Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniq12

Jakiego używacie nawózu do roślin?

Polecane posty

Gość Margarette

Od zawsze interesowałam się roślinami, ich uprawą i mieszaniem różnych odmian czy gatunków. Przypadkiem przeglądając internet trafiłam  na www.agencjanasienna.pl. Można dowiedzieć się wielu praw, czy ciekawostek odnośnie uprawy. Najlepszy jest chyba fakt, że w momencie "własnej odmiany" mamy prawo do posiadania jej na wyłączność.

Gość bbb

Warto sobie przejrzeć produkty do uprawy roślin na htttp://maxgrowshop.p. Mają z czego wybierać, dobrze zaopatrzony sklep, czego bym nie potrzebował do swojego boxa to mają. Ostatnio choćby panele led spectroligt u nich brałem i zdają egzamin na piąteczkę z plusem. Szybka dostawa, dobry kontakt przez maila z obsługą.

Gość maciekk

Bardzo dobry wybór nawozów i środków ochrony roślin a także narzędzi ogrodniczych, donic, siatek, agrowłókniny itd. będziecie mieć w toruńskim  Green&Joy www.greenandjoy.pl/ Bardzo jestem zadowolony z jakości ich produktów i korzystnych cen, także zdecydowanie warto zapoznać się z ich ofertą. Bardzo szybko wysyłają zamówienie.

Gość gość

Zobacz sobie ofertę przygotowaną na maxgrowshop.pl/. Bardzo dobry sklep, który ma wiele świetnych sprzętów, będziesz mógł na spokojnie dopasować do swoich potrzeb. Dodatkowo podpowiadają co warto kupić i dlaczego.

Gość gość

Możesz na spokojnie zajrzeć sobie na maxgrowshop.pl/. Mają rzeczywiście kompleksowe wyposażenie do przygotowania uprawy więc dobre opcje dla siebie też znajdziesz. Jak nie do końca będziesz wiedział co kupić to możesz liczyć na podpowiedzi z ich strony. Przyjaźni ludzie więc na pewno zaproponują sensowne rozwiązania.