Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale komedia

Polecane posty

Gość gość

Dzis bylam u kolezanki , wstawila na piec czajnik z woda, ale ze nie bylo gwizdka to zesmy zapomnialy a ze ma czujnik dymu to zaczol wyc jak syrena kiedy czajnik juz sie palil i unosil sie dym , wpadlysmy do kuchni a kolezanka mowi spie-Rdalaj do domu i polozyla sie na ziemi , nie wiedzialam o co chodzi ale skaplam sie i wylazlam oknem i poszlam , a wiecie o co chidzilo ? Ona udala ze zemdlala noi spalil sie niby czajnik bo inaczej jej stary by jej pewnie wj***l , za spalenie czajnika bo juz pare razy palila garnki bo siedzac w necie zapominala ..,, ojciec jej byl wtym czasie na podworku czytal gazety ale zaraz wpadl do chalpy jak wyl alarm , opowiedziala mi potem wszystko ze ojciec byl przestraszony "zemdleniem" Ale przynajmnuej uratowala dupsko i ojciec kupil czajnik bezprzewodowy :D

Gość gość
musiała mu tylko obciągnąć w zamian , bo ojciec miał kasę przeznaczoną na wizytę u prostytutki a musiał kupić ten cholerny czajnik

Gość gość
No dobre :) ale sie usmialam , dobrze ze chalpy nie spalilyscie :D

Gość gość
prowokacja

Gość gość
Mnie rozbawiło z tym obciaganiem,po prostu leżę i kwicze, ilw masz lat Ty i kolezanka?

Gość gość
Ja mam 21 a kolezanka 22

Gość gość
I co? Jesteś dorosla, pelnoletnia i nie widzisz nic nie stosownego w tym by ojciec koleżanki bił ją albo kazal sobie obciagac jak to ujelas? Dlaczego nie zglosilas tego do mopsu?

Gość gość
Up

:D dobre mój były tez kiedyś spalił czajnik a miał wtedy ze 25 lat, ale nie dałam mu lania tylko gderałam z tydzień i pokazywałam spalone cacko każdemu kto przyszedł :D

Dziewczyna mojego szwagra spaliła całą kuchnię, zapomniała o frytkach. To dopiero numer:).