Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłam się w Polsce, ale jestem Niemką i mieszkam teraz w Stanach.

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę Polaków!! Zawistni, śmierdzący alkoholem wieśniacy. Dobrze, że Hitler ich mordował. Mam nadzieję, że kiedyś Polska jeszcze zniknie z Europy. Polacy nie zasługują na państwo, nawet nie potrafią swoim krajem rządzić. Popatrzcie na nas, Niemców. Zobaczcie w jakich my luksusach żyjemy, a Wy? :D

Gość gość
To ty ella

Gość gość
Pewna przepowiednia mówi, że Polska ocaleje, a Niemców zostanie tylko tyle, że zmieszczą się pod gruszą.

Gość gość
Nawet Żydzi są od Polaczków lepsi. Oni potrafią sobie radzić jakoś w życiu, a Wy tylko o zasiłkach myślicie!! Dobrze, że opuściłam ten kraj, ciągle tylko spotykałam się w Polsce z przemocą, agresją i nietolerancją, za to że byłam Niemką. Polacy zasłużyli na surową karę.

Gość gość
Polacy już tacy są, dlatego śpię tylko z Ciapatymi 😘

Gość gość
Bralas juz niemieckie k***sy do buzi ?

Gość gość
Jestes Niemka a jak sie polskiego naczylas?? Kto Cie zmusil??

Gość gość
Bo mieszkałam jako dziecko w Polsce.

Gość gość
Hehe, tak i z tej nienawiśc***iszesz po polsku. Czyżbyś po niemiecku nie umiała? :P Słabooooooo

Gość gość
No i napisał w temacie zawistny Polaczek. Zazdrościsz nam Niemcom po prostu powodzenia? A Wasza premier nawet pod dywanie nie umie chodzić :D Żenujące.

Gość gość
No słucham, napisz pierwszy post po niemiecku. Jeśli umiesz... Ale nie napiszesz... 1/1000 :D

Gość gość
hehe, byc dumnym z tego ze jest sie niemka? niezly Witz:), nie ma to jak cieszyc sie z tego ze ma sie na rekach krew milonow ludzi, nie tylko znienawidzonych przez ciebie polakow, ale tez zydow, wegrow, grekow i nawet samych niemcow wiekszsc ludzi na swiecie nie moza sie nadziwic jak spodlony i bezduszny to byli ludzi, ktorzy pozwolili na tak akrutna zbrodnie naucz sie debilka niemieckiego, bo nie jestes godna mowic po polsku:) tschuss