Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak sobie właśnie wyobrażam typową kafeteriankę matkę córki

Polecane posty

Gość gość
nie chcesz wiedziec jak sobie wyobrazamy teraz Ciebie Baba, siedzaca przed komputerem, przeszukujaca facebook , zeby sie z innej baby ponabijac. I kto jest bardziej zalosny ?

Gość gość
no widzisz ja jestem kafeterianką, mam córkę, a nie wiedziałam nawet, że taka strona istnieje za to ty zorientowana nieźle jesteś w fejsbukowych debilizmach.... zapewne "przypadkiem" :)

Gość gość
hahaha ja też

Gość gość
no widzisz ja jestem kafeterianką, mam córkę, a nie wiedziałam nawet, że taka strona istnieje za to ty zorientowana nieźle jesteś w fejsbukowych debilizmach.... zapewne "przypadkiem" usmiech.gif x Nie wiedziałam, że jesteś typową kafeterianką.

Gość gość
nie napisałam "typową" więc nie dopowiadaj sobie psychiczna babo. Bywam na kafe więc jestem kafeterianką podobnie jak ty no bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że piszesz na kafe ale na nim nie jesteś w tym momencie :o Chodź sobie dalej po bukfejsie, szukaj durnowatych stron i toń sobie w swoim trollowatym szambiastym świecie :)

Gość gość
nie napisałam "typową" więc nie dopowiadaj sobie psychiczna babo. Bywam na kafe więc jestem kafeterianką podobnie jak ty no bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że piszesz na kafe ale na nim nie jesteś w tym momencie pechowiec.gif Chodź sobie dalej po bukfejsie, szukaj durnowatych stron i toń sobie w swoim trollowatym szambiastym świecie usmiech.giflapka.gif x Nie jest autorką, nie spinaj się tak i przeczytaj jeszcze raz temat

Gość gość
idźcie spać

Gość gość
ojojoj mamusie Vanessek i Nikolek się oburzyły :D

Gość gość
hahaha widac od razu kogo zabolało, a kto nie odniósł tego do siebie;D

Gość gość
Ludzie myślą, że jeśli imię będzie oryginalne to dziecko też.. Poświęćcie trochę uwagi na rozwój dziecka, poczytajcie mu, bawcie się z nim, uczcie - wyrośnie na dobrego człowieka i to jest najważniejsze.

Gość gość
Najlepsze jest to, że te dziewczynki wcale nie sa ładne oprócz jednej. Autorka miała na myśli typowa kafeteriankę czyli prostacka babę, kurę domowa bez wykształcenia mieszkająca u teściów. Nie wiem, dlaczego sie tak oburzacie.