Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borderline girl

Szpital psychiatryczny!!!!

Polecane posty

Gość borderline girl
Hej to nie jest tak ze mnie wiekszosc ludzi nie trawi. Mnie poprostu wkurza jak do mnie lgną czy faceci bo sa facetami czy np kolezanki w pracy bo dobrze sobie radze i oczekuja pomocy czy rady. I czasem poprostu musze odmawiac. Dzieci mnie kochaja, bylam niania przez cale liceum i studia ale relacji z obcym dzieckiem nie mozna porownac do tego co dzieje sie teraz wkolo mnie. Wtedy bylo wszystko o wiele prostsze.

Gość gość
Więc nie jesteś "borderem" ? :( A może rozkapryszoną dziewczynką ?

Gość borderline girl
W kazdym raZIE bylam sobie dzis kupic klapki pod prysznic zeby nie umrzec na jakas 19 wieczna chorobe ktora zlapie w kiblu a nie z wlasniej glupoty. Boje sie tam isc, nie wiem kogo sie spodziewac a z tego co slysze to w sluzbie zdrowia nie jest za wesolo, boje sie lekarzy i pielegniarek bo to suki

Gość borderline girl
Rozkapryszona? Raczej nie.. W moim mniemaniu jestem poprostu dziwna bo za biedna zeby byc ekscentryczna ;)

Gość nigar kalfa
ja też mam borderline, czuje sie tak jak ty - doły i agresja, nienawidze większosci ludzi, drażnią mnie swoim istnieniem. psychoterapia nie działa. dzięki lekom od 12 lat jestem w stałym związku, mam normalną pracę i dość dobrze sobie radzę. w szpitalu nie byłam,ale jestem pod opieką psychiatry. mam 30 lat.

Gość gość
"boje sie lekarzy i pielegniarek bo to suki" xxx Rozpoznanie: Postawa narcystyczna, fobia społeczna, skłonność do agresji. Silnie zaburzone relacje społeczne. Zalecenie: izolacja w ośrodku zamkniętym.

Gość borderline girl
a co za leki przyjmujesz? W sensie nie nazwy ale co one robia w twoim organizmie?

Gość gość
Jestem suką dla Ciebie?Ok

Gość borderline girl
nie jestes! to taka ironia do tej calej sytuacji. Bo ja zrobilam kariere myjac czyjes d**y a teraz ktos bedzie musial myc moja i moze byc suka

Gość gość
Suki nie istnieją ,to tylko Twoja wyobrażnia ,są ludzie i ludziska,wybierz do której grupy chcesz należeć,ale żebyś potem nie żałował!

Gość borderline girl
Rety sie czepilas suki to mogla byc krowa menda nie wiem co. Chodzi o to ze w szpitalach personelowi brak empatii nie mowie ze kazda czy kazdy ale poprostu tak moze byc. Zreszta halo halo czy jest jeszcze ktos z borderem? Jakies sugestie? jak walczyc o siebie i zwiazek?

Gość borderline girl
A był ktoś w szpitalu o takim charakterze? Oddziały są. Męskie. I żeńskie czy mieszane?

Gość gość
Troche poczytalam o tej osobowosci i praktycznie wszystko pasuje do mnie,z tym,ze nigdy nie bylam w zwiazku i raczej nigdy nie bede. Do autorki,przez sad zostalas zmuszona do leczenia szpitalnego? Jezeli nie to ja bym sobie odpuscila szpital, pietno zostanie na cale zycie.

Gość borderline girl
Dostalam ultimatum. Albo ide dobrowolnie albo dostane kare za swoje glupie czyny ze tak to ujme karane prawem. Tak oglednie dostalam druga szanse.

Gość borderline girl
Czemu mowisz ze sie nie zwiazesz? Przeciez ludzie daza do reprodukcji i bliskosci innych ludzi jesli sa oczywiscie normalni bo jak nie to dzieje sie to co ze mna! Mysle o tym wszystkim i mi lzy w oczach staja jak pomysle ile osob moglam skrzywdzic swoja pochopna decyzja. Dlatego wali mnie trauma ide sie leczyc boje w uj ale dam rade bo trzeba zyc! Skoro takie miejsca wciaz istnieja znaczy ze pomagaja prawda?

Gość borderline girl
Wiecie co czytajac niektorych wypowiedzi na rozne tematy wydaje mi sie ze prawie kazdy tu sie kwalifikuje na leczenie. I chcecie mi wmowic ze nie ma tu nikogo kto byl w wariatkowie? I nie moze ze mna pogadac? No zlitujcie sie bo SIE ZABIJE! hahahahaha

Gość borderline girl
Nie szantaż tylko druga szansa. Tu gdzie jestem to nie Polska zeby karali od razu. Tu najpierw cie pozaluja i pomoga ale jak spierdo/le znowu konsekwencje beda powazniejsze niz w Polsce. Ale jade do Polski sie leczyc. Jakos latwiej mowic o uczuciach w ojczystym jezyku.

