Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój współlokator chodzi nago po mieszkaniu. Nie wkręcam Was.

Polecane posty

Gość gość

W moim mieście BARDZO ciężko o pokój w rozsądnej cenie. Udało mi się taki znaleźć niedawno. Wprowadziłam się. Mieszkam ze współlokatorem, który jest naprawdę bardzo bardzo w porządku ale on śpi goły a potem rano idzie do kuchni bez ubrania (nawet bez majtek). Mam dopiero 19 lat, szczerze mowiac dla mnie to jest troche krepujace, bo np. jestem w kuchni sobie jem sniadanie a on przychodzi w stroju Adama. Nie wiem co o tym myslec, bo facet jest mega w porzadku ogolnie ale dziwi mnie to jego przyzwyczajenie.

Gość gość
a fajny chociaz ?:P

Gość gość
19;55 - normalny taki. Ale mimo wszystko czuję się trochę niekomfortowo. Nie widze się z nim za czesto bo oboje mamy dużo zajęć ale np. dzisiaj z rana, ja siedzę (na szczęście z laptopem!) i jem sniadanie a on przychodzi i rozmawia ze mną na temat mojej umowy najmu.

Gość gość
Pogadaj z nim o tym zawsze mozna znalezc kompromis

ja tak po akademiku chodzilem, az.... weszla moja sasiadka ze swoim bylym chlopakiem... :)

Gość gość
Haha

Gość gość
żeby jeszcze miał ładnego k****a i elegancką mosznę ale obrzydliwą ma i k****a w zwisie 4 cm fuuuuuj

Gość gość
A nie możesz mu tego powiedzieć? wstydzisz się go, czy co? powiedz wprost "słuchaj trochę mnie krępuje jak chodzisz przy mnie nago, wiec wolałabym żebyś chodził ubrany w mieszkaniu kiedy ja w nim jestem" swoja droga to dziwny wspollokator... Mieszkalam juz w 6 wynajowanych mieszkaniach ze wspollokatorami i nikt nigdy nago w nich nie chodzil.. nigdy o czyms takim tez nie slyszalam. Dziwna sprawa, twojego wspollokatora chyba to kreci

Gość gość
On Cie po prostu kusi albo jest naturystą.

Gość gość
jak ma profil na naturystyka com to nie ma sie czemu dziwic ze lubi nagosc.

Gość gość
to niezle