Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakies portale, gdzie mozna poznac grupke przyjaciol na spotkanie

Polecane posty

Gość gość

jakas paczke na wspolny wypad. probowalam sympatie, ale tam gadam tylko z facetami, co nawet nie czytaja mojego profilu i szukaja dziewczyny a jak pisze do dziewczyn to nie odpisuja.

>>>czy znacie jakies portale, gdzie mozna poznac grupke przyjaciol na spotkanie<<< x A czy Ty dziecko :D, rozumiesz znaczenie słowa: przyjaciel :D ? x Ludzie spotykają się, gdy mają wspólne sprawy lub hobby. Może zacznij od znalezienia sobie jakiegoś hobby, poza szukaniem "przyjaciół" w internecie.

Gość gość
mam "jakies hobby", ale wykonuje to sama, moglabym z kims, nie mam niezwyklego hobby w stylu lot na paralotni tylko rzeczy, ktorymi wlasciwie wiekszosc ludzi sie interesuje (filmy, ksiazki, muzyka, sport) ale co to ma do przyjazni, ze swoimi dotychczasowymi przyjaciolkami nie gadam godzinami o filmach, tylko o nas, o naszych uczuciach, problemach, wydaje mi sie to

Gość gość
naturalne. zapomnialam dopisac sory

To umów się z kimś do wyjścia na interesujący film w kinie, wyjazd na targi książki lub wspólne uprawianie sportu (np. pływać jest zawsze bezpieczniej w grupie). Tylko nie rób z niego od razu przyjaciela :D.

Gość gość
w internecie można poznać tylko psycholi także odradzam

Gość gość
i to nie tak, ze szukanie przez internet traktuje jako jedyne wyjscie, chodze do kina/basen/koncerty sama, ale jakos poznac nikogo nie moge, bo sie boje ze przeszkadzam komus

Gość gość
a czemu nie robic z faceta przyjaciela? nie chce byc w zwiazku, ale kumpli mam pelno, moglabym miec wiecej, nie chce faceta, jestem niegotowa do zwiazku i dziecinna

Gość gość
ale jednak dziewczyny glownie przy mnie zostaja, kumple rzadziej chca sie spotykac, a jesli juz to musze przyprowadzac kolezanke heh

Gość gość
uwielbiam ludzi, ale jestem dziwna i aseksualna heh czesto mnie ludzie nie moga zrozumiec, no coz