Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że wyżsi mężczyźni są inteligentniejsi?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam co nas tak ciągnie do wysokich facetów. I chyba już wiem- inteligencja. Każdy wysoki facet z którym byłam wydawał się inteligentny. A jak wy uważacie?

Że wzrost nie ma nic wspólnego z inteligencją O_O

Gość gość
szczerze, to ci mali sa inteligentni, sredni sa tacy ni to inteligent ni to glupi, a z reguly wysocy bywaja amantami, wiec nie szaleja rozumem, chociaz nie wszyscy. Musialas dobrze trwafiac. Chociaz juz woda z mozgu jezeli ktos kieruje sie wzrostem, glupota

Gość gość
wzrost nie koreluje z inteligencją gdyby tak było to nie powstało by powiedzenie "wysoki jak brzoza a głupi jak koza" aczkolwiek mężczyźni owszem są inteligentniejsi od kobiet ;)

Gość gość
Że wzrost nie ma nic wspólnego z inteligencją xxx moze nie z inteligencją, ale sukcesem w zyciu, nie chce mi się teraz tego szukac ale czytałam wyniki pewnego badania, prowadzonego ''przy okazji'' innego badania od 1959 roku do 2000 w USA, wg niego im wyzszy mezczyzna tym lepsze mial wykształcenie, lepsze zarobki ale tez mniej dzieci, rzadziej sie decydowal na malżenstwo, takze dzieci wysokich dziedziczyly te cechy, lepsze wyksztalcenie, zarobki, mniej problemow zdrowotnych. Najnizsi wcale nie byli najgorsi tylko ci przeciętni i w dolnych granicach wzrostu, byli najgorzej wyksztalceni, najmniej zarabiali, mieli najwiecej bachorów.

Poziom idiotyzmu przekroczył moje możliwości :/

Gość gość
Nawet ten wysoki się śmieje z tego dzieciaka.

Gość gość
gość 23.29 - dokładnie tak, wyżsi osiągają większe sukcesy

Gość gość
Haze- a kogo byś zatrudniła w roli programisty albo analityka finansowego?- wysokiego faceta czy karzełka?

Gość gość
Mój mąż jest przystojny i wysoki,bardzo oczytany i inteligentny,ale straszny cham i mruk!!Więc co mi po jego inteligencji?!

W takim razie ciekawe, skąd wzięło się powiedzenie: wysoki jak topola, a głupi jak fasola.

Gość gość
W praktyce to niscy są życiowymi przegrywami i rogaczami.

Gość gość
jakbyscie Yntieligiętki przeszy sie kiedys do MIT, albo pierwszego lepszego centrum badan czy z zakresu medycyny czy fizyki, czy astro/fizyki to byscie sie bardzo zdziwily jaki wzrost maja mozgi tego swiata. ale jak sie czerpie wiedze z Pani Domu albo Cosmo to sie potem wierzy w rozne bzdury, ktore malo pojetny umysl potrafi zniesc :)

Gość gość
Nikola Tesla był wysokim męzczyzną :) powiedzmy sobie szczerze, ale niski facet wygląda raczej komicznie (podobnie jak bardzo niska kobieta przypomina wyrośnięte zmutowane dziecko)

Gość gość
Bill Gates wspominał kiedyś że często producenci oprogramowania po osobistym spotkaniu nie chcieli od niego kupować programów.

Tom Cruise, o ile wiem niski facet. Ale, czy wzrost przeszkodził mu w zrobieniu kariery?

Gość gość
Christopher Hirata ma okolo 170 i 225 IQ :) stephen Hawking moze i byl wyzszy ale z pewnoscia brzydszy :P IQ - 160 albert einstein IQ rowne wzrostowi 160 maly knypek a jaki madry.

Gość gość
Albert Einstein był o 4 cm wyższy niż średnia (175 cm), to wystarczyło żeby mieć łatkę kurdupla.

Gość gość
Christopher Hirata wygląda na osobę upośledzoną umosłowo.

Gość gość
up

Gość gość
Niekoniecznie