Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panna mloda xxl sytuacja w pewnym salonie

Polecane posty

Gość gość
Zwróciłabym się do sprzedawczyni że zrobię jej sklepowi antyreklamę za wyśmiewanie sie z klientów

Gość gość
rozumiem ze faceci tak by obgadali, bo oni patrza tylko na wyglad.ale kobiety?wstyd!pewnie te dwie dobieraja sobie psiapsioly ze wzgledu na wyglad zeby "ladnie wygladac"

Gość gość
Owszem patzą na wygląd. Znam jedną laskę, która jest modelką i mówi, że faceci spotykają się z grubaskami bo są bogatsze od nich. Opowiadała, że naśmiewają się ze swoich partnerek, mówiła, że ich brzydzą. Twierdzi, że jeszcze żaden przystojniak związany z grubaksą nie oparl się jej

Gość gość
Bajkopisarka czy zazdrosnica ? :D

Gość gość
Czy bajkopisarka, to ie jestem w stanie zweryfikować, ale nie jest to wykluczone. Z własnego doświadczenia wiem, że większość facetów jest bezlitosnych dla większych kobiet. Mam 22 lata teraz a od 14 roku życia zmagam się z anoreksją. Kilka razy myślałam, że wyszłam z tego g****a, byłam parę razy w ośrodku dla takich dziewczyn, z moim psychiatrą już jestem na Ty a nawet miałam momenty, w których ocierałam się o śmierć z wycieńczenia organizmu. Wiem, że można z tym wygrać, i mam nadzieję, że mnie się też uda, bo najlepsze lata tacę przez tą chorobę. Niestety wyleczenie utrudnia mi mój chory perfekcjonizm. Zawsze muszę być najlepsza, ciągle robię jakieś kursy, staże nauki języków. Ale dość już o mnie. Wiecie przez kogo zachorowałam? Przez chłopaków, których znałam. Każdy jeden mi dokuczał (ni byłam otyła, po prostu miałam kilka kilo za dużo). Ciagle słyszałam teksty: gruba, świnia, kaszalot. Myślicie, że oni, po przekroczeniu powiedzmy 5 lat nagle stają się dobrymi duszami, nie interesują ich piękności i kochają grubaski? Moim zdaniem faceci i ich gusta się nie zmieniają niestety. Nie chcę nikogo tu obrazić, a już przede wszystkim nie życzę nikomu mojego losu, nawet najgorszemu wrogowi.

Gość gość
ja się nie przejmuje swoja waga, choć też czasem słyszę przykre komentarze. U mnie to akurat kwestia zdrowia, na która nie mam wpływu, wiec musiałam to zaakceptować. Trzeba umieć być sobą, ale jednocześnie o siebie dbać. Ja np. często chodzę i do kosmetyczki i bardzo lubię modne ubrania. Fajne, eleganckie ubrania w dużych rozmiarach można dostać w tym sklepie http://www.gaba-fashion.pl w wawie i w Gdańsku. Ja mam akurat blisko do niego ale z tego co wiem to przez neta też można zamówić.

Gość gość
Hmm...kazdy facet ma inny gust. Znam dziewczynę która jest dosyć pulchna nawet bardzo ale ma tak niesamowicie piękna twarz i świetna energię życiową ze zazdroszczę. Zawsze jest świetne ubrana i umalowana i bije od niej takie cieplo...Kiedys zwróciliśmy uwagę z narzeczonym ze podwozi ja jakis przystojny facet do pracy, kolega mojego narzeczonego z pracy, mój facet zapytal się czy to jego siostra i okazalo sie ze to jej mąż. Można...można...dziewczyna ma fajnego przystojnego męża (żołnierza gdzie podobno oni są wybredni) który kocha ja strasznie i jest dla niego najpiekniejsza. Wielu facetów lubi kobiety które maja troszkę cialka niż takie które są patyczakami ale nie każdy się do tego przyzna