Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to może byc za sekta?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie odnosnie sekty. Widziałam dziś zdjęcia na fb mojej kuzynki z męzem jak maja jakiś chrzest w basenie z wodą w czerwonych podkoszulkach z napisem Bóg cie kocha itp. nie odzywam sie z nia tak obydwoje narobili dziadostwa w rodzinie ze z nikim nie maja kontaktu i teraz bawia sie w jakieś g****o tylko w jakię? nie wiem w co oni sie w pakowali zal mi jej bo to jednak kuzynka eh

Gość gość
pewnie jacyś protestanci

Gość gość
kurde szukałam czegos w necie sa sekty ale nie wiem jaka to może być

Gość gość
dlaczego zaraz sekta?

Gość gość
jakis kosciol protestancki babtysci moze

Gość wredny małpiszon
Obstawiam że sekta półgłówków.

Gość gość
wydaje mi się że to sekta opóźnienia umysłowego

Gość gość
14.13 a co niby fani Boga eh i jakies w wpisy witaj w gronie,tez są

Gość gość
może to być religia a nie sekta

Gość gość
cos mam to jest z jakiegos koscioła ulicznego bo maja te same koszulki

Gość gość
takie napisy na koszulkach mieli protestanci podczas marszu dla Jezusa, ale czy protestanci chrzczą dorosłych w basenach? wiem, że baptyści tak i jechowi też, ale widziałam białe koszule...

Gość gość
protestanci to chyba to bo mają te same koszulki i widocznie tez chrzczą we wodzie

Gość gość
to czy jest sekta czy nie , poznać po tym czy uznają Maryję za Matkę Boga Jezusa. Jeżeli nie uznają , to znaczy że jest to sekta.

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie! http://kredytyt.pl

Swiadkowie Yehowy to pijaki. Oni nie tylko laza po domach ale laza za ludzmi najczesciej za matkami z klopotami. Wyzywaja utrudniaja zycie na kazdym kroku. Mowia co ma dana osoba robic gdy jestes w miejscu publicznym to niby przechodza kolo ciebie i gadaja co masz robic. Trzeba by ich wyzamykac w pierdlu to by by nie robili prania mozgu matkom, majczesciej. Mowia same klamstwa absolutnie im nie wierzyc nie sluchac szczuc psami i wzywac Policje. Niestety tez sekty przenikaja do wszystkich urzedow. Ich odzywki - uda sie znaczy cos sie dzieje np trzeba ja zwolnic zpracy i sprawa w toku dozwolnienia, fajna laska znaczy do bicia do ponizania, Madra kobieta znaczy juz po praniu mozgu, bedzie madra to znaczy w trakcie prania mozgu. Da to znaczy pusci sie, po szpitalu znaczy wsadzimy baby do psychiatryka. Edytuj post

Gość gość
W malych miejscowosciach najczesciej osiedlaja sie sekciarze. Spotkalem sie ze sekciarzami ktorzy udaja katolikow. Bardzo lubia gdy ofiara jest katolikiem sami maja w domu czarne krzyze i czarne rozance, ale nie pomylic ich z katolikami. Udaja katolikow i tak sie przedstawiaja w rzeczywistosci sekta. Laza za ofiara jezdza tez autami. Osobnicy biedni starzy fizjonomia godna frankensteina dla lepszego efektu i ofiare tez chca wpedzic wbiede. Pranie mozgu wyzywanie nekanie gadanie co ma robica w rzeczywistosci zniszczyc. odradzam osiedlanie sie kolo Wieliczki Skawiny.Robia z ofiar wariatow. Na powitanie po wprowadzeniu sie do nowego domu wjezdzaja i zawracaja swoimi autami dezlami przed domem ofiary na dzien tak z 10. Gdy zglosisz to na policje nic nie zrobisz tylko sie smieja. Odradzam male miejscowosci. Sasiad tez sie okazuje sekciarz. Ich slownik: zamienianie, da, po szpitalu, fajna-do bicia do gnebienia, uda sie znaczy zwolnia cie, sluchaj, do szkoly nie do roboty, baby tylko w domu, ale sami maja stanowiska, bic s********a a sami s*******ny, lubia gnebic ofiary w miejscach publicznych. Powinni z psychiatrykow nie wychodzic taka jest prawda o sektach.