Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha7890

Mam 32 lata a chłopak, który się o mnie stara 26

Polecane posty

Gość kacha7890

No i co teraz? jak mam mu powiedzieć, że z racji wieku nie ma szans. Ta roznica glupio wyglada..

Gość gość
Jak wy to widzicie?

Gość gość
Masz 32 lata a nie wiesz, jak rozmawiać z ludźmi?

Gość gość
A co ma wiek ? Gdzie ty na wsi mieszkasz czy co ze skoro on młodszy to sioooo :-) ja mam koleżankę 31l a jej mąż ma 27 i żyją super, dogadują się i mają dziecko. Nie liczy się wiek a uczucie i dojrzałość do związku, chociaż obecnie to nawet po 30 czy 40 można być nie gotowym i nie o facetów tylko tu chodzi

Gość gość
A mój facet jest starszy o 7 lat :-D kochamy się jak wariaty już od 7 lat, jesteśmy razem od pierwszego naszego spotkania :-) kocham kocham kocham :-P

Gość gość
Szkoda mi faceta że się stara bo tak na dobrą sprawę kobieta to kula u nogi dla faceta. Zmarnuje sobie przez ciebie niepotrzebnie czas. No ale co zrobić chłopak chce zamoczyć to się i stara.

Gość kacha7890
gość dziś Szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza, ale w tym momencie mysle jednak o nim,zeby on nie mial w domu problemow przez starsza dziewczyne. Nie wiem jakby jego rodzina zareagowala. Moze kazaliby mu wybic sobie mnie z glowy. gość dziś Gratuluje ale on jest starszy od Ciebie , wiec to jest spolecznie jeszcze akceptowalne. Natomiast jesli kobieta jest starsza i to az o 6 lat to gorzej:) gość dziś Ale starsza kobieta to kula czy ogolnie kobieta jakakolwiek?

Gość anyzowka
zamiast się cieszyć, że jesteś atrakcyjna dla młodego gościa, to jeszcze narzekasz :P ;)

Gość kacha7890
inaccessible89 Publiczna jest dla mnie niewazna, ale wazne jest to co powie jego rodzina gdyz chce,zeby bylo mu dobrze i zeby oni mu nie truli glupimi tekstami. Dla mnie nie jest wazne ile ma lat. Chce tylko mu uswiadomic,ze robie to dla jego dobra i zeby on mial swiety spokoj, bo na pewno beda mu gadac.

Gość gość
Nie chcę generalizować ale w większość kobiety takie są. Wymagacie od faceta całego faceta czyli 100% duszy, ciała i rozumu. A to jest zła droga i same świadomie lub nieświadomie niszczycie wszystko na swojej drodze.

Gość gość
chyba juz pisalam taki sam teamt kilka dni temu. a jesli to nie ty to poszukaj i poczytaj....dziwne masz rozkminy, przeciez to tylko kilka lat roznicy....

Gość gość
A tak na marginesie nadchodzi apokalipsa i gniew za zło tego świata. Już słychać głosy zniszczenia nad śląskiem.

Mój tata był młodszy od mamy o 7 lat. Nie było tego nawet widać. Przeżyli ze sobą ponad 40 lat. Jeżeli wiedziałaś, że wiek Ci przeszkadza po co dawałaś się podrywać i robiłaś mu nadzieję? Żeby się dowartościować? Facet też człowiek, dlatego czasem ma uczucia :P;)

Gość kacha7890
kaktusss Krazylismy kolo siebie od 2 lat. Ja wtedy nie wiedzialam ile ma lat bo wyglada powaznie, no i on myslal,ze jestem duzo mlodsza. I tak sie stalo,ze poznalismy sie na meczu siatkowki i on potem znalazl moj profil na fb i wypisuje. To dopiero poczatek znajomosci. Mi jego wiek nie przeszkadza, ale boje sie ze bedzie mial przeze mnie problemy i ze mu rodzina bedzie wypominac.. Tylko tego sie boje, ze nasza znajomosc nie zostanie zaakceptowana. A pytalas rodzicow jak bylo w ich przypadku? Dziadkowie ich zaakceptowali?

Gość gość54dgd
Ja niedługo skończę 32 lata, mój mąż jest młodszy ode mnie o niecałe 5 lat. Na początku nam to przeszkadzało i się rozstaliśmy ale w miarę upływu lat przestało. Wróciliśmy do siebie i wzięliśmy ślub. Skoro mu się podobasz to jest ok tylko pytanie czy chce z tobą być na stałe bo jeśli tak to według mnie nie ma problemu. Kiedyś właśnie takich małżeństw było wiele i to było normalne. Era konsumpcjonizmu i kultu super ciała spowodowała, że takie związki są negowane. W końcu niby młodsza to jędrniejsza. Znam jednak odwrotne przypadki. Poza tym wygląd to nie wszystko. Chyba większość facetów nie wybiera sobie kobiety tylko z powodu tego kryterium bo nie tylko z lalką się żyje ale z człowiekiem.

