Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały 20.07.2015

Polecane posty

Gość gość
Maciek :D

hahaha Zjawa zamotałaś niemożliwie :) Wilku, mimo wszystko w potocznym znaczeniu mięso to raczej od czworonogów :) ...rybki czy owoce morza to już insza inszość, mimo że naturalnie zawierają "mięso" ...ale u rzeźnika ich nie uświadczysz :)

aj tam, dajcie spokoj miesu, ja tu weekand planuje....A ta Wilcza Posiadlosc dziala na moja wyobraznie:)

Gość gość
Matu smyrałby cię z ochotą swym wąsiskiem Maćku ale tego nie przyzna. Obydwaj z wilkiem są kryptogejami, stąd ta agresja :P

Zjawa ...co masz na mysli ? "Tylko cos sie brzydkiego paleta, paskudnego wrecz " ...Maciek też Cię nie znam, co więcej nie mam najmniejszej ochoty poznawać, i jak dla Ciebie mogę być nawet chamem, lotto mi to ...podobnie jak Twoje zdanie na temat mojej orientacji :)

Gość gość
Maciek B nie sądzisz, że to właśnie kryptogeje są najzacieklejszymi wrogami jawnych gejów?

Macku, pogadajcie sobie z gościem bo chyba dobrze się rozumiecie, chociaż nie, ...nie powinieneś bo spełniając wymogi regulaminu Wilka z pomarańczami nie gadamy :)

Gość gość
Wilk edytował zaproszenie na Wspólnotę, dodał punkt o zakazie wstępu osobom odmiennej orientacji. Beka :P:P!!!

Gość gość
Własnie to robimy, a ty Matu nie powinienes czytać pomarańczowych wypowiedzi i nawet pośrednio się do nich odnosić :D

Gość gość
a dyskryminowanie kogos nie względu na orientacje nie podpada pod regulamin kafe?

Maćku B Wilk ma podszywa, może to on się do Ciebie zalecał :) A Ty Wilk czemu Maćka wyganiasz, przecież ma stały pseudonim i awatar :)

Gość gość
Coś w tym jest, Wilk lubi brać od tyłu, niby tylko kobiety, ale kto go tam wie. Zawsze wkleja mocno wypięte kobiety. Może to podświadomość?

Zjawo nie powiedziałaś o co Ci chodziło w zacytowanym fragmencie :( ...a mówisz że czujesz się niepotrzebna ...

Gość gość
Ten cały wilk to jakiś kołtun z patologicznej, lumpenproletariackiej rodziny, gdzie tylko chlanie, mordobicie i roochanie.A wszystko to z kim popadnie. Nie wiem , czy się śmiać czy płakać, jak czytam jego ćwierćinteligenckie wypociny. W każdym razie nie zazdroszczę kobietkom, które miały, mają lub będą miały z nim styczność. Czasami fajnie tu zajrzeć, jak do kabaretu lub cyrku. Kiście się dalej, może zajrzy tu ktoś, kogo fajnie poczytać , jak np. Matu, ale w damskiej wersji. Uciekam z mężem na Mazury, zapowiada się ładny weekend.

Maćku B Serio Ty to piszesz?Trudno mi to sobie wyobrazić, nie znałam Wilka od takiej strony :) Masz na to jakieś dowody? :)

Maćku, nie ma powodu abym musiał ochłonąć, bo jestem wyjątkowo spokojny, nie wiem w jakim środowisku się obracasz skoro w moim sposobie odnoszenia się do Ciebie widzisz jakiekolwiek objawy chamstwa :) ...ale jak powiedziałem masz prawo pisać co Ci ślina na język przyniesie, po prostu nie bardzo mnie interesuje Twój punkt widzenia.

@Maciek B Byl kiedys u mnie na temacie o takim samy nicku jak Ty ustalilismy ze nie bedzie sie wypowiadal w kwestiach erotycznych bo temat jest dla hetero. Ty wchodzisz i epatujesz swoja seksualnoscia homo. Dlatego nie chce cie na temacie bot o nie jest zakres jaki tutaj obowiazuje. I to nie jest zadna dyskryminacja po prostu nie pasujesz do tego tematu. Jesli to rzeczywiscie Ty Macku bo cos uboga masz historie swojego nicka jak na taki dlugi czas na ERO to doskonlae wiesz ze bronilem cie przed chamskimi atakami i dlatego wszedlem na twoj temat na uczuciowym zeby ci powiedziec ze ich nie akceptuje i na zasadach jakie ci proponowalem czyliu zwylaczeniem tematow erotycznych mozesz uczestniczyc w WPNK

Gość gość
Maciek :classic_cool: przyda się trochę świeżej krwi na tym temacie :P

@Maciek B Jak pisalem tylko raz bylem na temacie prowadzonym na uczuciowym przez kogos o nicku Maciek B po tym jak po chamskich wyzwiskach pod swoim adresem na moim temacie zniknal z WPNK i powiedzialem mu to co napisalem w tym poscie WILK_1946 dziś @Maciek B Jak twierdzi ze jest inaczej niech wklei nasza wymiane. Bo mi sie nie chce nawet jej szukac:) Ale moim zdaniem osoba ktora sie tu wypowiada jako Maciek B to podszyw wystarczy spojrzec na historie jego nicka gdzie ma okolo 60 wpisow a prawdziwy Maciek B funkcjowal na ERO od kilku miesiecy i byl generalnie kulturalnym czlowiekiem nie narzucajacym sie nikomu ze swoja seksualnoscia. Lubil gotowac i dzielic sie swoimi przepisami. Podsumowujac jestes wyrzucony z tematu co w pratyce oznacza ze jesli mimo tego pozostaniesz twoje wpisy beda ignorowane przeze mnie i poprosze o to samo pozostalych szanujacych zasady WPNK uczestnikow tego tematu.

@szanujacych zasady WPNK Prosze was o ignorowanie wypowiedzi Macka B jako osoby usunietej z WPNK

...Wilku, podszyw nie podszyw, co za różnica, tym sposobem dajesz do zrozumienia że w sumie każdy, kto tu wejdzie i nie daj bóg będzie coś niepochlebnego o Tobie pisał będzie wypraszany, póki co gościu spełnia wszelkie twoje wymagania stawiane w regulaminie ...

Gość gość
To po co pytałaś o dowody potwierdzające homoseksualizm Wilka? Byłaś niepewna :D:D:D?

@Little My Stosuj sie do zasad ignoruj jego wypowiedzi a szybko sie znudzi zaburzaniem nam tematu tylko musimy wszyscy ktorzy szanujemy zasady WPNK byc w tym konsekwentni:) Chetnie bym pociagnal nasza ostania dyskusje o metodach na poznawanie sie ale nie wiem czy masz ochote? Mam nawet pewien pomysl na jej formule:)

Gość gość
Wilku usuń wpis dyskryminujacy mniejszości seksualnej. Lamiesz regulamin kafeterii, za to możesz dostać bana.

@Matu Ale ten temat jest skierowany do hetero i on nie pasuje do tego tematu wiec korzystajac z uprawnien Tworcy Tematu zapisanych w zasadach WPNK po prostu go tutaj nie chce i tyle:)