Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotthy

zdrada przez internet ogromne wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość
bo to jest zdrada emocjonalna,widocznie aż tak go nie kochasz,skoro szukałaś innych emocji gdzie indziej ,i z kimś innym chyba należałoby się zastanowić najpierw nad sobą,czego w życiu oczekujesz,jak chcesz żyć i z kim,i czy to jest ten facet,z którym chcesz być a jak już będziesz wiedziała to wszystko,to będziesz wiedziała jak się zachować,bo jeśli to jest miłość Twojego życia,to trzeba oczyścić teren,czyli powiedzieć o tym na kłamstwie nie zbuduje się dobrej,trwałej relacji ...a jak postąpi Twój facet,,,?trudno przewidzieć ...jeśli Cię kocha,to będzie straszny cios, i wiem o czym piszę....ale jak jest mądry to doceni ,że jesteś na tyle silna ,żeby się przyznać do błędu ...ale raczej weźmie górę inne uczucie.... mężczyźni rzadko wybaczają,,

Gość gość
ja nie przeżyję tego że on odejdzie :(

Gość gość
up up

Gość gość
a moja mnie zdradziła najpierw przez neta ,a potem w realu z tym netem przypadek ze to odkryłem jej korespondencje a w realu to jak poszła na slub kolezanki z pracy i mi o tym nie powiedziała a ja dowiedziałem sie od jej matki ze ona nie wie gdzie ona jest nosz k*****a(wiedziała )pobujała sie z tamtym miesiąc i jej sie odwidział ale ja ie wybaczyłem i do dzis jestem sam jakies 5lat juz w sumie nie umiem zadnej zaufac ,wiec jezeli nie jestes jego pewna i siebie to lepiej go zostaw bo szkoda zycia komus marnowac

Gość gość
Raz ku/rwa zawsze ku/rwa

Gość gość
up up

Gość gość
up up

Gość gość
up up

Gość gość
Kobieto po prostu mu powiedz, przyjmij konsekwencje swojego zachowania. Widać że inaczej się nie da skoro tak się przejmujesz. Co ma być to będzie

Zastanów się dziewczyno, albo chcesz być wierna albo nie. Jeżeli zdradziłaś raz, to zdarzy się ponownie, widać masz łatwość. Żadne, nawet największe wyrzuty sumienia tu nie pomogą.

Gość gość
Ja wiem ze tegu nigdy już nie zrobię :( wielu miesięcy tego nie zrobiłam :( tak bardzo się boje :(

Gość gość
Weź się w garść i nie pierd ol jak potłuczona ile ty masz lat???? Nie było seksu nie było zdrady i koniec

Gość gość
Proszę wiem ze to ja jestem ta zła ale pomóżcie mi jakoś :(

Gość gość
Mam 24 lata :(

Gość gość
Wydaje mi się ze potrzebuje iść do psychologa albo psychiatry :( zniszczylam sobie życie i nie tylko nie wiem jak się podniosę. Najlepiej żeby przydarzył mi się wypadek to zło które uczyniłam wyparowało by ze mną

Gość gość
Takie kobiety jak ty niestabilne emocjonalnie nie naddają się do związku. Jak będzie sielanka to będziesz dobrą partnerkę, a jak się popsuje polecisz do innego żeby się dowartościować. Miałbym gdzieś taką żonę.