Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie kocha, wbijcie sobie to do głowy

Polecane posty

Gość gość

on chce tylko seksu. Tylko i wyłącznie SEKSU ! Niczego innego. Jak widze tematy rozzalonych panienek które pisza o zajętym, który podobno się w nich zauroczył ale nic nie robi, biedak pewnie nieśmiały, tak sobie tłumaczcie. G****o prawda. Nienawidze *****czy, jak zajęty to niech wsadza do jednej cipki a nie szuka drugiej na boku. Jak tak można oszukiwać dwie kobiety na raz. Jak mu źle z obecną to niech ją zostawi a dopiero później szuka kolejnej a nie na odwrót. Nienawidze facetów.

Gość Taki_jeden_964
Naprawdę żaden cię nie pokochał ? :)

Gość gość
:D mnie te zalezy na seksie :) jedno z drugim sie wspiera w tej kwestii ,po co nam kochanie :P

Gość gość
Na seksie czy innych rzeczach, mniejsza z tym, ale fakt, on raczej nie potrafi tak po prostu kochać

Gość Taki_jeden_964
Wy jesteście z wenus, my z marsa. Wy kochacie hajs, my seks. :)

Gość gość
Zajęci, żonaci mydlą wam oczy a wy lecicie na czułe słówka.

Gość gość
To chyba nie jestem facetem w takim razie... ciekawe tylko że mam penisa i kobietę którą KOCHAM!!!

Gość gość
Wydaje Ci się ze ją kochasz. A w to że masz penisa to nie wątpię. kochasz ją za seks.

Gość gość
a ja, wątpię w tego jego penisa :)

Gość gość
gość dziś Jak autorka napisała że nie kochamy to znaczy że nie. Każde słowo tutaj napisane jest święte i nie podważalne. Widocznie nie jesteś facet i nie kochasz żony nawet jak ją kochasz to ci się tylko wydaje.

Gość Taki_jeden_964
kochasz ją za seks xxxx A to nie wystarczy ? Nam musi, że kochacie jak przynosimy wypłatę. :)

Gość gość
Frajer ma żonę a do mnie go ciągnie, co za świnia, jak tak można, Obrzydza mnie na samą myśl, jak tak można się zachowywać. I te jego lamenty na temat miłości, rzygam po prostu.. żonie też tak mówił kilka lat temu.

Gość Taki_jeden_964
gość dziś Ok, tu się zgodzę... ale na drugi raz napisz "mój facet nie kocha, wbijcie sobie to do głowy" :)

Gość gość
"gość dziś Wydaje Ci się ze ją kochasz. A w to że masz penisa to nie wątpię. kochasz ją za seks. " tylko że seksu jeszcze nie było :)

Gość gość
tylko że seksu jeszcze nie było xxxx No i po co komplikujesz ? No to w takim razie kochasz za seks, który będzie albo za... w każdym razie autorka napisała, że nie kochamy to kuźźźźwa NIE.

Gość gość
To ciekawe dlaczego się zabijają z miłości debilko. Gdyby chodziło o ******ie to by znaleźli inną a nie odbierali sobie życie bo nie mogą ruuchać? Gdzie logika. Istnieją takie kobiety które są do kochania.

Gość gość
umrzeć z miłości? a niby po co, jak można znaleźć następną :P

Gość gość
Widać że nigdy nikogo nie kochales/aś. Tak prawdziwie.

Gość Raficzek
Nie zgodzę się. Ja po latach w związku z ukochaną pozwoliłem jej odejść od siebie mimo, że tego bardzo nie chciałem . Ale ze względu na problemy zdrowotne operację i śmierć kliniczną, z której mnie odratowano oraz utratę pracy wiedziałem, że nie będzie ze mną szczęśliwa. Minęło dużo czasu widuję ją z jakimś człowiekiem od czasu do czasu przypadkowo i serce mi ściska ale wiem, że jest teraz szczęśliwa. Od tamtej pory nie miałem innej kobiety z nią kochałem się swój pierwszy raz i ostatni raz. Teraz jestem zdrowy, wysportowany mam pracę wszystko idzie do przodu po za tą jedną sferą życia. Całą tą sytuację opisuje dobrze utwór: Passenger - Let Her Go Do autorki: rozumiem Twój ból ale wiedz, że nie wszyscy tacy jesteśmy. Ja cieszę się, że mogłem przeżyć z Nią tamten czas i samo to, że żyję w tym samym czasie co ona musi mi wystarczyć.

