Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogpta29

Lubie to forum ciesze się że mi wyszło w życiu i nie jestem wami

Polecane posty

Gość Bogpta29

Taki dobry sposób na poprawienie sobie humoru poczytać o problemach życiowych nieudaczników zawistnych sfrustrowanych pełnych jadu w stosunku do tchy którym się lepiej powodzi.Poprawiacie mi humor każdego dnia :)

Gość Jolaei
Mam podobnie. Tyle, że nie jestem jakaś bogata ale cieszę się tym co mam i nie mam w sobie zawiści w przeciwieństwie do większości ludzi, a zawiść niszczy najbardziej od środka.

Gość gość
duże ego :D coś z wami jest nie tak jeżeli tu siedzicie nie zastanowiło was to ? kafe to objaw

Gość Bogpta29
Po prostu lubię czerpać satysfakcje z faktu ze nie jestem na miejscu kogoś innego tylko na swoim :D

Gość Jolaei
19.54 - kafe to jedna z internetowych rozrywek :)

Gość gość
Autorko tematu,dajesz,pochwal się co ci tak wyszło w tym życiu? Wyjść to może wrzód na tyłku,albo jakiś pryszcz.

Gość Odrażający brzydal
Pomysl o tym ze i tak kiedys wszyscy zgnijecie w trumnach i jakie wtedy bedzie miali znaczenie to co mialas?

Gość Odrażający brzydal
Nie bedzie mialo to znaczenia czy sie tobie "powodzilo" czy bylas bezdomnym zulem wiec ogarnij c****o

Nie gadaj w ten sposób bo sama za miesiąc możesz pójść z torbami na dziady, mężuś kopnie w tyłek i wszystko ci się rozleci jak domek z kart. To że teraz ci się wiedzie nie znaczy że tak już będzie po wsze czasy.

Gość gość
Dajcie spokoj, autorka,to tylko kolejna udajaca na tym forum,ze ma zarypiscie w zyciu,a forum to dla zabawy. Nie wiedziec tylko dlaczego musi sie dowartosciowac