Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet lat 35

Kolejne samotne lato w moim zyciu Masakra

Polecane posty

Gość gość
Już pierwsza chętna na łatwe życie dała o sobie znać:) Ech te kobiety:)))

Gość gość
zamiast pytań które w podtekście mają poziom życia jaki może wam facet zaoferować zapytajcie co ostatnio czytał, na czym był w kinie albo co robi kiedy jest mu smutno a co kiedy wesoło...

Gość gość
Jestem kelnerem ale nie mam czestego kontaktu z klientami. Zycie praca -dom, straszna rutyna i ta samotnosc, ciagle mnie to martwi - tyle kobiet w Londynie czy nawet u mnie w pracy a ja sam, czasami sobie urozmaicam czas typu kurs tanca, urlop na pd Europy czy silownia okazjonalnie, ale jednak malo czasu posiadam. Londyn meczy - dojazdy itp.

Gość gość
ja tez mam kolejne samotne lato

Gość gość
:-(

Gość gość
cisza:-(

Gość biblioteczka
kolejne samotne lato w moim 35 życiu, kolejny samotny urlop... były i te niesamotne, ale kompletnie nie udane, bo jestem człowiekiem - przystankiem, "fajna jesteś, ale ja szukam kogoś innego", "dobrze się z tobą rozmawia, można poczuć się lepiej, ale ja szukam kogoś innego - bardziej atrakcyjnego" albo "gdybyś powiększyła sobie cycki, to byłabyś całkiem ładna" :p "wiesz, czasem wyglądasz jak transwestyta" ;) albo szkoda, że nie lubisz wypić, to moglibyśmy razem gdzieś wyjść " tudzież "po co ci te książki? dziwna jakaś od nich jesteś..." "sama jesteś przez TE KSIĄŻKI", znajomi organizują czasem wyjazdy, spotkania "Sorry, znowu o tobie zapomnieliśmy", "przepraszam, zapomniałam ci powiedzieć, że wyjeżdżamy, mieliśmy cię zabrać ze sobą..." a rodzina? - od 10 lat proponuję wyjazdy, wycieczki - nic! wolą siedzieć w domku niż zobaczyć cokolwiek poza swoim osiedlem... no i to, że są trochę patologiczni, to odstrasza potencjalnych przyjaciół... co jeszcze? takich osób jak ja jest sporo, ale nikt otwarcie się do tego nie przyzna, bo to głupio! wyśmieją, że wiecznie sam - dziwak, coś z nim nie tak...

Gość gość myszeczka
Jakąś puszczalską zawsze wychaczysz,co narzekasz.

Gość gość
Ja tez ciagle sama spedzam urlop,zreszta inne dni tez. W tym roku zaszylam sie w domu,tylko w nastepnym tygodniu planuje jednodniowy wypad nad morze.