Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość gość

Hej czy dziewczyna ważąca 76 kg na 160 cm może być gruba? Przecież faceci lubią jak dziewczyna jest zdrowa i jest za co złapać. Jak ubrania opinają się na jej ciałku

Gość gość
duże masz mleczarnie studentko?

Gość gość
Ja takie po prostu pożeram wzrokiem. Uwielbiam te XL-ki :)

Gość gość
Tak mam spore. Dbam o siebie

Gość gość
To jesteś po prostu cudem natury !

Gość gość
Pytasz czy moze byc gruba-ona jest gruba!

Gość gość
Nie jesteś gruba tylko bardzo gruba. :o

Gość gość
masz gęsto futerko nad ci.pką?

Gość prawictwo pospolite 193
76 kg to spore przegięcie Na pewno taka panna ma fatalny tyłek i grube uda

Gość gość
76kg przy 160cm? Proszę cię ,któremu facetowi spodoba się taka locha :D

Gość gość
Mi się taka podoba !!! Kobieta powinna mieć ciało, a ponad 160 cm. wzrostu to nie tak mało.

Gość gość
tylko że jest mnóstwo facetów, którym podobają się takie panny. jeśli to nie jest jakaś obleśna otyłość brzuszna, a rozkłada się na pełne uda, duże cycki i krągły obfity tyłek plus do tego jeśli ma ładną buzie i zadbane stópki to na widok takich panienek staje mi na baczność ;-)

Gość gość
moja ex taka była, niewysoka i krąglejsza. rżnąłem ją praktycznie codziennie i to po kilka razy. w łóżku była niczym tornado, taka ostra. non stop miała apetyt na mojego fiuta. nawet jak miała okres, to prosiła bym ją rżnął w tyłek, a sama paluszkiem po łechtaczce się smyrała.

Gość gość
Haha faceci lubią jak dziewczyna jest zdrowa. Oczywiście, że lubią ale nadwaga nie jest zdrowa moja pani, a ty masz jej dobre 15 kg :classic_cool:. Gdybyś miała takie powodzenie to byś wyginała swoje wdzięki na plaży w bikini, a nie pytała tych dedperatów i przegrańców na kafe :classic_cool:. Przemyśl to :classic_cool:.

>>>76 kg to spore przegięcie Na pewno taka panna ma fatalny tyłek i grube uda<<< x I nie spodoba się takiemu pedofilowi, jak Ty :P.

Gość gość
Zgadzam się z misio1, że prawictwo to pedofil :-P

Gość gość młoda kruszynka
Mam 159cm, ważę 47kg i nie wyobrażam sobie żebym ważyła 76kg :/ czulabym się jak wieloryb, no ale skoro Ci samej się to podoba to taka bądź i tyle. X Mój chłopak lubi akurat drobniejsze dziewczyny z ładnym tyleczkiem, za piersiami nie patrzy zbytnio X I żeby nie było to nie jestem płaska jak decha mam 84(pod biustem 64)-62-90 i uważam, że pomimo małego biustu dobrze wyglądam

Gość gość
Młoda kruszynka masz fajne wymiary ;)

Gość gość
gość dziś Młoda kruszynka masz fajne wymiary xxxxxxxx Zgadzam się. Przynajmniej jest zgrabna i proporcjonalna, a nie jak autorka topiku wieloryb.

Zgadzam się z misio1, że prawictwo to pedofil a ja się zgadzam z tobą , że jesteś cofnięty umysłowo.. Pedofilia to pociąg do 6 letnich dzieci a ja zwróciłem kiedyś uwagę ze mnie nawet 16 latki nie interesują ., bo uwazam je za zbyt dziecinne , chociaż to jest zgodne z prawem niby . Kobieta musi mieć minium około 18-19 lat według mnie , ale nie więcej niż 35 lat .. 40 latki mnie nie interesują

Gość gość
nie nazwałabym 18-19latki kobietą

Gość gość
Masz sporą nadwagę a to nie jest zdrowe.Brakuje ci tylko 0,3 punktu do otyłości I stopnia według kalkulatora BMI

Gość gość
j.w. 15kg do zrzucenia 🖐️

nie nazwałabym 18-19latki kobietą bo jesteś cofnięta umysłowo .. 19 latka różni się tym od 9 latki , że ma jedynke przed dziewiątką ja bym nie nazwał 12 latki kobietą ..

jak miałem 19 lat to czułem się tak samo jak teraz ., miałem taki sam umysł jak obecnie , nie byłem naiwny . jak miałem 12 lat to byłem o wiele bardziej naiwny , wierzyłem w Boga , w dorosłych w bajki muminki i w inne bzdury a jako 19 latek miałem pełną autonomię i pelną kontrolę .. Byłem swiadomy otaczającego świata, nie wierzyłem w Boga , nie byłem naiwny , wiedziałem że życie jest brutalne ....

Gość gość
a teraz masz prawie 30, do tej pory nie umoczyłeś i nadal walisz konia pod jotpegi. więc twoja opinia o nadwadze autorki to tylko pieprzenie teoretyka. dla mnie takie krąglejsze laski są super, poza tym w większości takie rewelacyjnie się bzykają. z praktyki to 8 krąglejszych na 10 bardzo dobrze się bzykają, a 8 na 10 szczuplutkich modeleczek to leżą jak kłody tak więc wole konkretne, pieprzne wygibasy w łóżku z okrąglejszą, niż walić modelkę kłodę. ale co ty o tym możesz Prawictwo wiedzieć?

Gość gość
76?? :o mam 1,62m i 46,9kg. dobrze sie czuje w takiej figurze. nie wyobrazam sobie ze waze 76 kg...bez przesady.

>>>a teraz masz prawie 30, do tej pory nie umoczyłeś i nadal walisz konia pod jotpegi. więc twoja opinia o nadwadze autorki to tylko pieprzenie teoretyka. dla mnie takie krąglejsze laski są super, poza tym w większości takie rewelacyjnie się bzykają. z praktyki to 8 krąglejszych na 10 bardzo dobrze się bzykają, a 8 na 10 szczuplutkich modeleczek to leżą jak kłody tak więc wole konkretne, pieprzne wygibasy w łóżku z okrąglejszą, niż walić modelkę kłodę. ale co ty o tym możesz Prawictwo wiedzieć?<<< x Potwierdzam :) , x choć osobiście napisałbym to delikatniej :).