Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy od razu wiedzialyscie ze chcecie miec z Nim dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jakw temacie, czy gdy poznalyscie swego faceta to poczulyscie ze to z nim chcecie potomstwa? Mialyscie wizje rodziny? Pytam o wielkie milosci, nie przechodnie zwiazku ktore kazdy mial.

Nie. Pewnie dlatego, że nie chcę mieć dzieci. Ale wizji wspólnego życia też nie miałam. Właściwie, w ogóle go nie chciałam, tak naprawdę. Uważałam, że do siebie totalnie nie pasujemy. A później okazało się, że jest zupełnie odwrotnie. I ta myśl, że to właśnie z nim chcę się zestarzeć uderzyła mnie bardzo niespodziewanie i z siłą rozpędzonej ciężarówki.

z Nim? masz na myśli BOGA? poddam się Jego woli jakakolwiek by była , a jeśli chodzi o rozkładanie nóg przed jakimś fagasem i toczenie 4 kilogramowej kupki mięsa zwanej płodem TO NIE , NIE MIAŁAM takiej chęci w życiu jeszcze

Tak ja wiedziałam od razu, że to z tym mężczyzną chcę mieć dziecko. On jednak wpadł na inny plan i taki ideał okazał się zwykłym dupkiem, który po paru latach mnie zdradził. Przy dziecku też nie wiele mi pomógł także pozorant pełną parą także nie warto się nastawiać.

Gość gość
:( smutne to ...

Gość gość
haze u mnie dokladnie tak samo!!! :D

No cóż, czasem tak bywa. Jakiś czas temu w ogóle bym nie powiedziała, że ja i ten facet możemy coś stworzyć na dłużej, a teraz suknię ślubną wybieram, bo zaraz ślub...

Gość haze to wariatka i komunistka
haze ty to jednak faktycznie jesteś pier/dolnięta i popi/rdolona :)