Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powiecie kiedyś swoim dzieciom ze są z in vitro?

Polecane posty

Gość gość
wystarczy teraz stworzyć sztuczną macicę i mamy wyprodukowane wojsko które zniewoli słabych

Gość gość
to może naruszać pewien porządek wszechświata i tak wszyscy się zdegenerujemy, afryka się wyludnia bo aids, ameryka i europa i cześć azji- zanieczyszczenie, chemia w zywności, w wodzie, powietrzu, ubraniach. I tak wyzdychamy na raka

Gość gość
wystarczy teraz stworzyć sztuczną macicę i mamy wyprodukowane wojsko które zniewoli słabych bez sztucznej macicy taki Putin może jedną bombą europę podbić

Gość gość
rozumiem ze wszystkie tu dowiedzialy sie, ze sa dziecmi z : imprezy u cioci Baski; peknietej gumki; za późno wyciągnietego ch/uja; jednego kielicha za duzo? i to samo dokladnie powiedza radosnie swoim dzieciom?

Witajcie nie wiem jak to jest. Myślę, że podobnie jak z adopcją. Dzieci zarówno z adopcji jak i in vitro powinny wiedzieć jakie jest ich pochodzenie i skąd się wzięły. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
synku jesteś z kibla na tej dyskotece w sąsiedniej wsi:D

Gość gośćula
nie wiem czy bym się zdecydowała w ogóle na in vitro,jestem sceptycznie nastawiona,ale jak wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:) natomiast w życiu bym dziecku nie powiedziała że jest z in vitro.

Gość gość
tak bo chyba już wiadomo że wszystko co znajdzie się w rękach człowieka może być niebezpieczne dla innych,dlatego oceniam broń nuklearną tak samo niebezpieczną jak sztuczne macice ,in vitro to początek wyglądający dziś niewinnie,szczęśliwe mamusie i inne bajery

Gość gość
kurcze dzieciak z probówki flleeee kurcze dzieciak z cieknącego siura , a fuj

Gość gość
zacofane baby pewnie na nieślubne dziecko tez wołacie bękart co ?

Gość gość
gość dziś kurcze dzieciak z probówki flleeee kurcze dzieciak z cieknącego siura , a fuj x z naturalnego poczęcia :) a ile dzieciaków do kanalizy wyrzuca zanim trzy wybiora :) żałosne

Gość gość
no przeciez jesli mam zepsuta pipe czy fiuta i wyleczyc go nie idzie to nie i koniec i kroka a nie uszczesliwianie sie na silę

Gość gość
"z naturalnego poczęcia usmiech.gif a ile dzieciaków do kanalizy wyrzuca zanim trzy wybiora usmiech.gif żałosne" juz sie tak nie podniecaj zarodkami . Twoj facet tez spuszcza sie nie raz do kibla i marnuje przyszłe zycie .

Gość gość
"z naturalnego poczęcia usmiech.gif a ile dzieciaków do kanalizy wyrzuca zanim trzy wybiora usmiech.gif żałosne" x no powiedz ILE się wyrzuca??? gó/wno wiesz, a pierwsza szczekasz

Gość gość
z naturalnego poczęcia usmiech.gif a ile dzieciaków do kanalizy wyrzuca zanim trzy wybiora usmiech.gif żałosne a ile twojego rodzeństwa matka połknęła albo miała w d? albo ojciec w kiblu spuścił? a wiesz,że naturalne poczęcie też jest poprzedzane naturalnym i nieodczuwalnym poronieniem przynajmniej 3-5 zarodków , bo natura też wybiera te najsilniejsze. ale to się trzeba uczyć biologii durna pało

Gość gość
ile sie wyrzuca ? mnóstwo i to nie plemników a zaplodnionych komórek a to zasadnicza róznica :0 a to niby zapładnia sie probówka a podstaw nie zna ")

Gość gość
tak ufacie tym u władzy to wam powiem na koniec że macie żreć zatrutą żywność żebyście musieli kupować leki żeby biznes się kręcił i żeby was za dużó nie było

Gość gość
masz na to jakiś dowody? bo gdybyś miała jakąkolwiek wiedzę w tej materii, to wiedziałabyś jak cenna jest każda zdolna do zapłodnienia komórka (tak! komórka!) i każdy zarodek, no ale lepiej pier/dolic głupoty za Dziwiszem i jemu podobnymi

Gość gość
no przeciez jesli mam zepsuta pipe czy fiuta i wyleczyc go nie idzie to nie i koniec i kroka a nie uszczesliwianie sie na silę a po co leczyć zęby, przecież możesz mieć gębę jak d... już po 30-ce, po co usuwać guzy rakowe, masz to sie ciesz, po co coś leczyc- zepsuło się to się zepsuło

Gość gość
co za skonczona kretynka porownuje adopcje do in vitro??? adoptujac dziecko, dajesz mu w przyszlosci mozliwosc poznania biologicznych rodzicow, in vitro to poczecie poza ustrojowe :O plod wciaz potrzebuje brzucha kobiety do przezycia jak kazde dziecko :O

Gość gość
jak cenna jest każda zdolna do zapłodnienia--- x cenna ? dla gina bo kasuje za każda probówke

Gość gość
gość dziś no przeciez jesli mam zepsuta pipe czy fiuta i wyleczyc go nie idzie to nie i koniec i kroka a nie uszczesliwianie sie na silę a po co leczyć zęby, przecież możesz mieć gębę jak d... już po 30-ce, po co usuwać guzy rakowe, masz to sie ciesz, po co coś leczyc- zepsuło się to się zepsuło x i widac jaka jestes tępa :) jesli wyleczyc fiuta sie nie da to nie :)

Gość gość
cenna bo ktoś czeka żeby powstało z niej życie, no ale co ty możesz o tym wiedzieć

Gość gość
jesli wyleczyc fiuta sie nie da to nie usmiech.gif---musi tak byc, skoro tak piszesz. baba po zawodowce robiaca kariere na kasie w biedronce wie lepiej od lekarzy i naukowcow.

Gość gość
i widac jaka jestes tępa usmiech.gif jesli wyleczyc fiuta sie nie da to nie usmiech.gif o proszę, fiut jak fiut, ale ta odpowiedź wskazuje, że mózgu na pewno nie daje się leczyc, więc lepiej byłoby dobić, bo niepotrzebnie tlen zużywasz

Gość gość
Ja bym nie powiedziała, chyba, że dziecko nie byłoby biologicznie moje to bym rozważała (adopcja gamet). W końcu to biologicznie nadal moje dziecko - co za różnica w jaki sposób doszło do zapłodnienia.

Gość gość
gość dziś cenna bo ktoś czeka żeby powstało z niej życie, no ale co ty możesz o tym wiedzieć x ha ha ha ha h a jestes nieudolnie bezpłodna i chcesz sie uszczesliwic zabijajac zapłodnione komórki

Gość gość
gość dziś i widac jaka jestes tępa usmiech.gif jesli wyleczyc fiuta sie nie da to nie usmiech.gif o proszę, fiut jak fiut, ale ta odpowiedź wskazuje, że mózgu na pewno nie daje się leczyc, więc lepiej byłoby dobić, bo niepotrzebnie tlen zużywasz x ojej ty tylk tlenem oddychasz ? czy twoje probówki ?

Gość gość
ty natomiast cierpisz na brak mózgu, więc tobie niestety nic nie pomoże