracać do tych z którymi siedziałam. Nie byłam pijana, nagle weszła jego matka, i mówi skoro on ci mówi, że masz wyjść to wyjdź. On wybiegł z domu ja oniemiałam, wyszłam, na odchodne zwróciłam jej uwagę jak wychowała syna. Stałam się przy nim taka jak on, klnę, nie panuję nad nerwami, podcina mi skrzydła, wszystko co robię jest złe. Minęły już 2 tyg, rozstałam się z nim, nie napisał nawet słowa przepraszam.

Gość gość
ile razy jeszcze założysz ten temat, śmieciu?

Gość gość
czy na tym forum jest ktoś normlany? czy same dzieci tu siedzą?

Gość gość
dzieci zakładają w kółko te same tematy!

Gość gość
To niech spada. Nie widzisz, ze zrobil ci przysluge????

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
chciałabyś wrócić jeszcze do niego