Gość kacha7890
gość54dgd Mysle,ze jak Ty wygladasz mlodo a on powaznie to nie ma problemu. U was to jest tylko 5 lat i chcialabym,zeby u nas tez byla taka roznica bo zawsze to wyglada lepiej niz 6 lat. Ale coz.. On jest bardzo fajnym chlopakiem, w sumie juz mezczyzna. Zawsze mnie ciekawili reakcje innych na temat takich zwiazkow. Czytalam,ze co piata kobieta jest w zwiazku z mlodszym mezczyzna, to bardzo duzo ale jakos wsrod znajomych tego nie widze.

Gość gość
my tez jestesmy w takim zwiazku i kilka znajomych par. nie widze roznicy, nawet jest bardziej dojrzaly niz starsi faceci. znam tez taka pare kolo 50-tki i wygladaja na bardzo szczescliwych:) roznica jest nieduza:)

Gość gość
a czy on mosi mowic od razu rodzinie ile masz lat.: Mamo Tato to jest Ania. Ania ma 32 lata. No chyba tak nie bedzie. Przedstawi cie i tyle, jak cie poznaja to wiek nie bedzie mial znaczenia. P.S. jestem dokladnie w twoim wieku a moj narzeczony o 6 lat mlodszy.

Gość gość
gość dziś I jak wygladala u Ciebie sytuacja? Jak sie poznaliscie i jak Cie przedstawil rodzinie, w jakich okolicznosciach ich poznalas. Opisz wszystko :)

kacha7890 dziś kaktusss Krazylismy kolo siebie od 2 lat. Ja wtedy nie wiedzialam ile ma lat bo wyglada powaznie, no i on myslal,ze jestem duzo mlodsza. I tak sie stalo,ze poznalismy sie na meczu siatkowki i on potem znalazl moj profil na fb i wypisuje. To dopiero poczatek znajomosci. Mi jego wiek nie przeszkadza, ale boje sie ze bedzie mial przeze mnie problemy i ze mu rodzina bedzie wypominac.. Tylko tego sie boje, ze nasza znajomosc nie zostanie zaakceptowana. A pytalas rodzicow jak bylo w ich przypadku? Dziadkowie ich zaakceptowali? 000000000000000000000000000000 Rodzice akceptowali ale ludzie "gadali" jednak jakoś nie przejmowali się tym, potem wyprowadzili się gdzie indziej i nikt nie wiedział jak jest, a potem nawet jak ktoś wiedział to co miał mówić, przecież tworzyli normalną rodzinę. Przestań się martwić, kiedys tylko z nim porozmawiaj i wyczuj czy ma na tyle odwagi aby w razie co stawić czoło docinkom. Może jego rodzice są zwyczajnie fajnymi ludźmi i Ciebie zaakceptują. Powiedz mu że trochę dziwnie sie czujesz w tej sytuacji, że boisz się braku akceptacji przez jego rodzinę, znajomych....zobaczysz co powie. Na pewno nie rezygnuj, bo to by było głupie, wyczuj najpierw jego, czy jest na tyle dojrzały żeby to unieść czy dzieciak jednak. Mamy XXI wiek i ludzi coraz mniej dziwi. Mam kolezankę która ma faceta (męża) 10 lat młodszego, trochę mnie to dziwiło, jak się z nim dogaduje, ale przecież skoro jej dobrze z młodszym to, co innym do tego. I sa szczęśliwym małżeństwem od wielu lat, mają dzieci. Fakt że rodzice tego chłopaka na początku jej nie akceptowali, ale już teraz się z tym pogodzili. Nie przejmuj się na zapas. 0

Gość kacha7890
kaktusss Dziekuje za wyczerpujaca i BARDZO obiektywna opinie. Masz racje. Przede wszystkim pogadac musze z nim,zeby wyczuc czy w razie czego bedzie umial ogarnac sytuacje i tak jak piszesz, stawic czola docinkom. Ja osobiscie tego nie rozumiem, dlaczego ludzie tak pluja jadem, poniewaz to jest 6letnia roznica a nie 16letnia i w dodatku jestesmy w takim wieku, w ktorym to sie zaciera. Jakby facet byl starszy o tyle to ok a jesli kobieta to zaraz odbija wszystkim. A prawda jest taka,ze te malzenstwa moga tez byc szczesliwe. Echh.. no sprobuje, zobacze co on mysli na ten temat. Postaram sie go uswiadomic,zeby odzroznial pierwsze motylki w brzuchu od powaznego zauroczenia:) Dziekuje za odpowiedz :)

Gość kacha7890
A powiedzcie mi, tak pytam z ciekawosci, jak byscie zareagowali gdyby wasz syn przyprowadzil dziewczyne taka jak ja?

Gość kacha7890
Dlatego na razie chyba nie powiemy ile mam lat. Niech sie do mnie przekonaja:)

Gość gość
Tyle to nie aż tak zle. Problem zaczyna się powyzej 10l roznicy

Gość gość
Dzisaij widziałam murzynkę z białym, tydzien temu azjatkę z białym no i dziewczyne wyzsza od chlopaka. Jest tyle roznych par,ze nie powinnas sie przejmowac ;)