Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulinaMokotów

Dentysta poprosił o seks oralny, gdy cena leczenia kanałowego zaskoczyła mnie

Polecane posty

U pana Jacka leczę zęby już od kilku lat. Poleciła mi go moja przyjaciółka jako niezłego dentystę. Cena za wyleczenie zęba to 60 zł, podczas gdy w innych gabinetach to zwykle 100-150 zł. W sumie zaplombował mi już tak trzy zęby, licząc wszystko razem, zapłaciłam mu nie więcej jak 240 zł. Byłam i właściwie jestem bardzo zadowolona ponieważ, wypełnienia trzymają się do dziś, czyli już ponad dwa lata. A ja lubię coca-colę , jak chyba każdy z nas przyjemność sprawiają mi słodycze. Od pewnego jednak czasu nie mogłam przyjść na wizytę z prozaicznego powodu, nawet te 60 zł trudno mi było wysupłać w ciągu miesiąca. Musiałam ograniczyć ankietowanie podczas sesji, bo po prostu musiałam przysiąść przed egzaminami. Pracuje w instytucie badawczym, po prostu jestem ankieterką, telefonuje do ludzi przeprowadzając z nimi ankiety. Mało pracowałam w czerwcu, no i zarobiłam nieco ponad 400 zł.

W takiej sytuacji nie starczyło mi nawet na podstawowe opłaty. Plomba w mojej górnej szóstce, którą założyła mi jeszcze dawna dentystka, jednak wypadła całkowicie na początku lipca. Pożyczyłam jeszcze od kogoś te 60 zł i poszłam na wizytę. Jacek powiedział, że jest już zapóźno na założenie standardowego wypełnienia i ząb, by go uratować musi być leczony już kanałowo. W przeciwnym razie po 2, góra trzech miesiącach będzie ropiał (czy jakoś tak), i będzie już tylko do usunięcia. Krótko się zastanawiając zgodziłam się, on mi podał nawet jakieś kwity do podpisania, powiedział, że to standarodwa zgoda wymagana przed leczeniem kanałowym, bo ząb po takim leczeniu stajesię już martwy, zostaje pozbawiony nerwów i ja muszę podpisać papier, że się na to zgadzam. Zrobiłam to.

Sam zabieg troszeczkę bolał, ale po tym jak Jacek wstrzyknął mi znieczulenie w dziąsło, było nawet przyjemnie. Tzn muszę przynać, że lubie po prostu tego mężczyznę. Lubię czy może lubiłam, bo teraz mam mieszane uczucia, kiedy mnie dotyka nawet przez gumową rękawiczkę. Cały zabieg trwał ok godziny. To co się tało jednak pod koniec wizyty, twki we mnie do dziś. Otóż, gdy poprosił bym już zsiadła z fotela zdjął rękawiczki, zaczął coś pisać w notesie a następnie coś wstukiwać w kasie fiskalnej. Maszyna pyrknęła, a z jej wnętrza wyszedł paragon. Pytam ile płacę? A Jacek 150 zł. Zamarłam i pewnie zbladłam. Miałam zaledwie 60 zł, a i tak to były przecież pożyczone pieniądze. Nie wiem jak długo trwało milczenie, ale widocznie, moje zakłopotanie było dostrzegalne, bo Jacek, który zwykle kojarzył mi się ze spokojnym statecznym czterdziestolatkie, z podirytowaniem, używając dość kolokwialnego języka, zapytał: no co? Dzisiaj 150 zł. Znowu nic nie mogłam powiedzieć, ale tym razem poczułam gwałtowne pieczenie na twarzy, a w gardle mi zaschło. Nie potrafie powiedzieć ile to trwało, ale Jacek jeszcze mnocnie zareagował: Sto pięćdziesiąt złotych! Padło głosniej i bardziej stanowczo. W oczach poczułam łzy, ale nie było ich na tyle dużo, że nie popłynęły mi po policzkach. By-łam przy-go-to-wa-na na sześćdziesiąt. Wydukałam. Jacek spojrzał na mnie z ironicznie, ale nic nie powiedział. Przeszedł się po gabinecie, wydawało mi się, że usłyszałam k****a mać.

Ale nie jestem pewna, ten facet po prsotu wydawał mi się do tej pory taki kulturalny... Mięły z dwie trzy minuty, jak wyłonił się zza ścianki oddzielajacej jego fotel od fotela gdzie jego asystentka wykonuje lakowanie. Podszedł do mnie dość blisko, nie dotykajac mnie czy nie mogłabym mu zrobić loda w zamian za opłatę za leczenie tego zęba. Minęły dwa tygodnia a cały czas, dzień w dzień o tym myślę. Co wy drogie koleżanki zrobiłybyście na moim miescu?

Gość ościsty
Gimnazjum zamknęli a Tobie wypracowania pisać się chce ? Ale tego polonistka Ci nie przyjmie i jeszcze rodziców wezwie. Tak że weź lepiej wyjdź na dwór i poskacz w gumę z kumpelami.

Gość gość
udały byśmy się do psychiatry po nowy zestaw tabsów na świra

Gość gość
A co so spodziewalas sie ze darmo cie wyleczy? Nie pomyslalas ze kanalowe jest drozsze? Nie czytalas co podpisalas? Gratuluje inteligencji.