Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupały 20.07.2015

Polecane posty

Gość gość
"nie zmienisz wilka bo głupi nie reagujący na życzliwe podpowiedzi" xxx Tutaj nie ma życzliwych podpowiedzi i ludzi. Żyjesz w iluzji naiwny gościu. :D

Gość gość
Matu zamuli temat nudziarz,ale chociaż wilczur nie będzie hejtowany jak będzie sie słuchał Matu. :D:D

Gość gość
17:13 SW 17:14 17:19 Giaa:D

Gość gość
już dawno pisałam Wilkowi aby zatrzymał Matu, nareszcie idiota posłuchał :)))

@MMartha Cytat "Leze sobie na golaska w reku trzymam ......? :):) Trzymasz zimne piwko:)?

@MMartha To jest wada nie posiadania faceta:) Jakbys miala go na miejscu na pewno by sie nie oparl temu widokowi i zerznal cie ostro:)

hahahaha,wilku:)No co ty ?ja do wziecia,lecz nie do "rzniecia":):)

@MMartha Wiesz ze lubie brac ostro od tylu bez pytania o zgode i zerznac jak Wilczyce w rui:) I nie narzekam:)

@MMartha Ale ja nie zartuje po prostu taki jestem coc nie tylko bo lubie tez waniliowy romantyczny seks:) A Ty nie lubisz byc brana ostro od tylu bez pytania o zgode i rznieta jak wiczyca w rui:)?

Wilku Tak się zastanawiam....Na ostro od tyłu i bez pytania, to w trakcie już trwającej akcji, czy jak cię najdzie ochota, bez względu na opór partnerki?

Gość MMartha69
hahaha:-)wilk zęby ma. życie jest cudowne.

@clare Nie wlasnie tak znienacka jak mam chec z totalna dominacja nad kobieta:) Ustala sie tylko taki sygnal bezpieczenstwa ktory moze wypowiedziec kobieta u mnie to jest STOP zeby jak naprawde kobieta nie jest w nastroju nie skrzywdzic ja. Ale pytanie wczesniej kobiety czy moge cie ostro zerznac od tylu bez pytania o zgode jak wilczyce w rui psuloby cala zabawe:)

"Ale pytanie wczesniej kobiety czy moge cie ostro zerznac od tylu bez pytania o zgode jak wilczyce w rui psuloby cala zabawe" Nie o to mi chodziło :D Bardziej o to, że w trakcie rżnięcia na "chama" bierzesz ją od tyłu :) Ale takie całkowite zdominowanie jest fajne.

Gość MMarthaa
wilk trzyma za kudły jak rżnie od tyłu hahaha życie jest cudowne

Gość MMarthaa
wilk z nienacka rżnie hahaha życie jest cudowne

@clare Pozycje sa rozne i drugorzedne chociaz ta od tylu jest moim zdaniem najbardziej pierwotna i dzika a widok wypietej ociekajacej pozadaniem cipki to najpiekniejszy widok swiata jak dla mnie. To nie jest na "chama" ale na Wilka ogarnietego dzika rzadza zeby posiasc swoja Wilczyce tu i teraz i po prostu ja bierze keidy chce i jak chce.

@clare Tak i to solidnie ale nie zeby strasznie bolalo po prostu solidny klaps zeby poczula:)

Gość gość
c***j wam w doope

Gość gość
'Gość 11 37 idź się módl o zdrowie, bo o rozum za późno pechowiec.gif' muszka, ruro, ciebie tu nikt nie prosił, jesteś wyrzucona z tematu. won pod stół do swoich