Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki anty krwawienie z odstawienia

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, tabletki biore regularnie. Moj facet jest na wyjezdzie, seks ostatnio byl 1 czerwca, 12 czerwca normalnie krwawienie wystąpiło w 1 dniu przerwy a teraz w liMam problem, tabletki biore regularnie. Moj facet jest na wyjezdzie, seks ostatnio byl 1 czerwca, 12 czerwca normalnie krwawienie wystąpiło w 1 dniu przerwy a teraz w lipcu mam przerwe juz 5 dzien nie odczuwam zadnego bolu tylko mam jakies niewielkie brazowe plamienie. Myslicie ze nie mam sie co martwic i czekać a nóż w koncu dostane normalne krwawienie (zwykle mam obfite) a jak nie dostane to biec po test czy uznac te wydzieliny jako krwawienie i spokojnie brac dalej?

Gość gość
odpowie ktos?

Gość gość
MajaOstrowskaBŁAGAM O POMOC !!!!!14 dni temu zaczełam brać tabletki anccyonkeptyjne CILEST. ( pierwszą tabletke wpierszym dniu okresu) tyle że już 14 dzień mam te krawienia.!! nie tam obfite jak miesiaczka ale dalej krawienia,czuje zapach jakbyu fermencjacji .Boje sie ze sie wykrwawie,nie mam pojecia co to jest. ! Zawsze mam okres gf3ra 7 dni ! a Tu 14!! boje się, prowadze wspf3łżycie,ale raczej bycie w ciąży moge wykluczyć,staramy się być odpowiedzialni i zawsze sprawdząć co i jak. Bardzo się boje. Czy ktos mf3głby mi pomoć??Blagam,Maja.

Gość gość
nic sie nie dzieje, spokojnie przez pierwsze miesiace moze sie tak zadarzyc :D ja miałam tak samo jak ty w 1 miesiacu brania. W ciazy nie jestes. Nie panikuj, bierz dalej

Gość gość
14 dni krwawisz obficie i zamiast isc do ginekologa , to ty na forum szukasz pomocy , z glowa masz cos nie tak !!

Gość gość
napisala nie tak obficie jak miesiaczka to jak sie niby wykrwawi ? to normalne przy tabletkach na poczatku.