Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały 20.07.2015

Polecane posty

@Matu Ja mam po prostu inne zdanie i wielokrotnie je juz wyjasnialem oraz swoje motywacje przyjecia takich a nie innych zasad w tym nie reagowania nawet na mile i merytoryczne wypowiedzi z pomaranczy. Zasad nie zmienie i nie motywuje mna chec bycia oryginalnym:) Nie ciagnijmy tej dyskusji bo to nic nie zmieni szkoda bic piany:) Kiedys moze zdecydujesz sie prowadzic wlasny temat to zobaczysz ze tu nie ma rozwiazan idealnych i w 100% skutecznych.

...nie ma sprawy, co zaś do prowadzenie prze zemnie tematu to za mało mam czasu na to :) więc nie mam takich ambicji. Teraz kiedy mam luz mogę spokojnie poczytać co mnie gdzieś zainteresuje i ewentualnie napisać co myślę...

Gość gość
lata biedny błędny lata udaje frajera, jak mu zарiеrdоlе to sie nie pozbiera. hej błedny Кurwо z kudłatego rodu, gdyby nie kutаsу to umarłbyś z głodu. :/

@Matu Rozumiem cie przy prowadzeniu tematu moim zdaniem trzeba sie przynajmniej rano i wieczorem codziennie odezwac i byc dostepnym wtedy dla tych dla tych ktorzy chieliby pogadac. To troche jak praca barmana w pubie:)

Gość gość
Gdy rodzinka błędnego rano wstaje, tak mowa niesłychana:żono w morde wуjеbаnа nie widziałaś gdzieś kaftana. Och ty w morde рiеrdоlоnу jak odzywasz sie do żony, czy nie widzisz sКurwуsуniе kaftan wisi na drabinie. Córka błędnego widząc krzywde matki wрiеrdоliłа sie do gadki, bij go w morde sКurwуsуnа zaraz zrzednie jego mina. Ale oblech błędny nie pozwala, złapał miotłe nарiеrdаlа. Jak zаjеbаł takim kołem to znalazły sie pod stołem. Babka błędnego widząc takie męki sрiеrdоliłа, a syn krzyczy -Кurwа mać, czy wy frajery bite dacie ludziom spać. Dziadek na to сНuj wam w duре, ja opuszczam tą chałupe. :/

Gość gość
"babka spiertoliła do łazienki" hej błędny żal mi ciebie, bo cie każdy w du(p)e je(b)ie. Czy jest biedny, czy bogaty pcha ci ch(u)ja między gnaty.

Gość gość
Najlepsze jest w tym wszystkim to, że Błędny wciąż pisze tam gdzie hejtuje z pomarańczy. Nie ma wstydu za grosz :O Ustawiał się z Wilkiem na potyczki z fiskarsem, wywalił prywatną korespondencję, w której ktoś obliczył, że ma pokażną nadwagę. Tam, gdzie go ktoś wymienił,,, Błędny od razu loguje się i udaje, że nic się nie stało. Poeto nie nawołuj go, Błędny wywozi gruz z zamku Tabasco Giia [ czesc]

Gość gość
֍

Gość gość
;)

Gość gość
12:01 masz dużo racji, szkoda pióra na cepa :D Pzdr. ;)

Gość gość
Bledny nie spamuje z pomaranczy. Bledny ma z was polewke gdy sobie tu zaglada i widzi ze goscie mają mokro w majtach jak tylko sie pojawi . Bledny ♡:)

Gość gość
bo tak ci napisał na @ i wierzymy na słowo :D:D

Gość gość niezalogg
Bledny jest bezbledny:) Błędny :******* :*********:*************:P********* :* :* :* :* :* ;) 😘

Gość gość
Błędny to największa szuja. Przykład?? Kiedyś napisał, że nie lubi Nowego, a za kilka dni podal mu łapkę. Na temacie o zamku Tabasco Giia był schlany. Pojawił się tam Michaił Prawda i Błędny skakał do Michaiła......:( Tak pisał że Michaił stwierdził iż by to zrozumieć Błędny musi najpierw wytrzeźwieć. Kiedyś razem z Tabasco Fałszywą Ewa pisali u Wadery a później je spamowali i hejtowalaś na co wpadł Wilk :-D Przykłady można mnoźyć. 🖐️

Gość gość
Dla blednego ❤️❤️❤️

Gość gość
18:15 ta, bo wilk ci tak napisal na @ , wierzymy :D :D

Gość gość bez logowania
Błędny jest najwspanialszy i najcudowniejszy na calym swiecie:) I jest obłędnie obłędny. Nie dziwię się ze siedzicie tu od rana poświęcając mu całą swoją uwagę i czas:)

Gość Andrzej44
błędny 👄 🌻 ty brutalu ;)

Gość gość
a niech sobie będzie naj naj dla kogoś, ale nic nie tłumaczy ujawniania priv. Drugi jacuś placuś. :D

Gość gość
ha ha ha najpierw matu wypromował sie na grzbiecie wilczura, a teraz błędny :D same miernoty zostały na forum :/🖐️

Gość gość
Tabasco I Nowa wiemy że z Błędnym robicie trójkąty ale ujawnianie korespondencji priv to już skur/wys/ynst/wo/

Gość gość
Taki detektyw z ciebie a nie wiesz ze ujawnienie priwa to byla wspolna decyzja wilka i blednego? Bierz sie do roboty, węsz dokladnie, bo na razie nie popisales sie.

Gość gość
Wilk to pokurcz. Wilk to rudy pokurcz. Wilk to rudy pokurcz z zapadłą klatą. Wilk to rudy pokurcz z zapadłą klatą w niemowlęcym pajacyku.

Gość gość
W

Gość gość
W

Gość gość
Błędny 🌻 ❤️ 🌻

Gość Maria346
Wilku jak miło Cię widzieć :-)

Dawaj Wilku gorzałę, bo tego nie da się czytać na trzeźwo.