Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się zmienić

Polecane posty

musiałam uaktualnic stopke. Zwazona jestem ale musze kupic miare krawiecka zeby sie pomierzyc bo gdzies mi wcieło

Vitalia jest ok. Jeśli będziesz się trzymac ich diety, to nie ma bata - schudniesz. I nie będziesz musiała chować się w czarnych workach i być nieszczęśliwą :) Głowa do góry, wiem, co piszę, bo pozbyłam się z nimi 12 ciężkich kilogramów i nadal chudnę. Można osiągnąć swój cel tylko nie można się poddawać. Dieta sama za Ciebie nie schudnie. A na smacznie dopasowanej to ja wcale nie czuję, że jestem na diecie. Stop wymówkom, powodzenia koleżanko :)

Gość Karmelizowanaa
Hej dziewczynki :) Nie ma co się załamywać bo tak jak mówiłam - czas i tak upłynie, a to od nas zależy jak go wykorzystamy :) Ja się zważę dopiero za kilka dni i ciekawa jestem ile schudnę do poniedziałku :p Najtrudniej jest zacząć z odchudzaniem, ale po pierwszym tygodniu jest już coraz lepiej. Znalazłam fajne dietetyczne przepisy i powiem Wam, że nawet nie odczuwam tego, że jestem na diecie. Dzisiaj na obiad robię zapiekaną paprykę z mięsem mielonym z szynki, pieczarkami, cebulką i sosem pomidorowym. Brzmi smakowicie, a bez sera żółtego i beszamelu nie ma dużo kalorii :)

Gość Karmelizowanaa
Ja korzystam z różnych blogów, ale najczęściej z: 1. Smak Zdrowia ( blog) 2. Szarlott ( blog) - można też pooglądać jej filmiki na Youtubie - schudła 45 kg i wagę utrzymuje od 3 lat 3. my-reality-dietetycznie ( też blog) Nie mogę wpisać całych adresów bo Kafe uznaje je za spam. Tak poza tym to po prostu wpisuję w necie to co mnie interesuje np. papryka dietetycznie i z uzyskanych propozycji wybieram tą, która najbardziej mi odpowiada ;)

Zawsze coś fajnego można podpatrzeć. Natknęłam się na tartę jaglaną, zrobię na pewno.

Gość Karmelizowanaa
Generalnie ten blog Smak Zdrowia to jest o odchudzaniu i są nawet przykładowe menu rozpisane dla odchudzających się - po prawej stronie są podstrony jakby. Ja często korzystam z tych stron i polecam :)

Gość gość
autorko jaka masz dietę, podaj chociaż jeden dzień przykładowo jak jesz

Gość gość wierzę
Hej...mogę się do Was przytulic?.. Lat 37,wzrost 175,obecnie 81kg. Cale moje życie to JoJo,juz chyba ze 3razy waga od 60 do 88.wiem sama zadaje sobie to pytanie jak mogłam nie walczyć o zatrzymanie tych 60-65..:( No cóż jeszcze niezwatpilam...

Gość gość
nie przytulaj sie do nich, widzisz ze juz dawno nie pisza, autorka zniknęla

Gość smile176
Hej Ja jestem:) Ale nie pisze bo nikt sie nie odzywa a sama ze soba nie bede pisała:) Co do dietki to na razie średnio mi idzie...:/ To nie jest wszystko takie proste! Ale dam rade:) muszę!

Gość gość
To i ja się dolącze.. tez walcze z nadkilogramami, obecnie zrzucilam ich już 18 w 4 miesiace ale zostało jeszcze trochę. Zdrowo się odżywiam , sama układam sobie posiłki dzięki wiedzy jaka nabyłam w poradni COiO, chodze na długie spacery, biegam, czasami nie jest lekko ale co najwzniejsze ze do przodu, ba mam wsparcie jak i ze strony specjalistów, ale i rodziny. Bardzo trzymam kciuki i za Ciebie.

Masz dojść wymagającej walki z samym sobą? Chcesz poczuć się doceniona? Marzysz o seksownej sylwetce ale brakuje Ci motywacji? Jestem tu dla Ciebie! Uzyskaj szczupłą sylwetkę nawet bez chodzenia na siłownię! ZACZNIJ DZIAŁAĆ! Jeżeli nie chcesz fajnej sylwetki to nie wchodź: www.wymarzonasylwetka.com.pl