Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

Ohhhh jest nam niezmiernie miło, że zaszczycisz nas swą obecnością i prymitywnymi komentarzami do końca :] no spełnienie mych marzeń :]

Dziewczyny ja już po:) Cudowne uczucie usłyszeć bijące serduszko maleństwa 1.36cm:) Nawet nie wiecie jak się cieszę i jaka ulga. Lekarz stwierdził, że wszystko jest najlepszym porządku, jedynie tarczyca.... i musze iść pilnie do endokrynologa...

Gość Paula013
monikaap to mamy obie super dzień :)która następna do lekarza?

Gość gośćkatka
Tłusta i stara czy odmóżdżona gówniara...?Zdecydujcie sie proszę:D ach te ciężarne...są takie takie niezdecydowane:D

Gość gośćkatka
Widzicie dziewczyny zaczoł się podemnie podszywać to naprawde ktoś chory psychicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!! wzioł mój pseudonim gosckatka:):):):)

Gość gość
No jak WZIOŁ,to ci powiem,że grÓbo:D:D do książek motłochy,anie za bachory się brać:D

Gość kwiatek kwietniowy
gośćkatka przestań.Ja od razu obstawiałam,że to któraś z nas ale myslałam,ze to maddie28 bo raz jest na niebiesko a raz na pomarańczowo.dziwnie jakos sie wylogowuje.gośćkatka po co to robisz?

Gość gośćkatka
To nie ja dziewczyny was obrażam poprostu tu ktoś ma niepokolei w głowie !!!! ciekawa jestem gdzie ten ktos sie leczy:) może siedzi właśnie w psychiatryku i dali biednego dostęp do neta i się debil cieszy hahhh

Gość kwiatek kwietniowy
zachowujecie się jak dzieci,ja się przenoszę na inne forum

Gość gośćkatka
Kwiatek kwietniowy a po co miała bym to robić poczytaj sobie moje posty odpoczątku i zastanów sie to nie ja mówi ci ze ten ktoś się zdeczka zdenerwował jak go od psychicznych nazwałam bo peno jest i go to zabolało!!!!!! on pisze raz pod gość a raz pod moim pseudonimem niestety;( alecóż

Gość gośćkatka
Kwietniowy kwiatek właśnie o to mu chodzi byśmy się pokłuciły i zeby forum przestało istniec takie mam wrażenia!!!!!!!!

Gość gość
jakoś dziwnie się bulwersujesz i miotasz się jak cholera żeby tylko się jakoś wytłumaczyć odkąd padły posty pod twoim nickiem.żegnam was dziewczyny

Gość kwiatek kwietniowy
wyżej to ja

Gość Paula0901
proponuję przerzucić się wszystkie na niebieskie podpisy i wtedy nikt się pod nas nie podszyję (to ja Paula013)

Gość Maddie28
dzięki kwiatek za szczerość :) po prostu czasem piszę z kompa a czasem z telefonu i na telefonie nie jestem nigdy zalogowana, dlatego podpisuje się przy dodawaniu postów, stąd różnica kolorów:) jestem tu prawie od poczatku bo chciałam się dzielić wrażeniami i radzić bo to moja pierwsza ciąża:) mam nadzieję, że jednak w dobrej atmosferze dotrwamy do kwietnia:)

cholera nadal mnie wyswietla na pomarańczowo :( może się rprzeniesiemy na fb (prywatna grupa, wtedy znajomi nie widzą wiadomości, które piszemy)

Gość Kwiatek kwie
Dziewczyny dalyscie sie wkrecic temu debilowi te wszystkie negatywne wypowiedzi to nie ja moze lepiej zaklepac sobie nick bo ten prostak bedzie sie podszywac

Gość Kwiatek kwie
Monia fajnie ze wszystko w porzadku 1,36 cm tak nie wiele a zarazem caly swiat :-)

Gość Maddie 28
kwiatek to znikasz czy nie?

Gość gośćkatka
Mówiłam wam ze on się podszywa a mnie oskarrzyłyscie:(:(:

Gość Kwiatek kwie
Gosckatka nikt cie oskarzyl tylko ten prymityw pod moim nickiem

dzięki gosciu, że nie masz swojego życia i pod wszystkie musisz się podszywać. Dziewczyny ja będę teraz tylko na niebiesko bo za mnie tez już publikuje posty :/

Gość gość
Śmiechłam z was:D

Gość gość
madi sradi zmień płytę,bo z tym brakiem własnego życia już przynudzasz,locho :classic_cool:

Jak widać ty nie masz skoro tak bardzo chcesz nam tu namącić. Jak dla mnie żałosne i tyle. Tylko w moim przypadku gościu niedopatrzyłeś i postawiłeś spację w nicku podszywając się pode mnie. FAIL! Nie mam zamiaru już dłużej komentować twojego zachowania.

Gość gość
Kochany nasz gość ma już pianę na ustach. :) Bidulka żałośnie chwyta się czego może: a to nickow, a to samego tematu... fatalny Twój poziom, droga koleżanko. :) Straszna tragedia musiała Tobą wstrząsnąć. Starasz się o dziecko i nie wychodzi? Mąż Cię porzucił? A może po prostu masz kompleksy? Jak chcesz porozmawiać to proszę. Nie martw się.. Twoje rozpaczliwe próby rozwalenia forum są nieskuteczne. :) jeśli nie chcesz porozmawiać z nami anonimowo o swoich problemach (a widać z daleka że masz ich sporo), to idź do specjalisty. Będzie Ci bardzo potrzebny. Życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej. Pozdrawiam. Jedna z kwietniowek.

Gość jedna z kwietniowek
Kochany nasz gość ma już pianę na ustach. :) Bidulka żałośnie chwyta się czego może: a to nickow, a to samego tematu... fatalny Twój poziom, droga koleżanko. :) Straszna tragedia musiała Tobą wstrząsnąć. Starasz się o dziecko i nie wychodzi? Mąż Cię porzucił? JA może po prostu masz kompleksy? Jak chcesz porozmawiać to proszę. Nie martw się.. Twoje rozpaczliwe próby rozwalenia forum są nieskuteczne. :) jeśli nie chcesz porozmawiać z nami anonimowo o swoich problemach (a widać z daleka że masz ich sporo), to idź do specjalisty. Będzie Ci bardzo potrzebny. Życzę szybkiego powrotu do równowagi psychicznej. Pozdrawiam. Jedna z kwietniowek.

Gość gość
No to teraz pomyśl dlaczego musiałam postawić spację.Czas start!Do wieczora dasz radę rozkminić?:D:D