Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 89

Prawda czy fikcja?

Polecane posty

Gość gość 89

Ostatnio zerwałam z chłopakiem gdy pojechał na wymianę do Korei. W krótkim czasie po tym fakcie pojawiła się w jego życiu niby dziewczyna. Nic mi o niej nie wspominał a ja nieświadoma niczego po jego powrocie wprowadziłam się do niego celem odzyskania go. Relacje między nami były dobre, zachowywaliśmy się jak para, nawet spaliśmy w jednym łóżku. Jedyną różnicą był brak seksu i całowania. Szybko jednak pojawiły się rozmowy telefoniczne które prowadził w kluczowych momentach gdy byliśmy razem w domu. Słyszałam jak flirtował z dziewczyną i tłumaczył że jestem tylko koleżanką. Na Facebooku znalazłam ową koleżankę i miała go oznaczonego że jest on jest z nią w związku, z tym że on tego nie zaakceptował. Tydzień temu pojechał z rodziną do stanów i wtedy właśnie Koreanka szybko zniknęła z Facebooka. Nie znalazłam na jego komputerze ani w telefonie żadnych rozmów z nią, jedynie cztery zdjęcia na których nie ma nic podejrzanego. Wygląda to tak jakby ta Koreanka w ogóle nie istniała. Myślicie że stworzył ten fikcyjny związek tylko po to żeby mnie zranić?

Gość gość
Dobranoc :D 🖐️

Gość gość
nie wiem,dziwne to. Jeśli tak to by znaczylo ze psychiczny jest jakiś,bo kto normalny snuje takie intrygi i udaje,ze jest w związku? moze chcial wzbudzić twoją zazdrość ale to i tak dziwne jest. Moze naprawde z nią kręcił tylko po prostu pokasował smsy i inne rozmowy

Gość gość
moze z nia pojechal do stanow

Gość gość 89
Zauważyłam w jego starym telefonie że na Facebooku on zarywa po kolei do wszystkich dziewczyn które poznał w podróży. Wszystkie je zaprasza do Danii i wszystkim im oferuje związek. Robił to nawet gdy byliśmy razem bo spojrzałam na daty. No i wszystkim potem wspomina że jest w związku z Koreanką i pokazuje im jej zdjęcie mimo że ich to nic nie obchodzi i nie są nim w ogóle zainteresowane. No i wciąż nie mogę zrozumieć dlaczego wciąż nie jestem w stanie znaleźć żadnej konwersacji z nią skoro to taka wielka miłość jest.