Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam się na studia

Polecane posty

Gość gość

Drugi raz.. Ale jestem załamana, bo jestem prawie na koncu listy..

Gość gość
A ja czekam na wyniki, powinny niebawem byc. Na szczescie na tym uniwerku nie udostepniaja list :). Za to dostalam sie juz na innym i bylam 3 od konca na liscie... i to jest publiczne :(. Ale trudno. Jesli dostane sie na ten, na ktory teraz czekam, ide na niego. Jak nie, pojde na tamten. Powodzenia na studiach!

Gość gość
No i co z tego, że jesteś na końcu listy? Lista nic nie znaczy. Ja byłam na początku listy a byłam jedną z najgorszych studentek :P a na co się dostałaś?

Gość gość
Ja mam zamiar powalczyć o stypendium. I jeśli dostane się na ten kierunek, na ktory bardziej bym chciała, od razu wstępuje do kolka :) chce na niego iść miedzy innymi ze względu na rozbudowane kolko oraz możliwość stażu w paru ciekawych miejscach..

Gość gość
Dzięki:) No właśnie jestem druga od końca.. i mi głupio, ale dobra.. Dostałam się na anglistykę. Drugi raz, bo pierwszy raz rzuciłam, teraz idę na inny uniwersytet. Dobrze, że się w ogóle dostałam. Dzięki. A wy na co idziecie?

Gość gość
Ja się dostałam na filozofie, która tez się interesuje, a ten drugi kierunek jest związany z administracją (nie podam nazwy, bo jest dość niszowy, unikatowy).

Gość gość
Gratuluje:)

Gość gość
I ja podchodzę do studiów 2 raz, z tym ze ja jestem rocznik '93 :) nie od razu na nie poszłam

Gość gość
A anglistyka Cię interesuje? Ja myślałam o ugrofinistyce, ale musiałabym się przeprowadzać do innego miasta, a pochodzę z akademickiego.. wolałam tu zostać.

Gość gość
Tak:) Dostałam się również na iberystyke, ale priorytet to była anglistyka. Tak myślałam, że może potem zacznę drugi kierunek i tu myśle o iberystyce albo o jeszcze jednym niezwiązanym z językami. Ugrofinistyka - ciekawe:) Uczyłas się/uczysz fińskiego?

Gość gość
Tak, uczę się fińskiego :) chcę dodatkowo iść na kurs od jesieni.

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
To fajnie:) Powodzenia!

Gość gość
Wzajemnie :)