Gość borderline girl
Heeej a moze bede opisywac tu realia szpitala? Jak juz tam mnie zamkna? Myslicie ze bedzie tam wii fii ?

Gość gość
Znam osobę z borderline, to nie przechodzi, na starość jest coraz gorzej, nie zachodź w ciążę i nie zakładaj rodziny bo zniszczysz tym ludziom życie. Najlepiej, gdyby cię zamknęli dozywotnio.

Gość borderline girl
Och co za cudowne slowa pelne jadu i nienawisci! Tego mi bylo trzeba o 1 w nocy! Nie ma to jak porada na forum pelnym przyjaznych ludzi. Ja nie chce nikogo niszczyc, ja nie chce niszczyc siebie co mnie inni obchodza Poza tym czytaj jak juz sie wypowiadasz, diagnoza jest wstepna niepotwierdzona! Dlatego ide tam gdzie ide

Gość borderline girl
co mnie inni obchodza TO SARKAZM DO CALEJ TEJ WYPOWIEDZI! zeby nie bylo ze jestem kaprysna czy rozkapryszona jak zwal tak zwal

Gość borderline girl
A moze swiry albo rodziny swirow wchodza tu po nocy? Ja nie spie juz 2 dobe i raczej do poniedzialku nie usne wiec bede zagladac. Prosze tylko nie robcie sobie jaj bo to powazna sprawa choroba psychiczna jest gorsza niz rak! Bo na raka to przynajmniej wiesz za ile umrzesz a tu? Ja juz nie wiem nic

Gość gość
To idż, należy ci się taki wp*****l od zycia.

Gość gość
To prawda co napisała osoba z 01:38, powinnaś być izolowana i rodzicielstwo sobie wybij z głowy. Nie piszę tego z nienawiści ale z troski o twoje przyszłe dzieci. Lepiej nie zaistnieć niż mieć taka mamusię.

Gość gość
Super że cię zamkną. Wszyscy odetchniemy. I na kafe zniknie burdel.

Gość borderline girl
Czy ja wam cos zrobilam zlego? To forum tu kazdy moze szukac porady! Prosilam o porady a nie pociski.. A dzieci i tak bede miec czy sie to komus podoba czy nie! Mam psa ktorego sama wyszkolilam i kilkanascie dzieci nanczylam i jakos zadne nie jest nienormalne bo sie nim opiekowalam. To z wlasnym sobie nie poradze? Ja nie wiem ludzie opanujcie sie czemu w was tyle zawisci? Lubicie kopac lezacych? gość dziś To idż, należy ci się taki wp*****l od zycia. CO MASZ NA MYSLI MOWIAC WP*****L? PRZECIEZ TO SZPITAL TAM SIE OTRZYMUJE POMOC

Gość borderline girl
A tak btw to nie czesto tu jestem wiec wam burdelu nie robie! Mam lepsze zajecia w czasie wolnym od pracy wiec mi nie cisnij ze robie burdel bo rozmawiam tylko na swoj temat. A napisalam bo pamietam jak chodzilam do szkoly to to bylo normalne forum gdzie kulturalni ludzie wymieniali poglady i opinie na rozne tematy chorob psychicznych tez! A teraz co tu widze to sie zastanawiam czy to ja jestem chora czy polowa tej spolecznosci. A cos mi sie wydaje ze ten co najglosniej o burdelu krzyczy to sam go robi bo sie nudzi albo nie ma zycia! Albo w najlepszym wypadku nie ***** i dlatego taki zly bo mu sperma leci uszami

Gość gość
Jeśli czujesz że to miejsce jest dla ciebie, to idź koniecznie.

Gość borderline girl
Mam nadzieje ze to cie dotknelo chamie! Moze i jestem wariatka ale ja cie nie oskarzam o jakis burdel co masz wkolo siebie i w sobie a potem mow ze ja robie burdel gdziekolwiek a robie to fakt ale ja go zawsze sprzatam

Gość borderline girl
No nie czuje wlasnie. Ja nawet nie lubie sikac w pracy a co dopiero spac w obcym lozku w innym kraju. Ale pisalam wczesniej ze to jest jedyne wyjscie zeby nie poniesc gorszych konsekwencji swojego postepowania musze sie wyleczyc i wszyztsko bedzie dobrze. Ale jak czytam was i te medyczne artykuly to powoli trace nadzieje na cokolwiek chyba ze wsyztskich tam oszukam i wroce i dalej bede walczyc sama ze soba! A to tym jestem najbardziej zmeczona