Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaa28

czerwony rumień i obrzek na nodze

Polecane posty

Gość martaaaa28

może ktoś mi pomoże.. jestem w 24 tyg ciąży, od miesiąca mam na nodze czerwony rumień, który na początku nie bolał, później zaczał puchnąć. nic mnie nie ugryzło ani nie uderzyłam się. rumięń zaczął się powiększać obrzerzami a srodek został w kolorze skóry. byłam u lekarza rodzinnego, przepisał maść na obrzeki :/ poszłam do swojego ginekologa , za posrednictwem dermatologa przepisał lek atarax. w środe poszłam dermatologa poleconego przez ginekologa stwierdził, że to bolerioza i wysłali mnie do specjalisty chorób zakaźnych . lekarz obejrzał i stwierdził, że objawy nie typowe dla boleriozy ponieważ rumień boli. i puchnie. przepisał mi azitrolek 500 przez 9 dni a po trzech powiedział , że rumień zacznie się zmniejszac. a tu nic rumień stoi w miejscu a opuchlizna wchodzi mi już na palce od stopy, 4 lekarzy oglądało moją noge,zero badań, tylko na oko co może mi być, czekam do poniedziałku i znowu ide na runde po lekarzach, zaczynam bać sie o swoją ciąże. może ktoś się spotkał wogóle z czymś takim?? dodam, że byłam nad wodą i wchodziłam do kolan tak właśnie z miesiąc temu i ze 2 tyg temu też byłam nad rzeką,

Gość gość
moze to roza

Gość gość
Mam tak samo, zdiagnozowali Ci coś? Mnie jeden odsyła do drugiego. Jestem w 16 tc. Odezwij się do mnie na maila mam_to_co_ty@wp.pl