Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panna mloda xxl sytuacja w pewnym salonie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wybrałam się do jednego z salonów przymierzać suknie. Oprócz mnie były dwie inne kobitki. Jedna o figurze modelki, druga, delikatnie mówiąc, okrąglutka. Ta druga jednak byla jak na swoją tuszę zgrabna, uśmiechnięta, miała ładną, zadbaną twarz. Wyglądała na sympatyczną i dobrą duszyczkę. Kiedy wyszła, ta druga klientka razem z pracownicą z salonu zaczęły ją obmawiać. Że tłusta, świnia, że kto takie chce, że pewnie ma dużo kasy, bo inaczej nie złowiłaby faceta. Ja sama nie mam nadwagi, ale do głowy by mi nie przyszło nabijanie się z czyjejś tuszy, bo nie wiem, czy ten ktoś na przykład na coś nie choruje :/. Po drugie, czy kobiety "większe" naprawdę nie zasługują na miłość? Czy szansę mają tylko chude laski z dużym biustem i długimi rzęsami? Ja byłam zniesmaczona takimi tekstami i takim zachowaniem :/

Gość gość
Ironiczna Mysz mieszka Wiwulskiego 16|34 ~ Wrocław !

Gość gość
napisz temu "salonowi" stosowną opinię w necie, jak Ty wyszłaś tez byłaś zapewne obgadywana ,bo za małe cycki i kto taką chce ? bo brzydki kolor włosów i kto taką chce ,a w ogóle to na pewno jestes w ciąży i złowiłaś faceta na brzuch ! Ja np mam niedoczynność tarczycy ,biore leki,zdrowo jem i ćwiczę a i tak nigdy nie schudłam wiecej niż 5 kg ,ważę od lat 80 kg przy wzroście 164 cm. Na poczatku było mi trudno gdy lekarka powiedziała że raczej nie schudnę ,teraz się nie przejmuję.

Gość gość tu autorka tematu
Pewnie mnie obgadały, że krasnal bo nawet 160 cm wzrostu nie mam

Gość gość tu autorka tematu
Ale mój przyszły mąż to też żadem Michael Jordan. Ogólnie niech sobie gadają, hak im w ..... . Ja jestem świadoma swoich zalet i wad. Znam swoją wartość i opinia dwóch obcych mi pind tego nie zburzy. Ale nie lubię, jak kogoś się obraża za wygląd, bez znajomości charakteru człowieka. Wiem, że mężczyźni dziś w większości lecą na modelki. Ale widać, że nie wszyscy i ze są wartościowi faceci kochający za charakter

Gość gość
Z tą kasą to pewnie prawda, bo czym taka gruba może faceta zainteresować, przyciągnąć? A tak to przynajmiej za jej kasę będzie chodził na ładne. Bo wyobraźcie sobie bogatego, przystojnego faceta zakochanego w grubasce. Już prędzej uwierzę w świętego mikołaja. Tacy faceci wybierają modelki, nawet zoperowane. Na grubaski lecą tylko karierowicz chciwi na kasę albo nieudacznicy, których ładne nie chciały. ''Czy szansę mają tylko chude laski z dużym biustem i długimi rzęsami". Jakbyś dziecko uważała na biologii, to wiedziałabyś, że to jest uwarunkowanie a nie wynik mody

Gość gość
gość z 10.43. Zapomniałaś dodać ze w ramach uwarunkowań ewolucyjnych,faceci poza tymi z biustem i rzęsami, wybierają też te inteligentne i rozsądne? bo wiedzą że ktoś sensowny zajmie się ich potomstwem.A że Ty raczej tych warunków nie spełniasz (sądząc po treści twojej wypowiedzi) , raczej nie przekażesz swoich genów. Za co rodzaj ludzki będzie niezmiernie wdzięczny

Gość gość
Gość z 10.43 W sumie z treści nie wynika jakiej jesteś płci, ale to bez znaczenia. Pewni ludzie nie powinni sie rozmnażać ,bo na świecie i tak jest za dużo głupców.

Gość gość
też nie spodobała mi się ta wypowiedź, ale znam wiele fajnych dziewczyn o pzecietnej urodzie, które są same a głupie śliczniusie lale mają adoratorów na pęczki

Gość gość
Bo Polscy faceci są niestety bardzo wybredni i żądają ideału. Na zachodzie widziałam o wiele więcej par, gdzie ona miała np. trochę wiecej ciałka. W Polsce te mniej ładne i grubsze są bardzo często samotne. Wstyd mi za naszych rodaków, bo potrafią wyśmiać kobietę obcą im. Byłam na Erazmusie we Włoszech, pół roku mieszkalam w Padwie i w tym czasie usłyszałam więcej komplementów na swój temat, niż przez cale życie w Polsce. Nawet kobity, które w Polsce byłyby wyśmiewane we Włoszech ( i nie tylko) są komplementowane. Widocznie im dalej na wschód tym bardziej wybredni i powierzchowni faceci (oczywiście są wyjątki od tej reguły)

Gość gość
Każdy ma prawo do miłości i szczęścia. I każdy ma prawo żyć po swojemu i mieć swoje wartości. Mój mąż ma krzywe zęby i kilka innych urodowych wad, a jest dla mnie najważniejszym człowiekiem we wszechświecie. A ja dla niego. Śmieję się do rozpuku, gdy przypomnę sobie, jakie plotki o nas krążyły :))) Za to moja kuzynka: laska jakich mało. Piękna dziewczyna. Płakać się chce, jak widzę ją z kolejnym "modelem", który wozi ją po hotelach, luksusy, srusy, a potem kop w dupę. Wszyscy traktują ją jak lalkę. Do każdego celu :( Nie wygląd o nas świadczy, ale czyny.

