Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam więc jestem

Polecane posty

Witajcie Orsejko ❤️ Terixiu ❤️ Daisy ❤️ - jakoś też tak czekam na wiosne bo sporo sobie po niej obiecuje. Całą wiosnę będe miała "lataną" ale lepsze to niż deprecha w domu bo i niemoc była i pogrzeb mieliśmy i teraz Kiciuś w ciężkim stanie. Liczę na to że jak pozbęde sie czapki to moja psyche będzie uśmiechnięta. Byliśmy dzisiaj z F u weta, nie można podać kroplówek bo znowu zalałoby płuca. Dostał tak jak u Zulki ❤️ preparat dla rekonwalescentów do podawania strzykawką. Zulko - dostał "nutribound" gotowy roztwór, fajnie się podaje. Otucha we mnie wstąpiła bo F zaakceptowal preparat i pierwsza strzykawa poszła a mordka wylizywała się bez odrazy. 🌻 Prośbe mam dziewczynki abyście się nie zrażały tym że strony sie nie odświeżają. Spokojnie do tego podejdźmy i w miare cieprliwie. Kiedyś o naszym kontakcie myslałam i doszłam do wniosku że te zatkania wpisów powoli przygotowują nas do odchodzenia w naturalny sposób - do oswajania takiej możliwości. Od razu zastrzegam że odchodzić nie mam zamiaru - licze sie nawet z tym że sama ze sobą na forum rozmawiać będę (oby nie :P) Ale spokojnie każda z nas może pomysleć że brak wpisu to nie koniec świata i że nikt z batem nad nami nie stoi. I dobrze. Kto chciał to został. I tyle. Kiedyś miałam cichy żal do niektórych Dziewcząt, że nie zaglądają - nie mam już. Wiem, że jak się koło nas coś wali to trudno skupiać uwagę na internecie i wpisach choćby do najlepszych Dziewczyn Świata ;)❤️ Czasem trzeba odpuścić. Moja małżowina ma tydzień zaległego urlopu i będzie mi raźniej troche, z drugiej strony zakłóci znowu normalny zwykły rytm. Jak każdy facet - on też lubi "zawracać tyłek" swoimi sprawami. Terixiu cierpliwości życzę w kolejkach do dohtorów ❤️ Wszystkim zdrowia i optymizmu bo czasy doopiate i o optymizm wcale niełatwo. 👄 całusy

Wieczorkiem Teklo, tak myślałam, że F nie dostanie kroplówki, bo za dużo płynów obciąży i tak zmęczone płuca. Dobrze, że smakuje mu zawartość saszetki:) Kqrcze, mówisz, że 6,5 kg to zbyt dużo dla dachowca? Myślałam, że tylko kotki są z natury drobniejsze, a kocury większe i nawet 8 kg to normalka. A tu zonk:o

Daisy jesteś niezmordowaną optymistką;) nie łudziłabym się, że nieobecne dziewczyny wrócą... ostatnio nawet, po chwilowej euforii straciłam nadzieję na powrót Bastylki:o Dorix, jak już kiedyś pisałam nie wróci na bank, nie odbieramy w tych samych rejestrach:P Szkoda, żal, ale... do tanga trzeba dwojga, więc nie potnę się z tego powodu - wiem wredna jestem, dziś tak mam:P

A teraz zmykam, całuję na dobranoc i życzę zdrowia 👄

Gość gość
pozdrowienia od Boruty 666:classic_cool:

polecam ksiązke Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet i generalnie cała ich serie! A jezeli sa tu ludzi ze szczecina czy szczecinka to książka Bestia to cos dla was :)

Gość gość
Witam Zapraszam na kawusie. Teklo fajnie ze F polubił nowe jedzonko,nie ma nic gorszego jak się patrzy jak zwierzak nie moze nic jeść.Mojej na siłe nic nie da,nic a nic zagryzla by ostatkiem sil .Ja jak cos dopada tylko kroplówka ratuje Daisy teraz wygodnie czapka na głowie i nic nie wodac,ale ja przynajmniej co 2 miesiace musze iśc do fryzjera bo sie zle czuje jak jestem za długa. Orsejko dobrze ze choc na jakis czas masz spokój u rodziców. Zulko mi jest tez szkoda jak dziewczyny odchodza ,ale co zrobić.Może nie zawsze tkwi powód tutaj. Zycie,czasem jakieś problemy swoje ,które przysłaniaja wszystko.Wiem po sobie.I nawet samemu człowiekowi się nie chce pisac.Tak mysle chyba tez jestem na tym etapie.We wtorek byłam u gastrologa,czeka mnie na oddziale biopsja watroby.Nie wiem czy sie na nią zgodzic,wyniki nie najlepsze,pogorszyły sie.Za miesiąc mam porobic kontrolne badania i jak nic lepiej skierowanie na oddział. Dostałam skierowanie na tomografie jamy brzusznej.Zarejstrowałam sie nie u mnie (30 km dalej) na 7 marca. Także Terix jak idziesz do gastrologa moze Ci wypisac takie skierowanie Tylko jesli idizesz prywatnie bedzie płatne.I jeszcze jedno nie wszystkie pracownie wykonuja odpłatne badania.Na pewno cos u siebie znajdziesz.Ale to pewnie wiesz duzo sie obracasz w tym środowisku. Terix przypomnij mi jeszcze Ty na swoją watrobe brałas ostropest w tabletkach,co jeszcze i jakie dawkowania?Czy Tobie tez proponowali biopsje? No nic ,dzisiaj muszę cos ogarnac w chałupce,wczoraj nic mi się nie chciało.Uwazajcie na chodnikach ,bo u mnie gołoledz.Ziemia zmarznieta i pada deszcz.Więc jestem uziemiona. Bezpiecznego dnia