Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam nie szukam faceta póki nie bede ważyc 45 kilo

Polecane posty

Gość gość

Nawet jak kogoś znajdę to i tak nie bedzie we mnie zakochany az nie schudnę,i nie mówcie mi głupot że miłosc jest nie zależna od wygląd wyglad jest najważniejszy.

Gość gość
ile masz wzrostu ?

Gość gość
Szczuplutkie dziewczyny najlepiej się roochają.

Gość gość
>>>Szczuplutkie dziewczyny najlepiej się roochają.<<< X Z GŁUPIMI DRESIARZAMI :P.

Gość gość
160

Gość gość
Też. Chociaż nie jestem dresiarzem czy kibolem. Po prostu przeleciałem ich sporo. Przystojny jestem.Lgną do mnie. Te przy kości , z tłustymi tyłkami i worami na biuście zostawiam łaskawie innym. Raczcie się spaślakami, ja wolę zgrabne pupeczki.

Gość gość
Przynajmniej jesteś szczery:)

Gość gość
No to powodzenia, proponuje nawet zejść do 40 kg.

Gość gość
>>>Też. Chociaż nie jestem dresiarzem czy kibolem. Po prostu przeleciałem ich sporo. Przystojny jestem.Lgną do mnie. Te przy kości , z tłustymi tyłkami i worami na biuście zostawiam łaskawie innym. Raczcie się spaślakami, ja wolę zgrabne pupeczki.<<< x Jutro kończę odsiadywać wyrok za pedofilię, x więc czekajcie na mnie, drobniutkie dziewczynki :P :P :P.

Gość gość
>>>Postanowiłam nie szukam faceta póki nie bede ważyc 45 kilo<<< x Kilogram na masie mózgu, już schudłaś z pewnością :D :D :D.

Gość gość
Z zazdrości żyłka ci walnie ciapciaku. Widocznie o pedofili myślisz przy obiedzie i przy kolacji. Ja tam wolę zgrabniutkie studentki czy licealistki ewentualnie. Powodzenia z tłustymi "damulkami".

Gość gość
>>>Z zazdrości żyłka ci walnie ciapciaku.... Ja tam wolę zgrabniutkie studentki czy licealistki ewentualnie.<<< x Całe szczęście, że one omijają takich ciulików jak ty, szerokim łukiem :P. Dlatego zamiast leżeć na plaży z wakacyjną studentką, piszesz teraz na Kafe :P :P :P. x Pozdrawiam serdecznie - PRAWICZKU - MARZYCIELU :P :P :P.

Gość gość
Takim tokiem myslenia powinnas nazwać pedofili ok 100 procent mezczyznna swiecie prawie wszyscy lubią drobne dziewczyny

Gość gość
Chłopie czy też dzieweczko, wypalam czas do końca pracy. A jak się chcesz przekonać , to przyjedź do B-stoku z dziewczyną, jak się nie cykasz, że odjedziesz sam. Zapraszam.Urlop przede mną.Jak nie jest tłusta, to znajdę dla niej nockę lub dwie.

Gość gość
Białystok to jeszcze Polska?:classic_cool: Pytam z ciekawości:classic_cool:

Gość gość
i słusznie , nie zmarnujesz życia zadnemu chłopakowi

Gość gość
>>>Chłopie czy też dzieweczko, wypalam czas do końca pracy. A jak się chcesz przekonać , to przyjedź do B-stoku z dziewczyną, jak się nie cykasz, że odjedziesz sam. Zapraszam.Urlop przede mną.Jak nie jest tłusta, to znajdę dla niej nockę lub dwie.<<< x Dorabiasz jako CIEĆ :D :D :D ? x Pozdrawiam CIECIU - PRAWICZKU :P :P :P .

Gość gość
Obrażanie innych to twoja terapia dziecka sierocego? Zmień lekarza. Szkoda, że mój ojciec jest chirurgiem , to nie jego dziedzina. Ale jakiś turnusik w ośrodku zamkniętym by tobie przydał się. B-stok to jeszcze Polska, czysta okolica, zielone płuca kraju,udzie mieszkaj tu z dziada pradziada i sobie cenią spokój a nie mieszkanie na kilku metrach kwadratowych w blokowiskach. Także " ciuliku", nie peniaj, nie strzelaj w gacie, po staropolsku zapraszam z tabunem szczupłych lasek.

Gość gość
Po staropolsku mówię ci w*********j i nie zapraszaj na wieś, na kobiety. Jesteś pewny, że mieszkasz w Polsce?;) Na piwko możemy skoczyć, jeśli ci zęby przy okazji poprzestawiam to sorry z góry.

Gość gość
>>>Obrażanie innych... Szkoda, że mój ojciec jest chirurgiem<<< x To w razie czego szczękę ci poskłada :D ? No popatrz: ojciec lekarz, a synek... :P. x >>>Ale jakiś turnusik w ośrodku zamkniętym by tobie przydał się.<<< x Byłeś i dlatego reklamujesz :D ? x >>>B-stok to jeszcze Polska, czysta okolica, zielone płuca kraju,udzie mieszkaj tu z dziada pradziada i sobie cenią spokój<<< x Muszą być strasznie sfrustrowani i ograniczeni :P, skoro wstydzą się pełnej nazwy swojego miasta :(. W cywilizowanych rejonach B-stok oznacza wyjazd B z parkingu podziemnego, w którym zapewne podnosisz szlaban :P :P :P. x >>>po staropolsku zapraszam z tabunem szczupłych lasek.<<< x Wybacz PRAWICZKU :P, ale żadna nie ma ochoty być pierwszą ciulika z Białegostoku :P :P :P. x Możesz w swej prawiczkowej łepetynie, wymyślać różne głupoty, ale nie zmieni to tego, że dziewczyna o wzroście 160cm i wadze poniżej 45kg, jest w większości wypadków zwyczajnie chuda i pozbawiona damskich krągłości, co takim pedofilom, jak ty najbardziej odpowiada :P :P :P.

Gość gość
Bzdrury mówisz takie dziewczyny maja branie,co wolisz Liszę albo Farnę?

Gość gość
bzdury gadasz. na co ci 45 kilo? grubym być nie ma co ale jak będziesz chuda i słaba i chora to terż bez sensu, odchudzaj się powoli i stopniowo, hja się odchudzałam sokami tej wyciskarki używałam http://terapiasokami.pl/wyciskarka-kuvings i po tych sokach mi się już nie chciało podżerać co chwilę. a do tego dużo ćwicz bo same kości bez mięśni to też nic ładnego, a tak w ogóle jak będziesz się ze sobą dobrze czuła to facet sam się znajdzie.

Gość gość
Ale beka, jak 2 koguty.Jeden se odpuścił czy jak a drugi jeszcze gdakał.A tak w ogóle to tam we wschodnich terenach fajne chłopy są, jak żubry, to nie wiem kto komu te zęby by składał, haha.Męża mam stamtąd i chętnie tam jeżdżę. Mój właśnie taki jest jak żubr wielki i silny, nie wyobrażam sobie żeby do niego ktoś wystartował i po wszystkim miał całe kości. Ale w sumie autorka z tej walki kogucików nic nie dowiedziała się i biedaczka dalej ma problem.

Gość gość
A co mam się dowiedziec ja już wszystko wiem o facetach.