Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desperatka

Polecane posty

Gość gość

Hej, piszę ten wątek, bo chętnie pozna Wasze opinie na ten temat. Zdałam sobie sprawę z tego, ze jestem cholerną desperatką i chyba czas się do tego przyznać samej przed sobą. Zerwałam z chłopakiem, kiedy przestałam cierpieć zatęskniłam za nowym związkiem- czytaj: wpadłam w desperację. Zaczęłam poznawać facetów jednego po drugim, sama wychodzić z inicjatywą, myślałam, ze faceci lubią odważne kobiety. I co? idę sama na wesele do koleżanki, przepłoszyłam wszystkich swoim zachowaniem. Jeden chłopak bardzo mi się podobał i sama ciągle prawiłam u komplementy, flirtowałam i po prostu chamsko go podrywałam. Już na samym początku znajomości miałam do niego pretensje ,że się za mało odzywa, że nie ma czasu. Ciągle prosiłam go o pomoc. Jakiś czas zaczynał wykazywać się zainteresowaniem a ja na zmianę opowiadałam mu jak to mam dużo znajomych i zajęć, ilu adoratorów a potem, ze jestem samotna i szukam miłości i śmiać mi się chce teraz z samej siebie, bo chłopak po prostu uciekł w popłochu. Musiałam mu śmierdzieć desperacją na kilometr:P Wreszcie stwierdziłam, że dość szukania, muszę skupić się na sobie i przede wszystkim wyciszyć rozchwiane emocje. Zacznę czytać więcej książek;) Ciekawa jest czy są wśród Was jeszcze takie dziewczyny jak ja, czy wiele z Was nie doszło jeszcze do tego wniosku? Dodam też, że nie mam 15-stu lat tylko nieco więcej;) Nie, 16-stu też nie;)

Gość gość
18 tka? ;-)

Gość gość
Jak piszesz, masz dużo więcej od proponowanych przez siebie lat :D, ale za grosz rozumu :P Na siłę, to można kloca w kiblu postawić, ale faceci uciekają przed kobietami, które narzucają się swoim sposobem bycia, albo manipulują nimi. I teraz pytanie: czy sama chciałabyś być tak traktowana? Odpowiedź zawarta jest w pytaniu :P

Gość gość
dobrze robisz jakbyś mnie tak podrywała to bym to szybko wykorzystał :)

Gość gość
Desperatka Wykorzystał do czego? Do ucieczki ?;p Wykorzystać to się nie dalam , bo poza tym ze jestem porywcza to bynajmniej nie jestem puszczalska;) Przyjmuje do wiadomości wszystkie komentarze, bo macie rację. Przecież sama uważam ze Moha zachowanie było głupie. Może potrzebuje żeby jeszcze inni mi dowalili, żeby bardziej sobie to do głowy wbić ;) 18 - stu niestety też nie mam;)

Gość gość
nie chce mi się zgadywać ile masz lat, tu nie zgaduj-zgadula, ale musisz być mimo swojego długoletniego wieku, głupia jak but. wszystko. :P

Gość gość
lizałbym clpkę

Gość gość
Desperatka A swoją drogą to racja, bo jak spotykałam się z kolegą i to on mnie "napadł". Po jednej randce obsadzil w roli żony, opowiedział o mnie rodzinie i mówił o dzieciach to ja tez ucieklam; )