Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchudzanie z dużej wagi

Polecane posty

Gość gość

Szukam chetnych do wspólnego odchudzania z dużej wagi 130 kg

Ja chetnie dolacze...pisze tez na innych temat ach ale niektore nieodpisuja...kiedys tez wazylam bardzo duzo 102 kg...Teraz waze 80...musze jeszcze 30 kg schudnac zeby wazyc 50:D

Gość Masakrycznamasakra
Hej ja dołączam Ania prawie 100

Gość gość
Ja jeszcze lepiej się zapuściłam ważę130kg za rok mam wesele chrześniaka a więc muszę coś ze sobą zrobić

Gość Masakrycznamasakra
To czas się zabierać za siebie. Chętnie będę zaglądać wspólną motywacją to coś dobrego. Przeżyłam już trochę wiele sukcesów więcej porażek jeśli chodzi o odchudzanie teraz jestem w bardzo złym momencie nie potrafię wystartować z miejsca :(

Gość gość
Ja od jutra na dukana książka przestudiowana i na przemian jeden dzień rower drugi kijki

Gość Masakrycznamasakra
Ja już sama nie wiem co. Boję się trochę dukana bo od kilku dni mam nogi spuchniete nie wiem czy coś nerki nie szwamkuja :(

Gość Masakrycznamasakra
Hej ja chyba też zdecyduje się na dukana

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Polecam ci limvena www.limvena.pl ja to stosowałam i daje to widoczne efekty na tabletki nawet nie patrz bo to ściema:)

Gość gość
poczytajcie dieta warzywno owocowa zwana takze postem daniela

Gość gość
paleo, paleo, tylko paleo!

Gość gość
Najskuteczniejsza dieta to zwyczajne MŻ i wybieranie wartościowych i nieprzetworzonych produktów, a do tego trzy razy w tygodniu aktywność fizyczna i każdy schudnie.

Gość gość
Bo to wszystko zależy na jaki suplement trafisz.Nie zawsze cena gwarantuje skuteczność.Mi udało się trafić na bardzo dobry suplement i wcale długo nie musiałam szukać.Mówię tu o Foreverslim.Wedłóg mnie spisała się rewelacyjnie.Bo po bardzo długim czasie w końcu udało mi sie schudnąć.

Gość gość
Hahaha firma zatrudnia nagabywacza robiącego błędy ortograficzne... nie no do czego to doszło :D Pisze się wedłUg !!!!

Gość gośćFisia
Muszę przyznać że dzięki Foreverslimowi zmieniłam swoje życie.Zaczynając od tego że całkowicie zmieniłam swoje podejście do jedzenia zmieniłam podejście do aktywności.W końcu ruszyłam tyłek z fotela.Dzięki temu że udało mi się schudnąć jestem teraz osobą szczęśliwą i zdrowszą.Polecam wszystki bo dzięki temu że schudłam mogę zrobić teraz wiele więcej prawie wcale się nie męcząc.

Gość gość
Odchudzanie z dużej wagi.. hmm może być ze 120kg? Właśnie tyle ważyłam jeszcze pół roku temu, dziś waże 80 kg. Gdzie się podziała reszta? Otóż próbowałam dosłownie każdej diety, chudłam 10 kg a potem znów tyłam 10 kg. Chodziłam na siłownie ale mó kregosłup nie wytrzywymał. W końcu wybrałam drogę poprzez suplementy, nikt mi teraz nie wmówi że nie działają. Stosowałam african mango (strona producenta http://nplink.net/UWZ6JuyF ) przez 5 miesięcy, przy tym jadłam 5 posiłkow dziennie. Nie ma żadnego efektu jojo a dzieki zawartości błonnika w składzie tabletek, nie czuje ciągłej chęci podjadania. Pozdrawiam Krysia

Gość Suburbia
Witajcie, też startuje z dużej wagi. Mam nadzieję, że można się przyłączyć??

Gość IzaZSC
Hejka. Ja stosuję konkretną suplementację i uważam że to jest kluczem do sukcesu. Mój specyfik to therm line fast, zawiera wyłącznie naturalne składniki, sinetrol, wyciąg z cytrusów itp :) Myślę że gdyby nie ten suplement to mój cel nie byłby wykonany nawet w połowie.

Gość gość
Stosuje od jakiegoś czasu tabletki Foreverslim i mogę powiedzieć że na pewno pomagają w dużym stopniu przy kuracji odchudzającej. Sama kwestia hamowania łaknienia która doskonale pomagają utrzymać ustaloną przez siebie dietę. Dodatkowo trocho ruchu i faktycznie widać efekty.

Gość gość
Z dużej wagi to tylko oryginalny a....x, schudłam już 8 kg i dobrze się czuję, polecam kasia8807@vp.pl

Gość elka158
Ja odchudzanie zaczynałam z wagi 120kg 168cm wiek 21 lat i powiem Wam,że teraz wiem jaki ciężar nosiłam;/ teraz ważę 72 kg i jestem szczęśliwa;) Odchudzanie zaczęłam z suplementem Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i teraz wiem,że to był strzał w 10;)