Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy koleżanka jest dziwna?

Polecane posty

Gość gość

Spójrzcie na taki problem. Znamy się od b.dawna, jesteśmy obie w wieku dojrzałym. Otóż mam zamiary, aby zakończyć naszą przyjaźń, ponieważ nie będę się irytować i wkurzać. Syt.1 Chciała mnie poznać z kuzynem. Najpierw sam kuzyn to zaproponował, po dłuższym czasie wrócili do tematu i po 17 w sobotę, koleżanka pisze mi smsa, czy przyjdę dzisiaj na spotkanie w celu zapoznania. No kurcze, już miałam zaplanowany dzień i odpisałam, że dzisiaj nie, i podałam inny termin. Odpisała kuzynowi, a on, że już nie, bo ma spotkanie z inną dziewczyną. Nie spodziewałam się, że biorę udział w castingu. Głupio się poczułam:( Odpisałam ok i...kontakt z koleżanką się urwał na ponad 2 m-ce. Nie napisała nawet nic, nie próbowała tej niezręcznej syt.wytłumaczyć nawet. czekała na mój kontakt. No i przyszedł dzień w którym miała imieniny. Napisałam smsa z życzeniami, już nie zdzwoniłam. Rok temu złożyłam najpierw telefonicznie, potem byłam z kwiatami u niej. Dopiero po tym smsie zadzwoniła (nagrała się na pocztę)i jak gdyby nic zapraszała do siebie. Ja jej odpisałam, że nie udawajmy, że nie ma problemu. Parę dni temu zadzwoniła i stwierdziła, że naładowała tel. i chce żebyśmy porozmawiały. Na pyt. dlaczego tyle milczała, odp. że nie miała kasy na tel. (straciła pracę) syt.2 Jak wspomniałam jest bez pracy- kiedyś zażądała, abym odzwaniała, gdy ona puści mi sygnał.:( Można poprosić, abym zadzwoniła, jeśli mogę, a nie z takim żądaniem. Gdy wyraziłam swoje zadziwienie jej formą przekazu, to odp. "ale ja nie mam pracy"! Jestem poirytowana takim zachowaniem. Moja gorąca prośba, czy wy dziewczyny zakończyłybyście taką przyjaźń? Proszę o odp.:)

Gość gość
Jestes przewrazliwiona na swoim punkcie wyluzuj troche

Gość gość
Hm...ale to jest takie niegrzeczne, wydaje mi się:( ja nie zachowałabym się w taki sposób.

Gość gość
Ciesz sie ze powiedziala ci wprost ze umowil sie z inna a nie czarowala i nie wymyslala niestworzonych historii

Gość okiem radzieckiego psychologa
Ja bym się zastanowiła - o ile to ma być naprawdë szczera rozmowa - nad... Albo nie, to głupi pomysł. Lepiej będzie jak obie usiądziecie razem na spokojnie, a Ty w jej obecności (tak żeby koniecznie widziała!) Wyjmiesz z kieszeni telefon z ustawioną tapetą (powtarzam - ma to zauważyć) z tapetą w formie... Ee, to też głupi pomysł. Najlepiej sklejcie razem kartonowy model śmigłowca Mi-24D w skali 1:33. Podobno radzieckie wiertaloty potrafią nieźle namieszać w głowach łopatami. Pozdrawiam i życzę smacznego jajka.

Gość gość
11.09, tu ma plus, ale mi już chodzi bardziej o ten brak reakcji. Ja bym próbowała jakoś tą sytuację wytłumaczyć-ot można rzec, słuchaj, głupio wyszło, sorki:( Tyle i aż tyle, a tu milczenie i wytłumaczenie, "nie miałam kasy na tel" nawet 5 zł. na tel czy sms do koleżanki?:( Mamy jeszcze stacjonarne! Chowała głowę w piasek.