Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZINA ZASTĘPCZA!

Polecane posty

Gość gość

Witam chiała bym sie dowiedziec moze ktos był w podobnej sytuacji. Otoż urodziłam dziecko w wieku 16 lat, zajmowałam sie nim jak tylko mogłam ale ze brakowało pieniedzy bo to mleko kaszki pampersy itp. moj tato postanowił zostać rodzina zastepcza. dwa miesiace temu skonczyłam 18 lat. wczoraj byłam w Pcpr złozyc oswiaczenie ze pracuje i ze jestem juz zdolna zajac sie własnym dzieckiem a tam miła Pani mnie poinformowała ze te wszystkie pieniazki co moj tato otrzymywał bede musiała oddac i w ogole pani była zdziwiona ze ja nic o tym nie wiem no a niby skad mam wiedziec?? pierwsze o tym słysze.. Był ktoś moze w podobnej sytuacji?? musieliscie oddawac pieniadze. dodam ze nie miałam zadnych praw odebranych itp. a od dwoch miesiecy jestem prawnym opiekunem i jeszcze pani mnie poinformowała ze jezeli mam ochote to dziecko moze jeszcze przebywac w pieczy rodziny zastepczej bo to zawsze jakies dodatkowe pieniazki ale co ma przebywac a ja pozniej pojde za kraty bo nie bede w stanie oddac tych pieniedzy ...?? ;/ Jak obliczam to juz mam do oddania niby 23 tysiace ;/ Prosze o odpowiedz

Gość gość
???

Gość gość
idź do jakiegoś radcy prawnego, bo to jest poważna sprawa.

Gość gość
up