Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile można zarobić na busach ????

Polecane posty

Gość gość

w transporcie narodowym ???

Gość gość
można zarobić miliony... jak? wystarczy mieć kilkanaście busów, najlepiej nowych, dobre trasy, dobrych kierowców... żaden problem.

Gość gość
mam tylko prawko B ile moge zarobi zatrudniajac sie ??

Gość gość
kilka lat temu,znajomy na krótkich trasach,między miastami,miał1,8tys

>>>mam tylko prawko B ile moge zarobi zatrudniajac sie ??<<< x Kto zatrudni, na kierowcę autobusu, CIULA TAK GŁUPIEGO :P, że chciałby poprowadzić autobus, mając prawo jazdy kategorii B :P ? ? ?

Gość gość
milion

Gość gość
do 9 osób,jak przewozi,to B ok

>>>do 9 osób,jak przewozi,to B ok<<< x Zastanawiam się: czy gdzieś poza Kafe, istnieje tak duże stężenie GŁUPICH CIULI, jak tutaj :P. Ciekawe jakim autobusem do 9 osób, ma zamiar kierować ZAWODOWO pytający, skoro: >>>Autobus to pojazd samochodowy przeznaczony do przewozu większej liczby pasażerów. Według polskiej ustawy „prawo o ruchu drogowym” pojazd ten przystosowany jest do przewozu więcej niż 9 osób (w tym kierowcy. Według definicji Europejskiej Komisji Gospodarczej, Eurostatu i Międzynarodowego Forum Transportu jest to pasażerski mechaniczny pojazd drogowy przeznaczony do przewozu więcej niż 24 osób (wliczając kierowcę) i posiadający zarówno miejsca siedzące, jak i stojące.<<< x Tak więc GŁUPI CIULU: to, że kupiłeś sobie prawo jazdy kategorii B :P, nie uprawnia Cię, do stwarzania niebezpieczeństwa na drodze, prowadząc JAKIKOLWIEK autobus. Posiadane przez Ciebie chamstwo i bezczelność, nie są jedynymi cechami, wymaganymi dla kierowców busów :D :D :D.

Gość gość
Moim zdaniem jest to dochodowy biznes, ja prowadzę już od kilku lat taką firmę i absolutnie nie narzekam. Tylko wiadomo, trzeba zainwestować w jak najlepszy sprzęt. Dobre busy, wyposażenie... Niedawno wymieniałem akumulatory, kupiłem je w hurtowni http://www.batprofi.pl/ i jeżdżą znakomicie. Warto inwestować w takie rzeczy, bo później się zwraca. :)