Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okradziona

pomocy czy ktoś zna podobną sytuacje zostawilam karte na czytniku, kasjerka

Polecane posty

Gość gość
napisz co ci odpisała Biedronka :D

Gość gość
dokladnie haha nie mozna zablokowac kasy gdy sie chce zlozyc reklamacje - padlam :D od kiedy pamietam w biedronkach i innych dyskontach kazdy zalatwia te rzeczy przy kasie, zwykle z kierowniczka, ale przy kasie, bo tam na kasie trzeba wybic numer paragonu itp

Gość gość
Przyzwyczajcie sie glupie xxxx, ze kazda karta bankowa / kredytowa / itp. to duza wygoda i bezpieczenstwo, ale tylko wtedy gdy uzywa jej czlowiek myslacy. Trzeba uwazac na to co sie z karta robi, nie zostawiac jej i nie wsadzac byle gdzie. Karta jest jak gotowka -to dostep do waszego konta. Zabezpieczenia (PIN) sa dobre, gdy ktos umie z nich madrze korzystac.

>>>dokladnie haha nie mozna zablokowac kasy gdy sie chce zlozyc reklamacje - padlam od kiedy pamietam w biedronkach i innych dyskontach kazdy zalatwia te rzeczy przy kasie, zwykle z kierowniczka, ale przy kasie, bo tam na kasie trzeba wybic numer paragonu itp<<< x Jedną rzeczą jest załatwianie tych spraw przy kasie, a drugą blokowanie kasy.

>>>misio - jesteś idiotą<<< x Który w odróżnieniu od "GENIUSZA" :D, nie zostawia karty zbliżeniowej na czytniku, ani gotówki na tacce do wydawania reszty :D. x >>>nie było cię przy tym, a zakładasz mnóstwo teorii<<< x na podstawie BEŁKOTU :D, niezbyt rozgarniętej osoby :(. x >>>sęk w tym, że kasjerka NIE SPYTAŁA KLIENTKI, jaką wybiera formę płatności<<< x I pewnie zrobiła ten wyjątek, po raz pierwszy w życiu, by z karty upierdliwej i marudnej klientki, podarować nieznanej osobie pieniądze :D :D :D. x >>>mimo że moja karta przez wyniknięte zamieszanie (którego przez brak empatii nie umiesz pojąc, wyobrazić sobie) została na czytniku<<< x To jest akurat jedyna informacja, którą na dwóch stronach pisania zdołałaś nam przekazać :P. x >>>zapewniam, że usłyszałabym pytanie kierowane do klientki<<< x Bo tylko kartę uwielbiasz zostawiać na czytniku, a wszystkie odgłosy i myśli wokół kontrolujesz :P :P :P. x >>>"jesteś lepsza od jackowskiego"- i to mówi kretyn, którego nie było na miescu zdarzenia<<< x Nie. To piszę ja, w oparciu o TWOJE słowa. Może ten temat zaczął ktoś, zasługujący na miano kretyna :D ? x >>>a ma juz własną wersję zdarzeń i do niej snuje teorie obarczające mnie winą.<<< x Nikt z piszących tutaj, nie ma z pewnością własnej wersji zdarzeń :P i absolutnie to nie Ty jesteś winna, pozostawienia zbliżeniowej karty na czytniku pobierającym opłaty :P :P :P. x >>>"Do KAŻDEJ transakcji JEST PARAGON ! ! !" - to świetnie, ale ja go nie dostałam<<< x Jak to nie dostałaś ? ? ? >>>to było juz po mojej transkacji ludzie, mialam swoj paragon w rece i odsunelam sie na bok<<< x >>>a pieniądze z konta MAM ZABRANE czy w to wierzysz idioto czy nie<<< x Po pierwsze, to nikt z nas nie wierzy, że straciłaś te pieniądze. Ja osobiście jestem przekonany, że w najgorszym razie, wróciły one na Twoje konto, a Ty jesteś zbyt głupia, by to sprawdzić :(. Po drugie, jedno z nas, od dwóch stron, pretenduje do miana idioty :P i z całą pewnością nie jestem to ja :D. x >>>i na tym polega absurd tej sytuacji i bład sklepu<<< x Sytuacja jest rzeczywiście absurdalna :D, aczkolwiek większość z nas, błędu sklepu, nie zauważa. x >>>ale przyćmiony chęcią ukarania mnie<<< x A co, Ty jesteś moją niegrzeczną uczennicą :D, że mam Cię karać :D, czy tylko marzysz o karze wymierzonej Ci przez mężczyznę :D :D :D ? x >>>taki frajer jak ty<<< x Który nie zostawia swojej karty byle gdzie :D :D :D x >>>tego nie zauważy<<< x Oprócz mnie, także cała reszta forum, nie widzi tu winy sklepu :D. x >>>i będzie mi wmawiał, że nie zabrano mi kasy lub zabrano a paragon włozono wprost do ręki<<< x Jeszcze nie słyszałem, by komuś wkładano do ręki, paragon NASTĘPNEGO klienta, nawet wtedy, gdy jest to osoba, na tyle NIEPOCZYTALNA, że zostawia swoją płatniczą kartę zbliżeniową, na czytniku :D :D :D. x >>>co za pajac<<< x który własnej karty upilnować nie potrafi :D :D :D.

Gość gość
Że ci się tak chce Misiu...

>>>Że ci się tak chce Misiu...<<< x Kobieta mnie ROZŚMIESZA :D, x ale odpowiedziałem jej całkiem kulturalnie :).

Gość gość
W końcu zabrali c****eniądze z konta czy nie?

Gość gość
Autorka jeszcze w trakcie afery przy kasie twierdziła, ze juz miała potwierdzenie z banku ściągnięcia 30 zl... I ze w mBanku zbliżeniowka od razu jest w historii transakcji..? Hm?

Gość gość
Haha owszem jest Ale jako nierozliczona Autorka to idiotka :-D

Gość gość
I jak się sprawa zakończyła? Faktycznie na koncie masz brak 30 zł?