Gość gość
Raficzek dzięki za ten wpis. Przywróciłeś mi wiarę w was.... tylko dlaczego akurat mi się przytrafiło, że zaczęłam znajomość akurat z takim typem, a nie normalnym człowiekiem który liczy się z uczuciami innych...

Gość gość
A mnie od lat frapuje mój facet, co on we mnie widzi? czemu ze mną jest? razem 13 lat, dziecko moje 14 letnie wychowuje i kocha jak swoje,seksu brak od 5 lat ( ja odmawiam),przytulania brak (ja odmawiam), mam zdiagnozowaną schizofrenie i nie raz robiłam mu straszne akcje,jestem gruba i zaniedbana,od kilku lat nic nie ugotowałam,nie sprzatam ,ciągle śpię i jem. on nas utrzymuje,pracuje w czechach i przyjezdza co weekend i od razu bierze sie za sprzatanie,gotowanie,zakupy ,naprawy. Wieczorem zabiera syna na rowery albo inne atrakcje. A ja leżę i jem. I tak jest od 5 lat. Jestem chora wiem ,ale czemu on nadal ze mna jest ? dla seksu nie ,dla kasy nie ,dziecko nie jego. Z nim wszystko ok,nie pije ,nie ćpa,ma wszystkie zęby,normalny facet 40 letni. Czy go kocham ? Tak,ale nie potrafie mu tego okazać,mam zerowe libido i obrzydzenie do ludzi -do tego stopnia że trudno mi go przytulić. Wyjsć za niego nigdy nie chciałam ,chociaz oswiadczył sie. w ten weekend kupił mi drogie rolki a mojemu (dla niego naszemu)synowi nowego laptopa. Nie moge sie nadziwić czemu on ze mną jest ?!

Gość Raficzek
Tak kochać może tylko mężczyzna...

Gość gość
Zgadza się, prawdziwie, bezwarunkowo, bezinteresownie...

Gość gość
gość dziś A mnie od lat frapuje mój facet, co on we mnie widzi? czemu ze mną jest? razem 13 lat, dziecko moje 14 letnie wychowuje i kocha jak swoje,seksu brak od 5 lat ( ja odmawiam),przytulania brak (ja odmawiam), mam zdiagnozowaną schizofrenie i nie raz robiłam mu straszne akcje,jestem gruba i zaniedbana,od kilku lat nic nie ugotowałam,nie sprzatam ,ciągle śpię i jem. on nas utrzymuje,pracuje w czechach i przyjezdza co weekend i od razu bierze sie za sprzatanie,gotowanie,zakupy ,naprawy. Wieczorem zabiera syna na rowery albo inne atrakcje. A ja leżę i jem. I tak jest od 5 lat. Jestem chora wiem ,ale czemu on nadal ze mna jest ? dla seksu nie ,dla kasy nie ,dziecko nie jego. Z nim wszystko ok,nie pije ,nie ćpa,ma wszystkie zęby,normalny facet 40 letni. Czy go kocham ? Tak,ale nie potrafie mu tego okazać,mam zerowe libido i obrzydzenie do ludzi -do tego stopnia że trudno mi go przytulić. Wyjsć za niego nigdy nie chciałam ,chociaz oswiadczył sie. w ten weekend kupił mi drogie rolki a mojemu (dla niego naszemu)synowi nowego laptopa. Nie moge sie nadziwić czemu on ze mną jest ?! xx On to robi dla twojego dziecka, pokochał je jak własne i szkoda mu dziecka, jak musi wyglądać życie tego chłopca skoro piszesz, ze tylko leżysz i jesz i masz bałagan w domu i nie gotujesz obiadów, a on przyjeżdża i wszystko nadrabia żeby twoje dziecko miało w miarę normalny dom.

Gość gość
kochamy tych ktorzy nam sie podobaja.

Gość gość
kocha sie za nic.

Gość gość
moze ja tez kocha.

Gość gość
nie kazdy potrafi kochac.