Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Romantyczka

Nie lubię brata mojego chłopaka.

Polecane posty

Jestem już ze swoim chłopakiem od 2 lat. Teraz bardzo często go odwiedzam, gotujemy razem, spędzamy czas. Z jego rodzicami mam dobry kontakt, chyba nawet bardzo mnie lubią, więc tu nie ma problemu. Jednak od jakiegoś czasu bardzo irytuje mnie starszy brat mojego TŻ. Kiedy jemy z jego rodzicami wszystko jest w porządku, ale gdy do stołu siada brat, to czuję się źle. On zaczyna rozmawiać, nie zwracając nawet na mnie uwagi, czuję się zbędna przy stole i mam ochotę uciec. Nie mówi mi zwykłego "cześć" kiedy przychodzę, denerwuje mnie swoim sposobem bycia. Jest leniwy, nic nie robi, śpi do 13, po prostu pasożyt. Zmienia dziewczyny jak rękawiczki. Teraz gdy przyjeżdżam do ukochanego czuję się nieswojo i niekomfortowo. Jak myślcie skąd ta moja irytacja i jego niechęć? Nigdy ze mną nie rozmawia. Chciałabym mieć dobry kontakt z rodziną mojego lubego. Czy to ja przesadzam? Pomóżcie.

Gość gość
To proste. Tak Cię będzie intrygować i wkurzać aż wylądujesz z nim w łóżku, jako kolejna rękawiczka. Potem będzie już z górki. Powodzenia !

Gość gość
Podobasz sie mu i umiera z zazdrosci :D

Gość gość
Aż w końcu gdy się do ciebie odezwie to będziesz tak zaskoczona i zachwycona że zrobisz mu loda. Bleee..

Gość gość
powiedz chłopakowi niech z nim pogada jak to nic nie da to trakuj go tak jak on ciebie jak będziesz musiała się do niego odezwać to bądź oficjalna, chłodna, zdystansowana ale uprzejma po prostu chłodna dyplomacja

Gość gość
niech z nim pogada brat nie musi cię lubić ale powinien wykazać chociaż minimum kultury i szacunku