Gość gość
I dobrze, przynajmiej polki na tle europejek wyglądają jakoś. Powinyście byc wdzieczne wyśewającym was facetom, bo inaczej nie wzielybyscie sie za siebie

Te panie z salonu są po prostu nieprofesjonalne. Jak chcą być trenerkami fitness czy dietetyczkami to niech zrobi kurs i tak pracują, a ich zadanie jako sprzedawczyń jest przede wszystkim dobrać do klientki sukienkę aby ładnie się w niej czuła i ją kupiła. tyle

Gość gość
Ładnie wyglądała? A to dobre!!!! Coś wam powiem świnia ubrana w koronki barbanckie nigdy nie będzie łanią

Gość PrzyszłaMłoda
To bardzo przykre czytać takie rzeczy, że w ogóle ktoś może tak się śmiać. Są osoby otyłe z własnej winy ale też są osoby , które chorują, inne zaś akceptują się i dla nich tusza to powód do dumy i a nie wstydu. Kobiety z nadprogramowymi kilogramami również są zadbane i ładne. Ja byłam dwa tygodnie temu mierzyć suknię w tym salonie w Katowicach http://luxusportal.pl/pl/moda-i-styl/prezentacje/mn_bridal Była też druga pani nieco bardziej okrągła i jakoś nikt nic złego nie mówił, nie śmiał się, panie świetnie dobrały sukienkę do figury klientki. Ja miałam akurat ostatnią przymiarkę wiec poszło szybko. Także szkoda, że są osoby które śmieją się z innych, ale możliwe, że taka złośliwość do nich kiedyś wróci

Gość gość
Kto akie tłuściochy chce na żonę? Bo chyba nie prawdziwy facet. Tacy się z nich śmieją

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna nie musi wyśmiewać innych, by pokazać swoją wartość na ich tle. On ją zna. Tylko zakompleksieni,, faceci" tak robią.

Gość gość
już widzę jak taki żigolo przenosi swoje "szczęście" przez próg :-D

Gość gość
żal mi niektórych zawistnych osób :) Ja sama noszę rozmiar xl i mam kochającego narzeczonego z którym planuje ślub, nigdy mi nie powiedział, że mam tu czy tu za dużo, wręcz przeciwnie mi ciągle powtarza, że jestem śliczna i jest szczęśliwy,że mnie ma. A nie jest żadnym nieudacznikiem a normalnym, przystojnym i bardzo lubianym mężczyzną. :) Ale i tak niektórzy sobie pomyślą,że leci na kasę haha której nie mam zreszta.

Gość gość
taaaa wyśmiewają tylko faceci z kompleksami. Wysiewają bogaci, przystojni, na stanowiskach i obracający się w odpowiednim towarzystwie. Ado tego potrzeba pięknej kobiety. Paszteciory niech sobie wmawiają, że tacy goście mają kompleksy, a tak naprawdę to one mają kompleksy. Jakby taki facet się z nimi umówił to szczałyby po gaciach ze szczęścia Ale cóż, tacy nie muszą zadowalać się byle czym

Gość gość
Ja mogę powiedzieć ,że często na ulicy panie xl są z buzi wiele ładniejsze niż te "wieszaki" a to że któraś ma za dużo tu czy tam nie znaczy że jest jakaś gorsza!wydaje mi się że chyba lepiej żyć z osobą która prawdziwie Cię pokocha ,będzie zaradna życiowo itp niżeli żyć z "kanonem mody" i drzeć koty o wszystko ...

Gość gość
Przestańcie z tymi chorobami! To otyłość powoduje choroby, a nie na odwrót. Owszem mogą leki zwiększyć łaknienie, zatrzymać wodę ale no to trzeba odpowiednio jeść, ćwiczyć, a nie wpierniczać na młyn. Rozumiem dzieci albo osoby upośledzone ale przeciętnie inteligentny człowiek chyba potrafi zrozumieć prostu związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy jedzeniem a tyciem.

Gość gość
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_bJjBoy37Hc9YbFwgL8tUl9zZJzXdF2hs.jpg zdjecie rentgena które grubasom moze da do myslenia ze człowiekowi nie rosna kosci z wzrostem tuszczu ,a z innej strony drogie panie jak ktos jest gruby to na 99%przez zarcie genetycznie to ktos moze byc otyły w 1%bo są to bardzo rzadkie choroby ,w naturze nie ma czegos takiego jak grube osobniki sa takie jakie powinny byc inne sie eliminuje ,jak bym żar wszystko co oczy moje widza to pretensje bym miał tylko do siebie http://dzieciowo.pl/wp-content/uploads/2013/04/grubasy.jpg

Gość gość
Kiedyś człowiek przedsiębiorczy, by zdobyć kapitał musiał poświęcić baaardzo wiele... dziś niewiele się zmieniło. A w momencie konsumpcji malżeństwa ze swoją "świnką" facet pewnie będzie musial myśleć o laskach, które puknął by w ogóle erekcji dostać

Gość gość
"zakochałem sie w aniele,teraz mieszkam z świnią chlewie" z******ta nuta:))))