Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polski problem z nagośćią

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego my polacy mamy problem z nagoscią. Nawet przed swoimi dziecmi mężami żonami zakrywamy się jakby to była jakaś wielka tajemnica

Gość gość
bo tak nas glupio sie wychowuje

Gość gość
Wychowanie i ogólnie kultura. Jak ktoś wychował się w kulturze w której nagie piersi albo pośladki są normalne, to nie odczuwa wstydu odnośnie tych części ciała.

Gość gość
Czemu od razu "problem"? Po prostu taka kultura... Są przecież nacje jeszcze bardziej konserwatywne w tych względach. Wbrew powszechnej propagandzie "postępowców" bzykanie się każdego z każdym i totalny luz obyczajowy to nic kolorowego...

Gość gość
a co ty biegasz przed rodziną z pipką lub fajusem?

Gość gość
Mi tam mama widziała figurka i to kilka razy i już nie mam z tym problemu

Gość gość
A kto normalny paraduje nago przed rodziną? Nawet dzikusy w tych wszystkich plemionach się zakrywają. Autor to jakiś pedofil.

Gość gość
Mi nie chodzi o paradowanie nago tylko np o o to że matka kąpie sie w łazience a syn np 7 letni nie może wejść tam siku albo przebranie się na plaży w stanik albo. chodzenie po wlasnej działce w majtkach i staniku jest zaraz źle komentowane przez sąsiadów

Gość gość
moja znajoma nawet przy mężu się nie przebiera bo jak twierdzi to sprawa intymna cóż taki świat

Gość gość
a ja tam nie zauwazylam zeby byl jakis problem, przyjaciolki,siostra, mama chodza przy mnie nago, tate tez tak widzialam i krzywda mi sie jakas nie stala, przy bratu mi sie tez zdarzylo i sie nie krepuje, nie ma tu jakiegos zawstydzenia ani nic, nie wiem czemu ludzie robia z tego wielkie halo. pewnie jakis wiesniak napisze, ze "brat sie podnieca hihi" ale czlowiek jest tak zaprogramowany, ze rodzina go nie pociaga seksualnie, chyba ze jest sie jakims zboczencem, ale co mnie obchodza tacy

nie mam problemu z nagością i nigdy nie miałam co nie zmienia faktu,że nie obnażam się publicznie chyba,że jestem na plaży naturystów lub w saunie nie oburza mnie też jak widzę kogoś nago np w lesie o ile nie ma wobec mnie złych zamiarów,ludzie sami tak nakręcili to,że nagość jest czymś złym więc pretensje miejmy sami do siebie w zasadzie do tych,którzy tak to postrzegają

Gość gość
Dla mnie to zacofanie i tyle

Gość gość
Ja lubię być podglądana i nie krępuje mnie jak jestem nago a nawet trochę kręci

Gość gość
Ja się właśnie zastanawiam czy jak moja 5 letnia córka widzi mnie ( ojca) pod prysznicem to czy to juz nie czas się zamykać. Niby mi to nie przeszkadza ale trochę się krępuje, szczególnie jak mówi ze "ale masz siusiaka".

Gość gość
ja to lubie jak mnie brat podgląda i jak se poyśle jak on później wali konia w nocy to się wilgotna robie hehe

Gość gość
Polki są bardzo zacofanie. Krepuja się partnera męża itp. .a całkiem obcego faceta ginekologa się nie wstydzą ciemno gród. To samo własnych dzieci się krepuja a na stare lata to mąż czy dzieci podcieraja tylek i odwrotnie . tylko polki są tak ciemne zdewociale

Gość gość
Bo myślą że mają np inną pupe niz reszta haha dziwolągi

Gość gość
A co za problem się rozebrac

Gość gość
Niektórym przeszkadza nawet kobieta w stringach na plaży

Gość niska 20 latka
Moja mama lata po domu w samej bieliźnie, majtkach czy w ręczniku od zawsze a mimo to ja okropnie wstydzę się swojego ciała i zakrywam tak bardzo jak tylko się da. Ale nie przeszkadza mi jak inni chodzą nago

Gość gość
U mnie w domu nie bylo nigdy problemu z chodzeniem w bieliźnie lub bez stanika robila to moja mama siostry więc dla mnie naga kobieta jest normalnym zjawiskiem kazdy wygląda tak samo

Gość gość
Nie mieszkam już z rodzicami,ale kiedyś przyjechałem na jeden dzień po jakieś dokumenty.po drodze złapał mnie deszcz,a że jechałem motorem to zmarzlem i zmoklem.na miejscu mama powiedziała żebym szybko się wykąpal to się rozgrzeje ,a ona mi wypierze ciuchy ,żeby były suche na rano .poszedłem do łazienki odkrecilem wodę i przyszła mama bo chciała moje mokre ciuchy, to się rozebralem przy niej do naga bo majtki też były mokre i wszedłem do wanny. Widać było ,że mama się tego nie spodziewała i było jej trochę głupio,ale paniki nie było wzięła ciuchy sądziłam do pralki i poszła

Gość gość
No niestety jest problem i długo jeszcze będzie.Ja chodzę czasem na plaże naturystów,i widzę że kobiet przychodzi o wiele mniej niz facetów.Jak proponowałem moim kumpelkom tą plaże to były wręcz oburzone że w ogóle to proponuje.