Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały 20.07.2015

Polecane posty

Gość gość
wilczur cie zbanuje bo rozmawiasz z pomarańczami i łamiesz regulamin WPNK!!!!

Gość gość
hahaha biedny matu nie ma sie gdzie podziać,ale żeby skomleć o rozmowe u wilkowyjca...śmiech :D

Gość gość
Matu, nie masz szacunku do siebie. Wilk niesłusznie wywalił cię z tematu jak burą sukę, bez pytań i tylko dlatego, że Widmo coś fukał pod nosem. Za coś takiego należą się przeprosiny, a nie wracanie i próba rozmów od nowa.

Gość matuzalemO325
...jemy kupe i wymiotujemy bracia i siostry :)

Gość gość
widmuś też wywalał matuzalema z tematu,a matu i tak wracał. wyluzuj gościu i nie podpuszczaj to tylko forum :)

Gość gość
Nie podpuszczam. Mam takie a nie inne poczucie honoru i tyle. Chociaż na kafe pojęcie honoru jest bardzo względne.

Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę i Miłość a seks traktują jako język Miłości który służy do jej wyrażania i wzmacniania więzi erotycznej najważniejszego z 3 filarów miłości. Znajdujemy się w takim miejscu które do Mnie należy a Ja jestem zwykłym Góralskim Gazdą Wilkiem co Was gości. Moja posiadłość nad jeziorem wiec wybierzcie miejsce gdzie się napijemy co kto lubi. -http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwater s-camp-residence-dan-joseph-architects/ Cele Tematu: 1. Wiez erotyczna w stalych zwiazkach 2. Milosc do Polski i jakie kazdy Polak ma wobec niej obowiazki 3. "Biuro Matrymonialne" na WPNK dzieki ktoremu mozesz na poznac kogos z kim odnajdziejsz w realu Milosc 4. Temat przeznaczony tylko dla heteroseksualnych:) Zasady na WPNK 1. Wilk jako Tworca Tematu rzadzi tu niepodzielnie wyznaczajac 1.1 Cele WPNK 1.2 Klimat WPNK 1.3 Zasady WPNK 1. 4 Kto jest a kto nie mile widziany na WPNK 2. Wzajemna solidarnosc i lojalnosc w chwili chamskiego ataku trolli 3. Obowiazek posiadania Nicka i Avatara. Wszystkie osoby nie spelniajace tego kryterium beda ignorowane. Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/united/images/UC2765f.jpg Goralski Noz Wilka http://www.military.pl/product_img/big/607_13714_a10.jpg Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg xxx

Gość Maria346
Witaj Wilku :) i pozdrawiam w nowym tygodniu. Udanych wakacji :-) Paa

Gość Maria346
Kawa z rana na obudzenie :-)

Gość Ptysgośc
o kawka :-) lubie ze śmietaną. Chętnie wypije.

Gość gość
Ja też wypije, ale w pracy.

Gość gość
gość 8-13 Najpierw awatar i nick , potem kawa :D

...u mnie z rana jak wychodziłem ok 5:30 ...było dość rześko ale teraz już ciepełko ...witam i miłego dnia w nowym tygodniu życzę :)

Cześć matu, o 5:30, to ja jeszcze smacznie śpię. 😴 Kawkę już wypiłeś?

Ja muszę podnieść tyłek i iść sobie zrobić, uwielbiam gorącą. matu, świetna stopka :)

hahahah no cóż, co i rusz ktoś mi wjeżdża na sprawy prywatne, z pomarańczy najczęściej więc jest jaka jest ...choć wolałem tę o demonach :)

@Matu Moze jak bedzie wiecej czasu chetnie wroce do dyskusji o emigrantach i jaka powinna byc w tym zakresie polityka Polski i calej UE. Mamy chyba w tym zakresie zupelnie rozbiezne poglady wiec dyskusja powinna byc ciekawa:)

@Matu Mi to nie przeszkadza ze mamy rozbiezne poglady bo wtedy dyskusja jest ciekawa jesli szanujemy sie nawzajem i jest merytoryczna. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow na temat tego co jest najlepsze dla Polski. A kwestia przyjmowania emigrantow jest czescia tej dyskusji. Dla mnie interes mojej wspolnoty narodowej jest na pierwszym miejscu wiec podobnie jak Kato uwazam ze zanim przyjmiemy choc jednego emigranta powinnismy najpierw sprowadzic do Polski wszystkich Polakow na obczyznie czesto potomkow powstancow. Moze to cie zdziwi ale np ja uwazam ze np w przypadku mniejszosci Polskich na Litwie powinnismy sciagnac ich wszystkich do Polski i pomoc w urzadzeniu sie tutaj. Uwazam ze to jest nasz obowiazek moralny poprawilo by nasza sytuacje demograficzna i stosunki z Litwa podobnie powinnismy postapic z innymi mnjiejszosciami Polskimi rozsianymi po swiecie . Natomiast jesli chodzi o emigrantow z Afryki nie poowinnismy przyjmowac zadnego ale jesli zostanie kasy po zadbania o naszych rodakow na obczyznie plus potezne pieniadze na poprawe naszej demografi przez rzeczywista polityke prorodzinna pomagac finansowo ale w Afryce. Moim zdaniem Islam jest nie do pogodzenia z wartosciami na ktorych jest zbudowana Europa. Ci ludzie w ktoryms momencie otrzymaja obywatelstwo beda mogli brac udzial w wyborach i beda domagali sie praw dla siebie. Tak sie dzieje w krajach UE ktore maja duze wspolnoty muzulmanskie oni nie chca sie dostosowac do naszych wartosci ale zawsze beda dazyc do narzucenia wlasnych. Nie mozna byc dobrym muzulmaninem i nie dazyc do tego taka jest dotkryna Islamu ktory jest nie tylko religia ale pewnym modelem politycznym i to sie moim zdaniem nnie zmieni.